Sağolun kızlar kaşıntı daha da artmadan hemen doktora görüneyim dedim saat ikiye randevu aldım; biyanda işlerim devam ediyor umarım datalarım iyi çıkar da randevuma geç kalmam.
Cemre haftaya sınavların var sanırım ; son zamana bırakıp iyice panik olmadan otur çalışmaya başla:)
sınavlarım var da çoguna hiç çalışmadan gircem
sınav zamanı bi gereksiz özgüven geliyor bana
azcık medeni hukuk calışırım bugün inşallah ama
yoksa kesin kalırım hukuk derslerinden
bir de türk dili ve edebiyatı çalışmam lazım :26: kompozisyon yazdırırsa mahvoldum :))
yaaa kızlar ama ben hala şu evlilik çizelgesinden yapamadım yardım edinnnnnnnnnnn:26::26::26:
:84::84::84:
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...vimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html
yeni üyeniz olaraktan faydam dokunsun dedim... bu linkte anlatılıyor tumu :)
teşekkür ederim mehtap şimdi deniycem bakalım olcak mı?
aslında işim de yok ama işte ne bilim, canım sıkıldı kuzu3 tabakmıben asla yiyemem en fazla 1 tabak yerim cemre sen şimdi evdesin dimi
nigarcım ne işi yapıcan gitme
tünaydın knmhtpgünaydın kızlar...
gene ben geldim... sanırım böyle her gün geleceğim. alışın bana
aslında işim de yok ama işte ne bilim, canım sıkıldı kuzu
tünaydın knmhtp
biraz kendinden bahsedermisin bize?
isim? yaş? nerde yaşıyosun? gibi gibi
yada bahsettin de ben mi kaçırdım acaba :26:
foto da isteriz bizzzmümkünse düğün ve sana özel olarak bir de göbişli foto lütfen
tünaydın kızlar geçmişi okuyarak yeni geldim maşallah
elfi eşime kahvaltı hazırlayamadım regl olmuşum karnım ağrıyor midem bulanıyor elim ayağım tutmuyor kalkamadım yataktan kansızlık bu dönemde daha kötü yapıyır allahtan izinliyim.
yarenaycığım çok sevindim eşinle aranı düzeltmene işallah bidaha bu konuda tartışmazsınız
Acıktıımmm
Funda nektar nerdesiniz...
Super foto ekledim
Bi ayşada gelip baksında sileyim
memnun olduk şimdicıkkk bahsetmedim...
adım mehtap... 24 yaşındayım... Yozgat gibi dağ başı bir şehirde yaşıyorum ama en kısa zamanda gideceğiz inşallah. yani ben öyle umuyorum. eşimde ben de atama bekliyoruz. o yeni mezun oldu, ağustostaki öğretmen atamalarına başvuracak. bende iktisat okudum, kpss ile atama bekliyorum. 18 temmuz 2010 da evlendim... yarışmacı arkdaşlara başarılar diliyorum...
ama ben foruma foto koymuyorum:26: siz beni bu konuda idare edersiniz herhalde değil mi? şiko hamile bir kadınım işte hayali zor olmaz hı?
ben burdayımmAcıktıımmm
Funda nektar nerdesiniz...
Super foto ekledim
Bi ayşada gelip baksında sileyim
foruma koyma zatenn, albüm yap hemen silersin :))ama ben foruma foto koymuyorum:26: siz beni bu konuda idare edersiniz herhalde değil mi? şiko hamile bir kadınım işte hayali zor olmaz hı?
teşekkür ettim...hadi bakalım senin için böyle olsun bu seferlik, hamile kontenjanından faydalan
ben burdayımmyemeğe kaçıp gelicem :))
foruma koyma zatenn, albüm yap hemen silersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?