Geçmiş olsun canım evde olman iyi olmuş iyice bi dinlen
kızlar ben albümümü yaptım. 10 dakika dursun ama biri de bana nasıl sileceğimi söylesin? ekleme işini yaptım ama.
Hemen sileceğin için yorumu buraya yapayım maşallah canım çok yakışmışsınız ömür boyu mutluluklar size
Bide canım kaç kilo aldın sen bi maşallahta göbişine
canım baktım fotona yorumumu da yaptım. çok tatlısın göbişinle. kiloları da hiç dert etme bence, doğumdan sonra verirsin. bebişin sağlıklı olsun da gerisi hikaye
aslında işim de yok ama işte ne bilim, canım sıkıldı kuzu
Tünaydın knmhtp
Biraz kendinden bahsedermisin bize?
Isim? Yaş? Nerde yaşıyosun? Gibi gibi
yada bahsettin de ben mi kaçırdım acaba :26:
cıkkk bahsetmedim...
Adım mehtap... 24 yaşındayım... Yozgat gibi dağ başı bir şehirde yaşıyorum ama en kısa zamanda gideceğiz inşallah. Yani ben öyle umuyorum. Eşimde ben de atama bekliyoruz. O yeni mezun oldu, ağustostaki öğretmen atamalarına başvuracak. Bende iktisat okudum, kpss ile atama bekliyorum. 18 temmuz 2010 da evlendim... Yarışmacı arkdaşlara başarılar diliyorum...
ben anladım senin canın neye sıkıldıkuzuş bende biraz alışveriş sitelerine baktım ne var ne yok diye evet yozgat çok kötü biyer çok yobaz yozgatlı değilsindir umarım
Slm kızlar ,döndüm eve sonunda geldi aldı zorla annemden eşim ama hala sinirim geçmedi , gıcık şey gazetede görüp beğendiği bi karının resimleriymiş o baktıkarı açıkladı öyle gazete okurken üzerine tıklamış güya artık allah biliyor gerisini
Slm kızlar ,döndüm eve sonunda geldi aldı zorla annemden eşim ama hala sinirim geçmedi , gıcık şey gazetede görüp beğendiği bi karının resimleriymiş o baktıkarı açıkladı öyle gazete okurken üzerine tıklamış güya artık allah biliyor gerisini
Sadece meraktanda olabilir canım....
Doğru netten bende haber okuyorum mynette falan bisürü var manken resmi ....
Ay bu arada miranda kerr i çok beğeniyorum yaa...yüzü çok güzel bebek gibi
ne okuyorsun merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?