1987 şubat doğlumluyum canm... resmide nasıl koyucum onuda öğretin banaaaa koyarımmdaha değil :)))
önce yaşını ( mesleğini öğrendik)..bide fotofoto isteriz...ozaman tam anlamıyla katılmış olursun
:78:
ne çıkarmışki knor görmedim canım alıyım
katıldım sayılır mı funda??:26::26:
:90::90: Herşeyi bilen kadın
katıldın canım
herşeyi bilen kadın bunu bilemediyapamadıda
BOLOLSUN CANIM SAĞOL
kızlar aklıma bir hediye geldi. 2 temmuz doğum günü yani ctesiye geliyor.. 1 temmuzda da teyzemin düğünü var. İkimiz de çok yorgun olacaz yine.. Buraya 45 dk uzaklıkta termal bir otel var ormanda ağaçların arasında giden herkesten çok olumlu yorumlar duydum. Orası için rezervasyon mu yaptırsam ve bunu da eşime doğum günü söylesem hadi kalk gidiyoz diye :))))
Gule gule cemre. Az önce profilinde gördüm mac mi kullanıyorsun?
yarenayy bana yardımcı olabilirmisinnnnn:26::26::26:
kısa bi süreliğine geri geldim
önceden sadece mac kullanırdım da şimdi farketmiyor
ama bunu nerden gördün ki :26:
acaba bu soru bana değil miydi yoksa ay kafam karıştı
kısa bi süreliğine geri geldim
önceden sadece mac kullanırdım da şimdi farketmiyor
ama bunu nerden gördün ki :26:
Acaba bu soru bana değil miydi yoksa ay kafam karıştı
Ne çabuk gezdin geldin speedy gonzales mübarek :))
sana sordum cemre profil fotoğrafında elma yı görünce dedim işte benim gibi biri daha mac çi :)
teşekkürler bolcum hoşbuldum...yeni gelen kızlar hoşgelmişler..
ya funda bende değiştirim diyorum yapamadım bi türlü ilkini nasıl yaptıysam artık:))
sirekncim güzel fikir..
acıktıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
burdan yardım alabilirsin canım.
Dün akşam bende kumpir yaptım bugün akşama ne yapacaksam ya
teşekkürler bolcum hoşbuldum...
bi deniyim yarenay yapamazsam tekrar yazarım...
harika bir fikir bence :))kızlar aklıma bir hediye geldi. 2 temmuz doğum günü yani ctesiye geliyor.. 1 temmuzda da teyzemin düğünü var. İkimiz de çok yorgun olacaz yine.. Buraya 45 dk uzaklıkta termal bir otel var ormanda ağaçların arasında giden herkesten çok olumlu yorumlar duydum. Orası için rezervasyon mu yaptırsam ve bunu da eşime doğum günü söylesem hadi kalk gidiyoz diye :))))
ben eşimle migrosta buluşup bişiler alıp eve geçerim diyorum, akşam da hızlıca bişiler hazırlarım :44:Dün akşam bende kumpir yaptım bugün akşama ne yapacaksam ya
kumpir mi yaptın :26:
bu topik aşmış kendini :))
ben bu akşam yemek yemem daha zaten
bugün de böyle gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?