2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben ilaçsız geçmez canım mutlaka majezik içerimayy çok kötü oluyomuşun canım evlilik yaramış sana

Bence çok mantıklı bir tercih yapmışsın. Çevremde hukuk okuyanlar var ciddi anlamda zorlanıyorlar.

Adet sancısı için ilaç yerine bir de türk kahvesi içip üstüne telvesini yemeyi denesenize.Ben yapmıştım ağrımı baya azaltmıştı. Ama size tavsiyem ayaklarınıza dikkat edin; ayaklar üşütünce o ay adet çok daha zor geçiyor.

eşimin çalışmamasının nedeni dinlenmek ve rahat rahat ders calışmaktı
ama ben adamın bütün planlarını suya düşürdüm
ben sadece bu hafta byleym ama, gelecek hafta kendi sınavlarım var zaten ben de calışcam

çalışsın ama yaa yapma öyle :)))
yüksek mühendis olsun, çok havalı duruyor ismi bile :)

yok canım bende istiyorum destekde oluyorum ama gıcıklık yapıyorum onunla uğraşmak hoşuma gidiyoyemek işleri nasıl gidiyo hiç yemek yaptınmı bu aralar

yok canım bende istiyorum destekde oluyorum ama gıcıklık yapıyorum onunla uğraşmak hoşuma gidiyoyemek işleri nasıl gidiyo hiç yemek yaptınmı bu aralar

yok ya yapmadım zaten pek evde de durmadım
kaç gündr canım pilav istiyodu
kaynanama yaptrdım 3 tabak yedim kıtlıktan cıkmış gibi

Benim de eşimin doğum günü yaklaşıyor nasıl bir şey hazırlayacam bilmiyorum. fikirlerinize açığım :))

yok ya yapmadım zaten pek evde de durmadım
kaç gündr canım pilav istiyodu
kaynanama yaptrdım 3 tabak yedim kıtlıktan cıkmış gibi

fundam ok..x10 mini olsun dimi:))

ya hem gözlük hem tel. Kociş fdazla yüklencem..ben en iyisi gözlükden vazgeçeyim..telefon olsun hediyesi dimmi

( bu dimmi yi de nektarım sevdirdi )

hadi iyi bakalım senin pek yemek yapmaya alışmaya niyetin yok canımbenim kayınvaldem pilavı güzel yapamıyo ben daha güzel yaparım ondan
Zuzucum evet ikisi arasında seçim yapacaksan x10 mini ben teknosadada gördüm hoş bi tel fiyatıda iyigözlüğüde taksitle kendin al

kızlar pilav için knorun şu yeni çıkanlarından alın çook güzel oluyo tadı geçende elfide demişti gerçekten farklı oluyo tadı.

kızlar pilav için knorun şu yeni çıkanlarından alın çook güzel oluyo tadı geçende elfide demişti gerçekten farklı oluyo tadı.

Dimi bolcum çok güzel oluyor tadı en kısa zamanda pilav yapayım ya benimde canım çekti şimdi.

canım senben yokki bizde kasa ortak..gene aynı hesap olucak...gözlükden tamamen vaz heçmem lazım...belki daha sonra alırım

laptopunda taksitleri başladı çünkü 155 heray

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…