elfim ben ilaç almak taraftarı değilim..çekiyorum hep ama ilaç içmiyorum evlendiğimden beri...sadece pazar ilk günümdü ve denize gidicez orda kıvranmayım diye içtim
Evlenmeden önce 2 ayda bir ben acillik oluyodum ..bir ay gitmesem öbür ay dayanamıyodum artık gidiyodum...iğne yiyip geliyodum:94:
Afadersiniz kusma ishal hepsi biarada oluyodu adetliyken
çok şükür kusmuyorum artık..kociş yaradı bana:98:
xperia x10 al canım onda otofocus var kamera daha net
uluslar arası ilişkiler
bilmem iyi mi ettim kötü mü ettim :)
türkçem pek iyi değil, hukuk falan okuyamazdım bu yüzden, hukuk eğitimi türkçe oluyor genelde
yabancı dilim de iyi diye, yani ilerde de işim kolay olur diye uluslar arasını tercih ettim
bizimkide yüksek mühendis olacakmış öyle diyobende dalga geçiyorum yanına oturuyorum dikkatini dağıtıyorum sinir oluyo napıyım canım sıkılıyo o ders çalışırken şimdi ikinizde izindesiniz ohh gezin eğlenin valla
eşimin çalışmamasının nedeni dinlenmek ve rahat rahat ders calışmaktı
ama ben adamın bütün planlarını suya düşürdüm
Ben sadece bu hafta byleym ama, gelecek hafta kendi sınavlarım var zaten ben de calışcam
çalışsın ama yaa yapma öyle :)))
yüksek mühendis olsun, çok havalı duruyor ismi bile :)
yok canım bende istiyorum destekde oluyorumama gıcıklık yapıyorum onunla uğraşmak hoşuma gidiyo yemek işleri nasıl gidiyo hiç yemek yaptınmı bu aralar
X10 kamera 5mp
x8 kamera 3mp
yok ya yapmadım zaten pek evde de durmadım
kaç gündr canım pilav istiyodu
kaynanama yaptrdım 3 tabak yedim kıtlıktan cıkmış gibi
fundam ok..x10 mini olsun dimi:))
ya hem gözlük hem tel. Kociş fdazla yüklencem..ben en iyisi gözlükden vazgeçeyim..telefon olsun hediyesi dimmi
( bu dimmi yi de nektarım sevdirdi)
kızlar pilav için knorun şu yeni çıkanlarından alın çook güzel oluyo tadı geçende elfide demişti gerçekten farklı oluyo tadı.
kızlar size iyi muhabbetler
ben yine gezmeye gidiyorum
iyi bakın kendinize,öptüm :))
hadi iyi bakalım senin pek yemek yapmaya alışmaya niyetin yok canımbenim kayınvaldem pilavı güzel yapamıyo ben daha güzel yaparım ondan
Zuzucum evet ikisi arasında seçim yapacaksan x10 mini ben teknosadada gördüm hoş bi tel fiyatıda iyigözlüğüde taksitle kendin al
merhaba kızlarrrrr;
aranıza dün katıldım hatta size merhaba yazdım ama beni görmediniz
merhaba kızlarrrrr;
aranıza dün katıldım hatta size merhaba yazdım ama beni görmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?