2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sadece arkadaşlarımın görbileceği şekilde ekledim bu sefer. yarın silerim artık bugün kalsın böyle... sizi kıramadım, kanınız sıcak ben napayım

iyiyim zuzum senden nbr...canım ne olsun mecbur ramazana ayında yapıcaz söz ve nişan olayını

ben yemeğe çoıkıyorum paydosuma az kaldı kızlar gelince son gelişmeleri anlatırım öptüm hepinizi

Ay kızlar ben çok kötüyüm ya yemekte bayılıyordum az kalsın gözlerim karardı biraz oturdum sonra yavaş yavaş yürüdüm geldim yerime ama sanki düşücem her an :2:

GÖRDÜM CANIM
ALLAH BOZMASIN

KAÇ AYLIK GÖBİŞİN :)
8. ayın başındayız daha... 32 hafta 1 günlük bebek tam... amin canım inş.
mehtap'cım kaç kilo aldın hamilelikte?
bebişin kaç kilo şu an??:26:

bebek en son gittiğimizde 2 kiloya yakındı ama baya oldu kontrole gideli. bu hafta gene kontrolümüz var 2 kg nun üzerinde bekliyoruz aşkımızın cücüğünü :)

ben şuan 16 kilo aldım tumu ama daha 55 günüm var, daha da alırım. ben biraz fazla aldım... oğluşumu kucağımıza alalım vereceğim inş.

selam canım

ben de biraz muhasebedeki kızların yanına gidim çok sıkılıyorum bugün

mehtap, teşekkürler canım..baktım ben de
rica ederim canım:
Ay kızlar ben çok kötüyüm ya yemekte bayılıyordum az kalsın gözlerim karardı biraz oturdum sonra yavaş yavaş yürüdüm geldim yerime ama sanki düşücem her an :2:

tansiyonun mu var elfida.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…