2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yarenaycım ben bu çizelge işini hiç beceremedim artık pes ediyorum zaten neyi çokistersen olmaz mış yaaaa:84::84:

bizde ilk zamanlar çok ugraşmıştık

çoka zor degil canm ya..açıklayıcı resimlerle anlatıor zaten..
dogru yersen kopyala ..profilinde kopyala:82:

[/QUOTE
2 kıloysa bebegın şimdiden baya tombiş bir bebek doğurucaksın anlaşılan
bı ebe olarak soyluyrm son aylarda bırzda fazla kılo alırsın 22 falan olabılır
ama normalde zayıfmıssın yaa kolay verırsın...[/QUOTE]
şuan 2 kilo mu bilmiyorum çarşamba gideceğim 15 gün öncesinde 1500lerdeydi ama ben onu 15 günde iki kilo yaptım. çünkü doktorum hafta da 200 gr almış bebek dedi. gene öyle olduysa 2 kg yu bulmuştur. ben25 bile alabilirim tumu diyorum. pek zayıf diildim önceden ama boyum kilom iyiydi seviyordum ben halimi. bakalım neler olacak.
ben de bebek istiyorum

topikte hamileler arttıkca bunalıma giriyorum

çalışalım o zaman cemre ?

Ay kızlar ben çok kötüyüm ya yemekte bayılıyordum az kalsın gözlerim karardı biraz oturdum sonra yavaş yavaş yürüdüm geldim yerime ama sanki düşücem her an :2:
canım yaa havalarda cok sıcak ya bol su tyuketmeye calıs gecmıs olsunn...

tumu sende de mi bebek vardı?

yok canım bende bebek.. gebe yazmadım ebe hemşireyim ben o yüzden dedimm

canım yaa havalarda cok sıcak ya bol su tyuketmeye calıs gecmıs olsunn...

yok canım bende bebek.. gebe yazmadım ebe hemşireyim ben o yüzden dedimm

diğer topikte de yazdığını görünce hamile misin demiştim? ama tamamen ebe olmaktan ileri geliyormuş::82:

bizde ilk zamanlar çok ugraşmıştık

çoka zor degil canm ya..açıklayıcı resimlerle anlatıor zaten..
dogru yersen kopyala ..profilinde kopyala:82:

canım bıde calısorum yaa tama kafamı verıyrm yapmak ıcın aşı gelıyor kalkıyorum hafam dagılıyrr... bıde hastalarımı asılarımı gordıgım nbys dıye bır sısıtem varr bır kac yerle ugrasyrm
şuan 2 kilo mu bilmiyorum çarşamba gideceğim 15 gün öncesinde 1500lerdeydi ama ben onu 15 günde iki kilo yaptım. çünkü doktorum hafta da 200 gr almış bebek dedi. gene öyle olduysa 2 kg yu bulmuştur. ben25 bile alabilirim tumu diyorum. pek zayıf diildim önceden ama boyum kilom iyiydi seviyordum ben halimi. bakalım neler olacak.

bıraz fazla almıssın canm ama korkma bebekel ugrasken verrsın

bizim için çok erken henüz
zaten sadece ben istiyorum eşim istemiyor
sen kaç yaşındasın?

87 ağustosluyum canım. eşimde 86 lı... aslında bizim içinde çok erkendi ama inan olunca hiç erkeni geçi demiyorsun, böyle farklı bir telaşı tadı var.... istediğiniz zamanda gönlünüze göre olur inş.... sen erken derken kaç yaşındasın?

sizin kaasım hamişlerinden togi_rylül benim arkadasımmm oraya da takılıyorum aradaaaa:126::126:

togi de ebeydi :)) enee ne güzel tesadüf olmuş.... ben de acaba diğer topiktemiyim demiştim seni görünce daha önce dikkatimi çekmemişsin demekki

89 doğumluyum :26:
eşim büyük ama, 78li
aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum biraz da bu yüzden acele ediyorum
eşim benim için çok erken oldugunu düşünüyo

89 doğumluyum :26:
eşim büyük ama, 78li
aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum biraz da bu yüzden acele ediyorum
eşim benim için çok erken oldugunu düşünüyo

benim için erken ama onun için geç
yani şimdi neyse çok sorun değil de
eşim ben 25 olmadan istemiyo
o zaman da kendisi 40a dayanıyo yani

evet senin için sahiden de erkenmiş ama aradaki farkı kapamak için 2 sene içinde düşünmelisin derim ben. çünkü gerçekten babalarla da çocuklar araasındaki yaş faarkı da önemli... hayırlısı olsun siizn için.

gerçi anneliğin geci erkeni de olmuyor biliyor musun, rahmine düşüyor ya o anda profesyonel bir anne oluveriyorsun. hislerin sadece o yönde uzmanlaşıyor. hayatın bebeğin oluyor. yani eminim ki sen de çok ii bi anne olursun yaşın ne olursa olsun? Allah bizi o kadar muazzam yaratmış ki, annelik yaş ya da sınır tanımayan müthiş bir duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…