2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım eşinin ailesi gerçekten ilginç insanlarmış. Allah sabır versin sana. zaman geçtikçe katlanmak daha da zor olur bunlara ya. eşin napıyor, eskisi kadar yardım ediyor mu ailesine???

eğer vize derdi olmasa ben de hep y dışı düşünürüm ki bu yıl da y dışı turlara bakmaya başladım:/ Aynen benim de çok para harcamamam lazım

türkiyede tatil yapmakla yurtdışında tatil yapmak maddi açıdan neredeyse hiç farketmiyor bizim için
cünkü türk otelleri nedense türklere çok pahalı
biz ingilteredeyken ordan rezervasyon yaptırırdık inanılmaz ucuz olurdu türk otelleri
büyük bir tezat var

Nektar kuru kayısı ve incir fark ediyor biraz tabi tüketirken abrtmadıysan. Ben çayımı şekersiz içmeye başladım hemen bende de 2 kilo fark etmiş :))

Cemre siz tatilde ne yapacaksınız?? Bahsettin mi?
ben de tek şeker atmaya başladım, şekersize geçmek için biraz böyle alışmam laızm sanırım :/
çok abartmıyorum kuru meyveleri, sabah 2 kayısı 2 incir
öğleden sonra da biraz kuru üzün, 2 kayısı.. çok mu ki? :26:

kızlar günaydın,
vallahi ben sizin hızınıza yetişemiyorum.
günaydın Deniz

sabah doktora gittim canım ondan kalktım
sonrada tekrar yatmadım
umarım vermişsindir ama resimlerden gördüğüme göre hiç ihtiyacın yok
o resimler geçen yazdan felan, göbiş çıktı

elfiim resimler nerde????

akşam pc ye atmayı unuttum canım ya bugünde annemlere gidicem geç olmazsa atarım. Annem 40 yaşına girdi kesin ölüyordur yaş kompleksinden. dün gece aradık eşim dediki anne 18 den gün aldın dimi yok 16 dan aldım diyor :))

Eşim yanımda olduğu için korkmamıştım ben ama bi kere eşim içecek almaya gitti masada tek kaldım garson gelip bişey dedi ama ben anlamadım sonra türkçe konuştum :) Adamda utanmıştı

gözlerim renkli saçlarımın rengide açık ya yabancı sanıyolardı beni

boyun da uzunsa yeterli zaten bu kriterler
benim sacım sarıydı ama şimdi kapkara
bu sefer de italyana benzettiler :26:
ben türkçeyi çok aksanlı konuşuyorum biraz da bundan galiba

1tane bebek kremimiayıp yani..çok zayıfmışın cemre ben evlenmeden önce 47-48 arasıydım ozaman normaldi ama 45 ken çok zayıftım hiç bişe yakışmıyodu..şimdi 51 im iyi kilom yalnız bazen minik göbik çıkıyosıcaktan bende yemek yiyemiyorum dr ne dedi peki

boyun da uzunsa yeterli zaten bu kriterler
benim sacım sarıydı ama şimdi kapkara
bu sefer de italyana benzettiler :26:
ben türkçeyi çok aksanlı konuşuyorum biraz da bundan galiba

Evet canım boyumda uzun.

bu arada türkçen çok düzgün gibi... Yani yazıdan öyle anlıyorum

ne yiyosun dedi
çok meyve yiyorum dedim, muz üzüm falan gibi kalorili olanlarından yemeye çalış dedi
dondurma serin serin iyi gider dondurma yemeye çalış dedi
kuru kayısı üzüm badem ceviz vs yasak, tokluk hissi verirmiş
acı yasak kahve yasak metabolizmayı hızlandırır
bi de buğdaylı ayranlı corba oluyor ya, serin serin o cok iyi gider bugdayda kalorili dedi

yani yiyemememe çözüm bulamadı, yediklerini en kalorilisinden sec dedi
benim yiyemiyorum dememe bakma ya dün öğlen koskoca kumpir yedim akşam 2 dilim pasta ve kola
ama işte çok yakıyorum evde yatsam bile, metabolizmam çok hızlı

Bunları bilince insanın çok gücüne gidiyor. Benim ülkemde benim insanlarım gidip göremiyor; görse de cebi fazlasıyla yanıyor; ama yabancılar çok daha ucuza karış karış gezmedik yer bırakmıyorlar

Evet canım boyumda uzun.

bu arada türkçen çok düzgün gibi... Yani yazıdan öyle anlıyorum

gel bi de benimle konuşmayı dene sen çok yavaş konuşuyorum bi de düşüne düşüne
ya çok günlük konuşmalarda sorunum yok ben zaten 6,5 yıldır türkiyedeyim ama burdada alman kolejine gittim falan pek türkçe öğrenmeye gerek duymadım başlarda
ama böyle biraz ciddi bişey olsa gülmekten bir hal olursunuz karşımda.

yaşlada alakalı benim eskiden metabolizmam okadar hızlıydıki hiç kilo alamazdım okadar yemek yerdim ama hiç kilo almazdım herkess hayret ederdi şimdide yaş ilerledikçe metabolizma yavaşladıo çorbaları ben çok severim tam yaz çorbası

Cemrecim seçtiğin kelimeler kurduğun cümlelerde çok iyi. Yazma konusunda bayağı geliştirmişsin kendini

benim metobolizmam da bu iş yüzünden yavaşladı galiba. full oturuyorum ya. ne kan dolaşımı ne bir hareket. e 7 yıldır otur otur geçen seneye kadar, salsa falan yapıyordum da yediklerimi yakıyordu. evlendim kendin pişir kendin ye hesabı yaramadı bana galiba. canım ne isterse üşenmeyip yapıyorum yaa

evet bende öyle bu iş banada çok kilo aldırtır gibi geliyo paso oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…