ivetkızlar asistan olan kmlerdi nektar senmiydin?
ivether işi yapıyorum ben gerçi
canım bıde calısorum yaa tama kafamı verıyrm yapmak ıcın aşı gelıyor kalkıyorum hafam dagılıyrr... bıde hastalarımı asılarımı gordıgım nbys dıye bır sısıtem varr bır kac yerle ugrasyrm
tumu hemşiremisin?
ewet canım hemsıreyım ben aıle hekımlıgınde calısyrm devlete atandıktan sonra rahat ettım calısma saatı olarak
canım zaten ben daha yenıyım kk'de bugun 3 gunum gormemıssındırrtogi de ebeydi :)) enee ne güzel tesadüf olmuş.... ben de acaba diğer topiktemiyim demiştim seni görünce daha önce dikkatimi çekmemişsin demekki
:125::125::125: buyrun badem şekeri yiyelim çıtırlar
sağol süpercım mersiii
evet senin için sahiden de erkenmiş ama aradaki farkı kapamak için 2 sene içinde düşünmelisin derim ben. çünkü gerçekten babalarla da çocuklar araasındaki yaş faarkı da önemli... hayırlısı olsun siizn için.
gerçi anneliğin geci erkeni de olmuyor biliyor musun, rahmine düşüyor ya o anda profesyonel bir anne oluveriyorsun. hislerin sadece o yönde uzmanlaşıyor. hayatın bebeğin oluyor. yani eminim ki sen de çok ii bi anne olursun yaşın ne olursa olsun? Allah bizi o kadar muazzam yaratmış ki, annelik yaş ya da sınır tanımayan müthiş bir duygu.
:18: Yakında ecz. Varsa bi tansiyonunu ölçtür canım
canım zuzuşa katılıyorum, git tansiyonunu ölçtür :26:
ben de öyle düşünüyorum yaşla pek alakası yok
benim annem abimi dogurdugunda 19 yaşındaymışgayet de güzel bakmış yani
annelik duygusuyla seve seve yapılır gibi geliyor
ivether işi yapıyorum ben gerçi
aynen, benim annem de 19 yaşında anne olmuş. ve ben ikizim, ikiz doğurmuş kadın. iki çocuğa birden bakmış. tabi günümüz şartları ve geçmiş kesinlikle aynı değil ama gene de örneklerimiz bizi yaşatır... kaçıncı sınıftaasın. aöften okuyorsun sanırım. örgünse eğer okulun bitmesini beklemek de senin için ii olur.
yok aöf değil örgün eğitim ama okulu çok önemsemiyorum ya
artık 7 yılda bitirme zorunluluğu yok 10 yılda da bitse olur havasındayım, şimdilik bir takıntı yok ama...
bu zaten ikinci üniversitem ve ben zaten çalışıyorum
daha ilk senem bitti, allahtan ilkokula erken başlamıştım
bu arada resimlerine baktım maşallah ne kadar güzelsin
Allahın dağına taşınmışız ya meydan uzak buraya biraz ayaklarımı havaya kaldırdım kasanın üzerine koydum çok fena uzanasım var
kızlar ben çıkıyorum bugün işten erken çıkıcam tekirdağa gidiyoruz haftasonu içinnn
pazartesi sabahı yine burdayımmm haftasonu ineternete girme vaktim olmuyorrr pazartesi görüşürüz öptümm hepiniziiiii
:92::92::92::92::92:
yok hazırlamıyorum canım..bende neler yapıyorsun mesela idari işlerde bende hep yardım ediyorum.
genel müdüre yani patron kendisi kahvaltı isterse hazırlıyorum sen?
bi fabrikadanerde asistansın canm?
ben anladım senin canın neye sıkıldıkuzuş bende biraz alışveriş sitelerine baktım ne var ne yok diye evet yozgat çok kötü biyer çok yobaz yozgatlı değilsindir umarım
şimdi ne desem ki şaştım kaldım vallahiAslında annemin babamın kökeni yozgatlı ama yozgatta bulunmamın memleketim olması ile alakası yok çünkü eşimin bir tarafı maraşlı bir tarafı da karadenizli. Sadece memuriyetten dolayı burada yaşıyoruz. Memleketim olmasına rağmen evlendim ve ilk kez gördüm yozgatı diyebilirim. Ailem de hep başka yerlerde yaşamışlar. Yobazlık ondan bulaşmamış olabilir. Biz yozgata çok uzak bir ilçedenmişiz. Ben istanbulda doğdum orada büyüdüm, liseyi üniyi falan başka şehirlerde okudum yani alakasız. Ayyy yozgatlı olmaktan nasıl korktumsa hayatımı anlattım.
ayy pozitif enerji istiyorum evrendenSıkılıyorum ama sıkılıyorum dememeliyim
fundaa nerdee
yok hazırlamıyorum canım..
Mutfağı arıyorum, 4 abla var onlar getiriyo ne istersek..
Biz kendi çayımızı bile kendimiz yapmıyoruz..
Sadece kapuçino, sıcak çikolata türü şeyleri.. O da makina var düğmeye basıyosun okadar..
Idari işleri de yapmıyorum, sadece randevu takip, telefonlar gibi gibi
bi fabrikada
ayy canım benim kusura bakmaYozgatlı çok fazla tanıdığım var ve yozgata da gittim gördüm ondan söyledim umarım kırmadım
Nigargeldim patladım ya net gitti yeni geldi..
Aynen bende öyle idari işlerden sorumluyum adı üstünde asistanız sekreter değilizki patronun çayını falan yapalım çaycı var burda
Nigargeldim patladım ya net gitti yeni geldi..
Aynen bende öyle idari işlerden sorumluyum adı üstünde asistanız sekreter değilizki patronun çayını falan yapalım çaycı var burda
woow kıslar geceden sonra nekdr çok yazmışsınız öyle:) işyerindeyim okuyamadım hepsini :)akşam bakayım:)nslsınız iyisinizdir inş:)bu arada kilo konusununda herkes zayıf heralde ben 1 sene evde oturdugumdan 10 kilo aldım 45 kiloyla evlendim 55 kiloyum çok moralim bozukkk valla herkes hamileisn saklama diyorlar göbegi görünce ama cidden bebek deil göbek o ama kimseyi inandıramıyorumm:)
inş çalışırken zayıflarımmmm kilolu olmak hiç hoş deil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?