- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
tumucuğum adın ne nerde yaşıyosun
çok uykum vaar
Fundacım patateslerini fırındamı pişiriyorsun mikrodalgada nasıl olur acaba??
evet oluyo, ben mikrodalgada yaaprım kumpiri :78:canım fırında pişirdim ama mikro dalgadada deniycem ondada oluyomuş
kızlar aklıma bir hediye geldi. 2 temmuz doğum günü yani ctesiye geliyor.. 1 temmuzda da teyzemin düğünü var. İkimiz de çok yorgun olacaz yine.. Buraya 45 dk uzaklıkta termal bir otel var ormanda ağaçların arasında giden herkesten çok olumlu yorumlar duydum. Orası için rezervasyon mu yaptırsam ve bunu da eşime doğum günü söylesem hadi kalk gidiyoz diye :))))
adım tuğçe istanbulda yaşıyorumm enkidu...
benımde çok uykum var öğlen yoğurt yedimçok uykum vaar
Benimdeeeeeeeeeeeee
neresinde canım bende istanbuldayım istanbulda oturan baya kişi var
bahçelievlerde oturuyorum canm sen neresindesin??
1987 şubat doğlumluyum canm... resmide nasıl koyucum onuda öğretin banaaaa koyarımm
pozitif düşün bebişimsıkılıyorumm:18::18:
ben de ayran içtimbenımde çok uykum var öğlen yoğurt yedim
benımde çok uykum var öğlen yoğurt yedim
ya kızlar size sormam gereken birşey var. eşim burayı hiç sevemedi ve sürekli gidelim, burda mutlu değilim diyor ve çok sık tartışıyoruz bu konu yüzünden. İzmir'e dönersek geleceğimiz için birşey yapamıcaz. ama burda kalırsak da bu tartışmalar yüzünden birbirimizi çok yaralıcaz gibi görünüyor. siz olsanız ne yapardınız???
ya kızlar size sormam gereken birşey var. eşim burayı hiç sevemedi ve sürekli gidelim, burda mutlu değilim diyor ve çok sık tartışıyoruz bu konu yüzünden. İzmir'e dönersek geleceğimiz için birşey yapamıcaz. ama burda kalırsak da bu tartışmalar yüzünden birbirimizi çok yaralıcaz gibi görünüyor. siz olsanız ne yapardınız???
ya kızlar size sormam gereken birşey var. Eşim burayı hiç sevemedi ve sürekli gidelim, burda mutlu değilim diyor ve çok sık tartışıyoruz bu konu yüzünden. Izmir'e dönersek geleceğimiz için birşey yapamıcaz. Ama burda kalırsak da bu tartışmalar yüzünden birbirimizi çok yaralıcaz gibi görünüyor. Siz olsanız ne yapardınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?