2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:81::81::81: aferin aynennn

Valla elfiii biz üşenmeyip hergece seksi kıyafetler giyip yatalım eyvallah..peki erkekler bizim için hangi fedakarlığı yapıyo...

Bazen eşimi zorla traşa gönderiyom..sakalın batıyo diyorum azıcık çıkınca..mızmızlanarak gidiyo traş olmaya...

Kendi adıma konuşayım, benim hergece seksi kıyafet giymem için..eşiminde her gece traş olması gerek

:81::81::81: aferin aynennn

Supercim bide şöyle bişey var laydy nin eşi demek ki o tarz kadınlardan hoşlanıyor. Mesela bende giyiyorum ayıcıklı pijamalar hatta eşim çok beğeniyor ama her zaman giyersem bi zamandan sonra oda sıkılacak belki onunda gözü dışarda olacak dengeyi sağlamak önemli

her gece sana gecelik giy jartiyer giy demek istemediki elfi:82:

paspal olmayın demek istedi zuzu..paspallıgı kendimz için bile istemeyiz dimi

Bende her gece giymiyorum tabi ki ama eşim beni öyle görmek istiyorsa fedakarlık yapar giyerim gerekirse o da bana sakal olsun ne olursa olsun fedakarlık yapar. Ama insanın 10 aylık yepyeni bi karısı dururken neden gözü başka kadınlarda olurki. cicim ayları dediğimiz şey birazda o giydiğimiz ciciler değilmi?

Ay ne bileyim kendimi ilk kez birinin yerine koyamıyorum laydy ile aynı durumda olsam ne yaparım bilmiyorum galiba.

nasıl gitsin bildiğin gibi işte aynen devam.
1 seneyi devirdik vallahi şaka maka..
varmı bebiş bekleyen.
Fatma napıyor onun yazışmlarını göremedim!

fatma izinde cnm

benimde 1 yıl oldu hazirandı dimi seninde..

albüme bak yl dönümüm fotom var:86:

Evim evim serin evim

Kızlar eve geçtim ne çok yazmışsınız tumu sana arkadaşlık teklifi yollamıştım aldın mı?

her gece sana gecelik giy jartiyer giy demek istemediki elfi:82:

Paspal olmayın demek istedi zuzu..paspallıgı kendimz için bile istemeyiz dimi

ben zaten hiçbi bayanın paspal olduğunu düşünmüyorum:82:

Ayıcıklı pijama giyerseniz..demek; paspal olmayın anlamına mı geliyor.........

heh zaten olması gereken bu diyorum..karşılıklı fedakarlık...

Ladynin eşi bikinili mankenlere baktı diye...neden " ayıcıklı pijama giyersek böle olur" ..neden hemen kendimizde eksiklik arıyoruz..bunu anlamıyorum ben..

Zaten onlrda yeni evli..eminimki o da giyiyordur seksi geceliklerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…