ya kızlar size sormam gereken birşey var. eşim burayı hiç sevemedi ve sürekli gidelim, burda mutlu değilim diyor ve çok sık tartışıyoruz bu konu yüzünden. İzmir'e dönersek geleceğimiz için birşey yapamıcaz. ama burda kalırsak da bu tartışmalar yüzünden birbirimizi çok yaralıcaz gibi görünüyor. siz olsanız ne yapardınız???
hımm anladım canm bildiğim yerler istanbul üniversitesi mezunuyum ben biliyrm o tarfları...bende çapa- pazartekkedeyim ikisinin arasında kalıyorum
şimde nerdesinizki yarenaycım?ya kızlar size sormam gereken birşey var. eşim burayı hiç sevemedi ve sürekli gidelim, burda mutlu değilim diyor ve çok sık tartışıyoruz bu konu yüzünden. İzmir'e dönersek geleceğimiz için birşey yapamıcaz. ama burda kalırsak da bu tartışmalar yüzünden birbirimizi çok yaralıcaz gibi görünüyor. siz olsanız ne yapardınız???
profilden albüm kısmı var canım resim yükleden yapıyosun
albüme eklersen albümde olur biz gider bakarız..
Ama sen buraya ekle daha güzel olur.çççtopik canlanıyor o zmaan
tumu hoşgeldin cnm
sen tugöe eşinde murat mustafa muhammed mi yoksa
bende 87lym aynıyız:82:
hayır buraya eklersen silemezsin yasakkk
Albüme eklesin istediğinde siler
Yaa buay adetim az geldi ya...
Adetim bitti amam karnımda bi baskı ağrı var...boşluklarım ağrıyo..sanki yeni adet olucak gibi
Acaba test yapsam mı:26:
..
öyle bi ihtimal yok ama,meraktan
ya kızlar size sormam gereken birşey var. eşim burayı hiç sevemedi ve sürekli gidelim, burda mutlu değilim diyor ve çok sık tartışıyoruz bu konu yüzünden. İzmir'e dönersek geleceğimiz için birşey yapamıcaz. ama burda kalırsak da bu tartışmalar yüzünden birbirimizi çok yaralıcaz gibi görünüyor. siz olsanız ne yapardınız???
Yaa buay adetim az geldi ya...
Adetim bitti amam karnımda bi baskı ağrı var...boşluklarım ağrıyo..sanki yeni adet olucak gibi
Acaba test yapsam mı:26:
..
öyle bi ihtimal yok ama,meraktan
sağoll zuzu teşekkürlerrrrTumu..profile girince orda var arkadaş olarak ekle diyo...ordan ekliyosun arki
bahar aylarında adet düzensizliği olması çok normal eğer hapla korunuyorsan adetinni az gelmsi normal zuzu:81:
Slm kızlar bugün daha iyiyim bende ne kadar zor olsada annemdeyim hala gece burda kaldım ilk defa ayrı kaldık 10 aydan beri çok kötüydü hiç uyuyamadım aradı defalarca açmadım hala ok sinirliyim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?