- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben çok korkmuştum
evet cnm çok ağırlar kayınbabam sadece adı var hiçbir faydasını görmedik zaten eşim dedi evimize hiç gelmedi bi çağıralım bende gönlü olsun diye bişe demedm napim oda farkındada napsın adam almanyadan emekli geçen gitmişti gelirken ne getirmiş biliyomusn bebe kremleri olurya küçücük kutuda 1 tane onda düşünsene gülsemmi ağlasammı yani..
senin neren rusa benziyo kız
eğer vize derdi olmasa ben de hep y dışı düşünürüm ki bu yıl da y dışı turlara bakmaya başladım:/ Aynen benim de çok para harcamamam lazım
gözlerim renkli saçlarımın rengide açık ya yabancı sanıyolardı beni
ben de tek şeker atmaya başladım, şekersize geçmek için biraz böyle alışmam laızm sanırım :/Nektar kuru kayısı ve incir fark ediyor biraz tabi tüketirken abrtmadıysan. Ben çayımı şekersiz içmeye başladım hemen bende de 2 kilo fark etmiş :))
Cemre siz tatilde ne yapacaksınız?? Bahsettin mi?
günaydın Denizkızlar günaydın,
vallahi ben sizin hızınıza yetişemiyorum.
o resimler geçen yazdan felan, göbiş çıktısabah doktora gittim canım ondan kalktım
sonrada tekrar yatmadım
umarım vermişsindir ama resimlerden gördüğüme göre hiç ihtiyacın yok
elfiim resimler nerde????
Eşim yanımda olduğu için korkmamıştım ben ama bi kere eşim içecek almaya gitti masada tek kaldım garson gelip bişey dedi ama ben anlamadım sonra türkçe konuştum :) Adamda utanmıştı
gözlerim renkli saçlarımın rengide açık ya yabancı sanıyolardı beni
evet cnm çok ağırlar kayınbabam sadece adı var hiçbir faydasını görmedik zaten eşim dedi evimize hiç gelmedi bi çağıralım bende gönlü olsun diye bişe demedm napim oda farkındada napsın adam almanyadan emekli geçen gitmişti gelirken ne getirmiş biliyomusn bebe kremleri olurya küçücük kutuda 1 tane onda düşünsene gülsemmi ağlasammı yani..
sağol canım
ben bi kaç ay önce 39 kiloydum da
hastaneye yattım zar zor kilo aldım 48 kiloydum
yine kilo vermeye başladım sıcaktan çok yemek yemiyorum
daha dogrusu normal yiyorum da metabolizmam aşırı fazla yakıyor, çok yemem gerekiyor yiyemiyorum
46 kilo olmuşum yine, ucu kaçıyo sonra 40a kadar iniyo
bi gideyim doktora dedim
boyun da uzunsa yeterli zaten bu kriterler
benim sacım sarıydı ama şimdi kapkara
bu sefer de italyana benzettiler :26:
ben türkçeyi çok aksanlı konuşuyorum biraz da bundan galiba
1tane bebek kremimiayıp yani..çok zayıfmışın cemre ben evlenmeden önce 47-48 arasıydım ozaman normaldi ama 45 ken çok zayıftım hiç bişe yakışmıyodu..şimdi 51 im iyi kilom yalnız bazen minik göbik çıkıyo sıcaktan bende yemek yiyemiyorum dr ne dedi peki
türkiyede tatil yapmakla yurtdışında tatil yapmak maddi açıdan neredeyse hiç farketmiyor bizim için
cünkü türk otelleri nedense türklere çok pahalı
biz ingilteredeyken ordan rezervasyon yaptırırdık inanılmaz ucuz olurdu türk otelleri
büyük bir tezat var
Evet canım boyumda uzun.
bu arada türkçen çok düzgün gibi... Yani yazıdan öyle anlıyorum
yaşlada alakalı benim eskiden metabolizmam okadar hızlıydıki hiç kilo alamazdım okadar yemek yerdim ama hiç kilo almazdım herkess hayret ederdi şimdide yaş ilerledikçe metabolizma yavaşladıne yiyosun dedi
çok meyve yiyorum dedim, muz üzüm falan gibi kalorili olanlarından yemeye çalış dedi
dondurma serin serin iyi gider dondurma yemeye çalış dedi
kuru kayısı üzüm badem ceviz vs yasak, tokluk hissi verirmiş
acı yasak kahve yasak metabolizmayı hızlandırır
bi de buğdaylı ayranlı corba oluyor ya, serin serin o cok iyi gider bugdayda kalorili dedi
yani yiyemememe çözüm bulamadı, yediklerini en kalorilisinden sec dedi
benim yiyemiyorum dememe bakma ya dün öğlen koskoca kumpir yedim akşam 2 dilim pasta ve kola
ama işte çok yakıyorum evde yatsam bile, metabolizmam çok hızlı
herkese günaydin.............
nasilsiniz fistiklar ?
evet bende öyle bu iş banada çok kilo aldırtır gibi geliyo paso oturuyorumbenim metobolizmam da bu iş yüzünden yavaşladı galiba. Full oturuyorum ya. Ne kan dolaşımı ne bir hareket. E 7 yıldır otur oturGeçen seneye kadar, salsa falan yapıyordum da yediklerimi yakıyordu. Evlendim kendin pişir kendin ye hesabı yaramadı bana galiba. Canım ne isterse üşenmeyip yapıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?