yarenaycım ben bu çizelge işini hiç beceremedim artık pes ediyorum zaten neyi çokistersen olmaz mış yaaaa:84::84:
8. ayın başındayız daha... 32 hafta 1 günlük bebek tam... amin canım inş.
bebek en son gittiğimizde 2 kiloya yakındı ama baya oldu kontrole gideli. bu hafta gene kontrolümüz var 2 kg nun üzerinde bekliyoruz aşkımızın cücüğünü :)
ben şuan 16 kilo aldım tumu ama daha 55 günüm var, daha da alırım. ben biraz fazla aldım... oğluşumu kucağımıza alalım vereceğim inş.[/QUOTE
2 kıloysa bebegın şimdiden baya tombiş bir bebek doğurucaksın anlaşılan
bı ebe olarak soyluyrm son aylarda bırzda fazla kılo alırsın 22 falan olabılır
ama normalde zayıfmıssın yaa kolay verırsın...
ben de bebek istiyorum
topikte hamileler arttıkca bunalıma giriyorum
canım yaa havalarda cok sıcak ya bol su tyuketmeye calıs gecmıs olsunn...Ay kızlar ben çok kötüyüm ya yemekte bayılıyordum az kalsın gözlerim karardı biraz oturdum sonra yavaş yavaş yürüdüm geldim yerime ama sanki düşücem her an :2:
tumu sende de mi bebek vardı?
iyiyim zuzum senden nbr...canım ne olsun mecbur ramazana ayında yapıcaz söz ve nişan olayını
ay kızlar ben çok kötüyüm ya yemekte bayılıyordum az kalsın gözlerim karardı biraz oturdum sonra yavaş yavaş yürüdüm geldim yerime ama sanki düşücem her an :2:
canım yaa havalarda cok sıcak ya bol su tyuketmeye calıs gecmıs olsunn...
yok canım bende bebek.. gebe yazmadım ebe hemşireyim ben o yüzden dedimm
bizde ilk zamanlar çok ugraşmıştık
çoka zor degil canm ya..açıklayıcı resimlerle anlatıor zaten..
dogru yersen kopyala ..profilinde kopyala:82:
şuan 2 kilo mu bilmiyorum çarşamba gideceğim 15 gün öncesinde 1500lerdeydi ama ben onu 15 günde iki kilo yaptım. çünkü doktorum hafta da 200 gr almış bebek dedi. gene öyle olduysa 2 kg yu bulmuştur. ben25 bile alabilirim tumu diyorum. pek zayıf diildim önceden ama boyum kilom iyiydi seviyordum ben halimi. bakalım neler olacak.[/QUOTE
2 kıloysa bebegın şimdiden baya tombiş bir bebek doğurucaksın anlaşılan
bı ebe olarak soyluyrm son aylarda bırzda fazla kılo alırsın 22 falan olabılır
ama normalde zayıfmıssın yaa kolay verırsın...
çalışalım o zaman cemre ?
canım bıde calısorum yaa tama kafamı verıyrm yapmak ıcın aşı gelıyor kalkıyorum hafam dagılıyrr... bıde hastalarımı asılarımı gordıgım nbys dıye bır sısıtem varr bır kac yerle ugrasyrm
tumu hemşiremisin?
kızlar asistan olan kmlerdi nektar senmiydin?
diğer topikte de yazdığını görünce hamile misin demiştim? ama tamamen ebe olmaktan ileri geliyormuş::82:
bizim için çok erken henüz
zaten sadece ben istiyorum eşim istemiyor
sen kaç yaşındasın?
sizin kaasım hamişlerinden togi_rylül benim arkadasımmm oraya da takılıyorum aradaaaa:126::126:
87 ağustosluyum canım. eşimde 86 lı... aslında bizim içinde çok erkendi ama inan olunca hiç erkeni geçi demiyorsun, böyle farklı bir telaşı tadı var.... istediğiniz zamanda gönlünüze göre olur inş.... sen erken derken kaç yaşındasın?
89 doğumluyum :26:
eşim büyük ama, 78li
aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum biraz da bu yüzden acele ediyorum
eşim benim için çok erken oldugunu düşünüyo
eşin iyi düşünüyoe erken cnm senin için ya
canım zuzuşa katılıyorum, git tansiyonunu ölçtür :26:Ay kızlar ben çok kötüyüm ya yemekte bayılıyordum az kalsın gözlerim karardı biraz oturdum sonra yavaş yavaş yürüdüm geldim yerime ama sanki düşücem her an :2:
89 doğumluyum :26:
eşim büyük ama, 78li
aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum biraz da bu yüzden acele ediyorum
eşim benim için çok erken oldugunu düşünüyo
benim için erken ama onun için geç
yani şimdi neyse çok sorun değil de
eşim ben 25 olmadan istemiyo
o zaman da kendisi 40a dayanıyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?