2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tamam yarın bekliyoruzbende foto bakmayı çok severim
sirken niye ayarlayamadınızki daha bizde daha patrona bile söylemedik

çok sevindim canım senin adına böyle değişiklikler iyi oluyor eşin baya sevinmiştir.yarında ben kalakbilirsem kahvaltı hazırlııcam bakalım artık .yemekte hazır kayınvalideyle oturmak bi tarftan güzel bi tarftan kötü galiba banada bugün yemekler gelecekti k.validemden

tamam yarın bekliyoruzbende foto bakmayı çok severim
sirken niye ayarlayamadınızki daha bizde daha patrona bile söylemedik

Eşimin tez savunmasının tarihi belli değil sonra da girmesi gerekn bir sınav var onun da tarihi açıklanmış değil; haliyle zaman da belli değil

günaydın kızlar
inşallah güzel bi hafta sonu geçirirsin bu hafta nigar hakettin valla
sinemcim hadi gözün aydın ailene kavuşmana az kalmış bende temmuzda gidiyorum kayseriye
zuzu 250 dereceye verilirmi kız
hakkettim dimmi,
inş bi aksilik çıkmaz da güzel bir hafta sonu olur, gerçi k.valideme de gitmek lazım 2 ay olucak gitmedik off

eşine barvo onun düşünmesi daha güzel olmuş canım.. umarım çok keyifli bir gün olur ikiniz için de
merhaba kızlar gunaydınlar bende kısa da olsa bir tatile gitmek istiyorum memnun kalırsan söyle:)
günaydın demir :)

Ay canım çok sevindim senin adına. Bol bol gezin tadını çıkarın.

Nektarcım netin gitmesin ya biz sensiz naparız :2:
canım yaa asıl ben naparım sizi "görmeden" gitmesin evet

yaaaa herkes tatilden bahsediyor. Bizim tatilimz daha belli değil; nereye gideceğimizden geçtim ne zaman çıkacağımız bile belirsiz
bizim de belli değil, ben yeniyim zaten izin almam zor
eşimin izni nezaman o hiç belli değil.. :/ ama 3 gün de olsa tatile gitmek istiyorum, inş istemekle kalmam :26:

Son düzenleme:
selam kızlar görüşmeyeli nasılsınz??
dün yüzmeye gittim öğleden sonra yoktum.
gelemedim bu yüzden

hoşgeldin cemre
benim de acilen yüzmeye başlamam lazım.

anladım canım..sınavlardan sonra gidersiniz sizde bakıyomusun peki bulabildinmi bi yer

Ben rodos u çok istiyorum ama tarih belli olmadığından vize sıkıntısı var :/

Nektar sizin durum bizden de vahimmiş. Umarım bi boşluk yaratıp kaçabilirsiniz bir yerlere

Canım evlendiğimizden beri ilk kez kahvaltı hazırladım bide ortada hiç bişey yokken tabi haliyle şaşırdı güzel oldu :) K.validem ilk kez akşam yemeğinde yardım etti desem yeridir. Sadece misafir gelecekse yemek yapar. Dolmalarıda kızı seviyor diye yapıyor bence. yoksa ben yaprak sarmıştım o bize yeterdi dünde hemen pişirdi eşime dediki yarın sen götürürsün akşam yemeği olsun burdan çıkarılan bize değil kızına yapıyor..

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınz??
dün yüzmeye gittim öğleden sonra yoktum.
gelemedim bu yüzden

Ben yüzmeyi bilmiyorum 1 aylığına kursa gitsem öğrenebilirmiyim acaba?

tatilin keyfini çıkartıyosun ne güzell
nerdeydin sen canım? hangi şehir?

istanbuldayım :)) çatalca taraflarında biyere gittik
çok güzel değil denizi ama istanbulda cok secme sansı yok malesef :)

Ohhh cemre hadi iyisin

bu konuda sen bizden cok daha sanslısın zuzucum :))

hoşgeldin cemre
benim de acilen yüzmeye başlamam lazım.

ben 60-39 kilo arasında baya bi gezindm son bir yılda
vücudumun sarkmaması için mecburen yüzüyorum zaten
ama seviyorum da tabiki yüzmeyi

Nektarcım inşallah sizde tatile gidebilirsiniz?

Aa geçen görümcemle bizim komşu konuşuyorlardı görümcem dediki biz tatile gidiyoruz ben eşim ve kızım. Bizi söylemedi o da kafasında ayrı takılacağımızı benimsemiş sanırım :))

Doğru cemrecim....

Pazar günü gitmek istiyorum ama babalar günü:44:
Sabah erkenden denize akşam üstü babalara gideriz belkim

Ben de yüzerken o kadar fit tim ki :) Su resmen vücudumu yeniden şekillendirmiş gibiydi. Şu tez bitsin başlayacaz yüzmeye

nektar evet canım çoktan hakettin inşallah bi aksilik çıkmazevet 3 günlükde olsa size iyi gelecekcumartesi izin alın cumartesi pazar gidin istanbula yakın biyerlere
hadi bakalım sirken inşallah istediğin gibi olur
elfiş bende yüzme bilmiyorumküçükken havuzda boğuldum ondan beri korkarım bu arada ben bu ay ayın 6sında regl oldum sence tatilede denk gelirmi

Fundacım sen 1 hafta erken oluyorsun hep öyle olursa denk gelmez ama normal adet döngüsü 28 günde bir diye sayarsak 4 temmuzda olman lazım regl in biter tatil başlar. Sadece gecikmesi durumunda denk gelir o da olmuyor sende. Büyük bir ihtimal regl değilsin.

Ya benim adetim damla damla geldi kızlar..acaba ilk gün mazejik içtim ondanmı..........

Bugün bitiyoda, bi ilk gün normal geldi..2.günden itibaren kesik kesik:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…