2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarenayın meslek orada daha kaliteli galiba...biyerde haklı...burda bi matbaacıda 600 çalışıyosan...
Orda grafiker olarak 1000 lira falan buluyo dimi yarenay

bence çıkın ordan mutlulugunuzdan önemli ney olabilir cnm ..kocanı dinle sen

tumu hoşgeldin cnm
sen tugöe eşinde murat mustafa muhammed mi yoksa

bende 87lym aynıyız:82:

bende çapa- pazartekkedeyim ikisinin arasında kalıyorum
hımm anladım canm bildiğim yerler istanbul üniversitesi mezunuyum ben biliyrm o tarfları...

şimde nerdesinizki yarenaycım?

profilden albüm kısmı var canım resim yükleden yapıyosun

hımm tamm teskkur ederım pekı burda profıldemı cıkıck yoksa sız mı girip orda görceksiniz??

albüme eklersen albümde olur biz gider bakarız..

ama sen buraya ekle daha güzel olur.çççtopik canlanıyor o zmaan

Arkadaş olrak ekliceksin bizi... Bizde senin profiline girip albümünden bakıcaz....
Istediğin zaman silebilirsin albümden

Yaa buay adetim az geldi ya...

Adetim bitti amam karnımda bi baskı ağrı var...boşluklarım ağrıyo..sanki yeni adet olucak gibi

Acaba test yapsam mı:26:

..

öyle bi ihtimal yok ama,meraktan

Slm kızlar bugün daha iyiyim bende ne kadar zor olsada annemdeyim hala gece burda kaldım ilk defa ayrı kaldık 10 aydan beri çok kötüydü hiç uyuyamadım aradı defalarca açmadım hala ok sinirliyim ona

Sinirin biraz geçince buluşup konuşun bence...
Ama sakince her kelimesini anlayarak dinle...
Sinirlenip sözünü kesmeden

Her cümlesi mantığına otursun...

Yaa buay adetim az geldi ya...

Adetim bitti amam karnımda bi baskı ağrı var...boşluklarım ağrıyo..sanki yeni adet olucak gibi

Acaba test yapsam mı:26:

..

öyle bi ihtimal yok ama,meraktan

bahar aylarında adet düzensizliği olması çok normal eğer hapla korunuyorsan adetinni az gelmsi normal zuzu:81:

Yarenaycım galiba eşin artık ailesinden uzak kalmak istemiyor ondan İzmire dönmek istiyor. Şimdi izmire dönseniz tamamı kredi ile bi ev buldunuz diyelim taşındınız elinizdeki birikimle eşya alabilirsiniz sanırım. Hemen iş bulabilecekmisiniz o da işte.

Tumu..profile girince orda var arkadaş olarak ekle diyo...ordan ekliyosun arki

Slm kızlar bugün daha iyiyim bende ne kadar zor olsada annemdeyim hala gece burda kaldım ilk defa ayrı kaldık 10 aydan beri çok kötüydü hiç uyuyamadım aradı defalarca açmadım hala ok sinirliyim ona

Merhaba Laydycim dün durumunu eşime anlattım erkek olarak ne düşündüğünü merak ediyordum. O victoria ile pirelli takviminin magazin programlarında bile gösterildiğini söyledi. Her sene takvim değiştiği için merak etmiş olabilir dedi. Üzüldüğünüde belirrti neden böyle bişey yapmış olabilir ki acaba dedi.

Şimdi eşin seni sürekli arıyorsa bi umut var demektir. Sen eşinin telefonuna cvp ver
de ki ben biraz düşünmek istiyorum bana zaman tanı yüz yüze konuşucaz sonra de.

Yüz yüze konuştuğunuz zaman aklına takılan bütün soruların cevaplarını bulana kadar sorgula. Nedenlerini öğren önce. Biz giyiyoruz ayıcıklı pijamaları ondan sonra niye seksi kadınlara bakıyolar diyoruz eşin sana söz verirse bi daha bakmıyacağına dair sen kendine bakıcaksın üşenmeyip en güzel geceliğini giyip yatacaksın gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…