2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar aklıma bir hediye geldi. 2 temmuz doğum günü yani ctesiye geliyor.. 1 temmuzda da teyzemin düğünü var. İkimiz de çok yorgun olacaz yine.. Buraya 45 dk uzaklıkta termal bir otel var ormanda ağaçların arasında giden herkesten çok olumlu yorumlar duydum. Orası için rezervasyon mu yaptırsam ve bunu da eşime doğum günü söylesem hadi kalk gidiyoz diye :))))

katıldın canım
herşeyi bilen kadın bunu bilemediyapamadıda
BOLOLSUN CANIM SAĞOL

yeni gelen kızlar hoşgelmişler..

ya funda bende değiştirim diyorum yapamadım bi türlü ilkini nasıl yaptıysam artık:))

sirekncim güzel fikir..
acıktıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Son düzenleme:

Çok güzel düşünmüşsün sirkencim

kısa bi süreliğine geri geldim
önceden sadece mac kullanırdım da şimdi farketmiyor
ama bunu nerden gördün ki :26:
acaba bu soru bana değil miydi yoksa ay kafam karıştı

Ne çabuk gezdin geldin speedy gonzales mübarek :))

sana sordum cemre profil fotoğrafında elma yı görünce dedim işte benim gibi biri daha mac çi :)

kısa bi süreliğine geri geldim
önceden sadece mac kullanırdım da şimdi farketmiyor
ama bunu nerden gördün ki :26:
Acaba bu soru bana değil miydi yoksa ay kafam karıştı

ne oldu canım gitmedinmi daha nereye gideceksin bakalım bende yeni yemekten geldim
Ne olmuşki mac kullanıyosan

kızlar işlerimi tamamladım; ben eve kaçıyorum yine. Umarım hızlı giderim; evden bağlanırım artık..

görüşmek üzere :))

Ne çabuk gezdin geldin speedy gonzales mübarek :))

sana sordum cemre profil fotoğrafında elma yı görünce dedim işte benim gibi biri daha mac çi :)

he anladım canım elmadan anladınn =)) aslında elmanın tipi hoşuma gittiğinden koymuştum onu meyveli meyveli =))
mac kullanan cok az insan var ya, ve bu azınlığın çok az bi kısmı kadın
bize okulda mac kullanmak zorunluydu sonradan sorun oluyor ama, mac hiç biryerde olmuyor, başka birşey zor geliyor

yok ben gezip gelmedim canım, cıktım dışarı ortaköye geldim ama not girmem lazım sisteme
ortaköyde bi yandan kumpir yiyip bi yandan notları giriyorum şimdi
bi de size bakiim dedim :)

harika bir fikir bence :))

Dün akşam bende kumpir yaptım bugün akşama ne yapacaksam ya
ben eşimle migrosta buluşup bişiler alıp eve geçerim diyorum, akşam da hızlıca bişiler hazırlarım :44:
bana da fikir verin, kolay olsun ama :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…