Merhaba Laydycim dün durumunu eşime anlattım erkek olarak ne düşündüğünü merak ediyordum. O victoria ile pirelli takviminin magazin programlarında bile gösterildiğini söyledi. Her sene takvim değiştiği için merak etmiş olabilir dedi. Üzüldüğünüde belirrti neden böyle bişey yapmış olabilir ki acaba dedi.
Şimdi eşin seni sürekli arıyorsa bi umut var demektir. Sen eşinin telefonuna cvp ver
de ki ben biraz düşünmek istiyorum bana zaman tanı yüz yüze konuşucaz sonra de.
Yüz yüze konuştuğunuz zaman aklına takılan bütün soruların cevaplarını bulana kadar sorgula. Nedenlerini öğren önce. Biz giyiyoruz ayıcıklı pijamaları ondan sonra niye seksi kadınlara bakıyolar diyoruz eşin sana söz verirse bi daha bakmıyacağına dair sen kendine bakıcaksın üşenmeyip en güzel geceliğini giyip yatacaksın gerekirse
selam kızlaaarrr,
uzun süredir giremiyordum.
özledim hepinizi vallahi..
:81::81::81: aferin aynennn
Valla elfiii biz üşenmeyip hergece seksi kıyafetler giyip yatalım eyvallah..peki erkekler bizim için hangi fedakarlığı yapıyo...
Bazen eşimi zorla traşa gönderiyom..sakalın batıyo diyorum azıcık çıkınca..mızmızlanarak gidiyo traş olmaya...
Kendi adıma konuşayım, benim hergece seksi kıyafet giymem için..eşiminde her gece traş olması gerek
naber ne vr ne yok nasıl gidiyor?
doğal yöntemlerle korunuyoruz tubim:82:
Valla elfiii biz üşenmeyip hergece seksi kıyafetler giyip yatalım eyvallah..peki erkekler bizim için hangi fedakarlığı yapıyo...
Bazen eşimi zorla traşa gönderiyom..sakalın batıyo diyorum azıcık çıkınca..mızmızlanarak gidiyo traş olmaya...
Kendi adıma konuşayım, benim hergece seksi kıyafet giymem için..eşiminde her gece traş olması gerek
nasıl gitsin bildiğin gibi işte aynen devam.
1 seneyi devirdik vallahi şaka maka..
varmı bebiş bekleyen.
Fatma napıyor onun yazışmlarını göremedim!
her gece sana gecelik giy jartiyer giy demek istemediki elfi:82:
Paspal olmayın demek istedi zuzu..paspallıgı kendimz için bile istemeyiz dimi
Evim evim serin evim
Kızlar eve geçtim ne çok yazmışsınız tumu sana arkadaşlık teklifi yollamıştım aldın mı?
bende her gece giymiyorum tabi ki ama eşim beni öyle görmek istiyorsa fedakarlık yapar giyerim gerekirse o da bana sakal olsun ne olursa olsun fedakarlık yapar. ama insanın 10 aylık yepyeni bi karısı dururken neden gözü başka kadınlarda olurki. Cicim ayları dediğimiz şey birazda o giydiğimiz ciciler değilmi?
Ay ne bileyim kendimi ilk kez birinin yerine koyamıyorum laydy ile aynı durumda olsam ne yaparım bilmiyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?