Günaydın Kızlar
Ben dün 12:30 da eve girdim taksimde kardeşim ve sözlüsü ile çok güzel vakit geçirdik yemek yedik sonra bi cafeye gidip oturduk güldük eğlendik. İçmeden sarhoş olmuş gibiydik zaten istiklalde free bi yer olduğu için herşey serbest. :)) Yüksek bi kaldırım vardı eşim dediki buraya çıkıp beni sevdiğini söylermisin tabi söylerim dedim çıktım daha söylemeden beni kucakladı ay ne komikti sonra kardeşimler önümüzde yürüyorlardı eşim dediki hafi saklanalım saklandık izliyoruz onları bizi arıyorlar :))) eve geç gidince geç yattık sabahta kahvaltıyı hazırladım eşim telefon saatine bakar öyle kalkar saatide ileri aldım şaşırdı tabi kahvaltıyı görünce birlikte kahvaltı yaptık güzel oldu..
Dün iş çıkışı yaprak bulamadım bende dolmalık biber ile patlıcan aldım k.validem dedi siz gidin ben yaparım dolmaları o doldurdu pişirmişte benimde bugün yemeğim hazır. Ayran yapıcam yanına Bide belki bende hazır çorba yaparım
tamam yarın bekliyoruzbende foto bakmayı çok severim
sirken niye ayarlayamadınızki daha bizde daha patrona bile söylemedik
anladım canım..sınavlardan sonra gidersiniz sizde bakıyomusun peki bulabildinmi bi yerEşimin tez savunmasının tarihi belli değil sonra da girmesi gerekn bir sınav var onun da tarihi açıklanmış değil; haliyle zaman da belli değil
hakkettim dimmi,günaydın kızlar
inşallah güzel bi hafta sonu geçirirsin bu hafta nigar hakettin valla
sinemcim hadi gözün aydın ailene kavuşmana az kalmış bende temmuzda gidiyorum kayseriye
zuzu 250 dereceye verilirmi kız
eşine barvokızlar yine sürprizi eşim yaptı ya:26:
adalarda bir otel bulmuş mailleşmiş bana gösteriyo anlamadım ne dedim beğenmezsen sen bak başka yere gidelim dedi yani cumartesi akşamı adalara gidiyoruz işallah pazar akşam dönüş çok mutluyum
işallah bir aksilik çıkmaz
günaydın demir :)merhaba kızlar gunaydınlar bende kısa da olsa bir tatile gitmek istiyorum memnun kalırsan söyle:)
canım yaaAy canım çok sevindim senin adına. Bol bol gezin tadını çıkarın.
Nektarcım netin gitmesin ya biz sensiz naparız :2:
bizim de belli değil, ben yeniyim zaten izin almam zoryaaaa herkes tatilden bahsediyor. Bizim tatilimz daha belli değil; nereye gideceğimizden geçtim ne zaman çıkacağımız bile belirsiz
tatilin keyfini çıkartıyosun ne güzellselam kızlar görüşmeyeli nasılsınz??
dün yüzmeye gittim öğleden sonra yoktum.
gelemedim bu yüzden
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınz??
gelemedim bu yüzden
anladım canım..sınavlardan sonra gidersiniz sizde bakıyomusun peki bulabildinmi bi yer
çok sevindim canım senin adına böyle değişiklikler iyi oluyor eşin baya sevinmiştir.yarında ben kalakbilirsem kahvaltı hazırlııcam bakalım artık .yemekte hazır kayınvalideyle oturmak bi tarftan güzel bi tarftan kötü galiba banada bugün yemekler gelecekti k.validemden
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınz??
gelemedim bu yüzden
tatilin keyfini çıkartıyosun ne güzell
nerdeydin sen canım? hangi şehir?
Ohhh cemre hadi iyisin
hoşgeldin cemre
benim de acilen yüzmeye başlamam lazım.
Doğru cemrecim....
Pazar günü gitmek istiyorum ama babalar günü:44:
Sabah erkenden denize akşam üstü babalara gideriz belkim
hakkettim dimmi,
inş bi aksilik çıkmaz da güzel bir hafta sonu olur, gerçi k.valideme de gitmek lazım 2 ay olucak gitmedik off
eşine barvoonun düşünmesi daha güzel olmuş canım.. umarım çok keyifli bir gün olur ikiniz için de
günaydın demir :)
canım yaaasıl ben naparım sizi "görmeden" gitmesin evet
bizim de belli değil, ben yeniyim zaten izin almam zor
eşimin izni nezaman o hiç belli değil.. :/ ama 3 gün de olsa tatile gitmek istiyorum, inş istemekle kalmam :26:
hoşgeldin cemre
benim de acilen yüzmeye başlamam lazım.
Ben rodos u çok istiyorum ama tarih belli olmadığından vize sıkıntısı var :/
Nektar sizin durum bizden de vahimmiş. Umarım bi boşluk yaratıp kaçabilirsiniz bir yerlere
Canım evlendiğimizden beri ilk kez kahvaltı hazırladım bide ortada hiç bişey yokken tabi haliyle şaşırdı güzel oldu :) K.validem ilk kez akşam yemeğinde yardım etti desem yeridir. Sadece misafir gelecekse yemek yapar. Dolmalarıda kızı seviyor diye yapıyor bence. yoksa ben yaprak sarmıştım o bize yeterdi dünde hemen pişirdi eşime dediki yarın sen götürürsün akşam yemeği olsun burdan çıkarılan bize değil kızına yapıyor..
Ben yüzmeyi bilmiyorum1 aylığına kursa gitsem öğrenebilirmiyim acaba?
Doğru cemrecim....
Pazar günü gitmek istiyorum ama babalar günü:44:
Sabah erkenden denize akşam üstü babalara gideriz belkim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?