2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

mantıgını hiç çözemedim ben bu olayın

ben mesela dün değil önceki gün 3 tabak pilav yedim bi oturuşta
eşim benim yarım kadar yemek yer
100 kilo civarında ama boyu da var tabi

canım eşinin ailesi gerçekten ilginç insanlarmış. Allah sabır versin sana. zaman geçtikçe katlanmak daha da zor olur bunlara ya. eşin napıyor, eskisi kadar yardım ediyor mu ailesine???

evt cnm aynen öyle..
maalesf ediyo sevgili babaları bişe vermediği için o bakıyo bakalım çocuk olunca nasıl olacak bilmiyorum artık hep beni ilginç insanlar buluyo zaten..

ya aslında sürekli oturarak çalışmak çok kötü gerçekten hareket sıfır ama alışıncada insan diğer türlü iş yapamıyo ben eskiden çok iyiydim sürekli koşturmacalı bi işim vardı ama şimdi oturuyz:))

ıslak kalmıcak..sürekli kuru ve temiz olucak sirken...
Benm arkide devardı..kremle geçti...geçmiş olsun

mantıgını hiç çözemedim ben bu olayın

ben mesela dün değil önceki gün 3 tabak pilav yedim bi oturuşta
Eşim benim yarım kadar yemek yer
100 kilo civarında ama boyu da var tabi

kızlar okumaya yetişemiyorum
Gidip biraz iş yapim, size iyi muhabbetler

3 tabakmıben asla yiyemem en fazla 1 tabak yerimcemre sen şimdi evdesin dimi
nigarcım ne işi yapıcan gitme

3 tabakmıben asla yiyemem en fazla 1 tabak yerimcemre sen şimdi evdesin dimi
nigarcım ne işi yapıcan gitme

evdeyim
birazdan markete gitcem duş alıp ders calışcam diye düşünüyorum ama bakalım
kac gündür baslayamadım

Vajinal mantar sanırım. Aslında bir defa daha olmuştu yeni evliyken zaten dikkat ederdim; iyice dikkat etmeye başladım.

gecmiş olsun çok kötü birşey bu ya

Görümcemde bugün bu saate kadar 4 kere aradı beni. Yarın eminönüne gidicez 2 hafta sonra kızının doğum gününü kutlayacak. gidip süs falan bakıcaz sürekli bi fikirler geliyor aklına her seferindede beni arıyor. Bakalım yarın ne yapıcaz onunla.

vajinal mantar sanırım. Aslında bir defa daha olmuştu yeni evliyken zaten dikkat ederdim; iyice dikkat etmeye başladım.

evdeyim
birazdan markete gitcem duş alıp ders calışcam diye düşünüyorum ama bakalım
kac gündür baslayamadım

gecmiş olsun çok kötü birşey bu ya
arkadaşların falan varsa onlarla vakit geçir izindeyken benim şimdi gezesim varya sanada gezme çıkarıyorumçok kaşınır o şimdi sıcaklardan olmuşturbide çamaşırlarına dikkat et canım pamuklu olsun

Sağolun kızlar kaşıntı daha da artmadan hemen doktora görüneyim dedim saat ikiye randevu aldım; biyanda işlerim devam ediyor umarım datalarım iyi çıkar da randevuma geç kalmam.

Cemre haftaya sınavların var sanırım ; son zamana bırakıp iyice panik olmadan otur çalışmaya başla:)

istanbulda cok arkadasım yok, olanlarda çalışıyor veya okulda
ben gezmeye karar verdikten sonra hiç bişey tutamaz beni
ama calışmam lazım gezmicem

sınavlarım var da çoguna hiç çalışmadan gircem
sınav zamanı bi gereksiz özgüven geliyor bana
azcık medeni hukuk calışırım bugün inşallah ama
yoksa kesin kalırım hukuk derslerinden
bir de türk dili ve edebiyatı çalışmam lazım :26: kompozisyon yazdırırsa mahvoldum :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…