Bunları bilince insanın çok gücüne gidiyor. Benim ülkemde benim insanlarım gidip göremiyor; görse de cebi fazlasıyla yanıyor; ama yabancılar çok daha ucuza karış karış gezmedik yer bırakmıyorlar
yaşlada alakalı benim eskiden metabolizmam okadar hızlıydıki hiç kilo alamazdım okadar yemek yerdim ama hiç kilo almazdım herkess hayret ederdi şimdide yaş ilerledikçe metabolizma yavaşladıo çorbaları ben çok severim tam yaz çorbası
doktor demişken öğleden sonra ben de doktora gidecem. Sanırım mantar var bende çok kaşınıyorum :26:
canım eşinin ailesi gerçekten ilginç insanlarmış. Allah sabır versin sana. zaman geçtikçe katlanmak daha da zor olur bunlara ya. eşin napıyor, eskisi kadar yardım ediyor mu ailesine???
kızlar okumaya yetişemiyorum
Gidip biraz iş yapim, size iyi muhabbetler
mantıgını hiç çözemedim ben bu olayın
ben mesela dün değil önceki gün 3 tabak pilav yedim bi oturuşta
Eşim benim yarım kadar yemek yer
100 kilo civarında ama boyu da var tabi
kızlar okumaya yetişemiyorum
Gidip biraz iş yapim, size iyi muhabbetler
Neren kaşınıyo:26::78:
ıslak kalmıcak..sürekli kuru ve temiz olucak sirken...
Benm arkide devardı..kremle geçti...geçmiş olsun
doktor demişken öğleden sonra ben de doktora gidecem. Sanırım mantar var bende çok kaşınıyorum :26:
3 tabakmıben asla yiyemem en fazla 1 tabak yerim cemre sen şimdi evdesin dimi
nigarcım ne işi yapıcan gitme
Vajinal mantar sanırım. Aslında bir defa daha olmuştu yeni evliyken zaten dikkat ederdim; iyice dikkat etmeye başladım.
vajinal mantar sanırım. Aslında bir defa daha olmuştu yeni evliyken zaten dikkat ederdim; iyice dikkat etmeye başladım.
arkadaşların falan varsa onlarla vakit geçir izindeyken benim şimdi gezesim varya sanada gezme çıkarıyorumevdeyim
birazdan markete gitcem duş alıp ders calışcam diye düşünüyorum ama bakalım
kac gündür baslayamadım
gecmiş olsunçok kötü birşey bu ya
Vajinal mantar sanırım. Aslında bir defa daha olmuştu yeni evliyken zaten dikkat ederdim; iyice dikkat etmeye başladım.
arkadaşların falan varsa onlarla vakit geçir izindeyken benim şimdi gezesim varya sanada gezme çıkarıyorumçok kaşınır o şimdi sıcaklardan olmuştur bide çamaşırlarına dikkat et canım pamuklu olsun
Sağolun kızlar kaşıntı daha da artmadan hemen doktora görüneyim dedim saat ikiye randevu aldım; biyanda işlerim devam ediyor umarım datalarım iyi çıkar da randevuma geç kalmam.
Cemre haftaya sınavların var sanırım ; son zamana bırakıp iyice panik olmadan otur çalışmaya başla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?