2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım boyunu bilmiyorum ama 55 cok bir kilo değilki
azcık dikkat etsen fıstık gibi olursunn :))

sen yozgatı sevmiyorum falan gitmek istiyorum deyince dedim heralde oralı değil mecburiyetten orda çok küçük sıkıcı bi yer..tabiki canım heryerin iyiside var kötüsüde kesinlikle..

bana göre 55 harika canım:82::82: beterin beteri var boyun iise dert etme.

canım boyunu bilmiyorum ama 55 cok bir kilo değilki
azcık dikkat etsen fıstık gibi olursunn :))

yok kıslar boy yok ondan fazla:) 155 boyum 55 kiloyum.. yani 5 kilo daha aslsam yuvarlancam:)dar hiç bşy giyemiyorum göbekten dolayı eski kıyafetlerim olmuyoo nebilim çalışınca daha çok dert ettim kiloları evdeyken önemsemedigim için 10 kilo aldım:)

selam kızlar. muayene oldum mantar varmış; dr gazlı bezle temizledi. Bir de ilaçlar verdi salı günü tekrar gidecem. Dr dan anneme geldim :)))

benimde boyum 1,58

bende 58,5 kiloyum simdi ( benimde kilo takintimvar

hava yagmurlu olmasa yürüyüse cikicamda havalarda iyi degil

yokkızsinir oluyorum sanki asistansak patronun hizmettçisi değiliz yaen azından ben öyle değilim
1 ay çalıştığım yer vardı ya orda çay yapmıştım gıcık adama sallama tabisi
ben de değilimm

bu arada daha ordan 300 tl var alacağım, alamadım

Son düzenleme:
sen yozgatı sevmiyorum falan gitmek istiyorum deyince dedim heralde oralı değil mecburiyetten orda çok küçük sıkıcı bi yer..tabiki canım heryerin iyiside var kötüsüde kesinlikle..
kimsem yok ki burada. ailem çok uzakta, kız kardeşim ankarada. akrabalarımız da yok burada. hep dağılmış benim akrabalar okuyunca falan çıkmışlar bu şehirden. o yüzden neyini sveyim. beni bağlayan tek şey kocam. oda sevmiyor zaten burayı... gitmek istiyoruz inş. da ağustosda bebekle birlikte beklentilerimizde gerçekleşirse iş ve şehir değişeceğiz.
selam kızlar. muayene oldum mantar varmış; dr gazlı bezle temizledi. Bir de ilaçlar verdi salı günü tekrar gidecem. Dr dan anneme geldim :)))

kız kardeşimde de var. ilaç kullanıo geçio bırakıyor gene oluyor. halbuki de o kadar dikkat eder... geçmiş olsun.

Nektar fotolarını kaldırmışın kuzum
evet, sana özel gönderirim ben bebeyim :89:

aa iyi ki gitmişsin aksatmadan, geçmiş olsun sirken :/

bu arada minikgelin senle tanışamadık?
adın ne? yaşın kaç? nerde yaşıyosun? :)))

sirken geçmiş olsun tatlım. umarım biran önce geçer, bu havalarda daha da sıkıntı verir çünkü o.

elfimm ya sana da geçmiş olsun. doktora gidip değerlerini bir ölçtürsene. birşeyler eksik bence. bu aralar sık oluyor bu sende.

ayyy çok sıcakkk:92::92::92:

1 ay çalıştığım yer vardı ya orda çay yapmıştım gıcık adama Sallama tabisi
Ben de değilimm

Bu arada daha ordan 300 tl var alacağım, alamadım

ben öyle şeyler olsa kabul etmem nigarcım daha alamdın dimi ya bende bi kere özel eğitimde çalışmıştım okul battı kapandı benim tam maaşım kaldıalamadım..
Olsun canım eşini sevince insan herşeye katlanıyo inşallah daha güzel bi yere çıkar tayininiz..hakkınızda hayırlısı olsun tatlım

kibris ne güzeldir simdi denize girdiniz mi yarenay ?

amin

geçmiş olsun cnmm tez zamanda geçer inşşş:)

benimde boyum 1,58

bende 58,5 kiloyum simdi ( benimde kilo takintimvar

hava yagmurlu olmasa yürüyüse cikicamda havalarda iyi degil
vallaaaa hiç sormaaa tmm obez giib bi kilom yok ama istedigim herşeyi artık rahat giyemiyorumm dikat etmek şart yazın karpuz peynir yerim artıkk :)hoşş tv de sürekli karpuzda çok şeker var yemeyin diyolarda ne yiycez ya herşeyi yasaklıyorlar:)

evet, sana özel gönderirim ben bebeyim :89:

aa iyi ki gitmişsin aksatmadan, geçmiş olsun sirken :/

bu arada minikgelin senle tanışamadık?
adın ne? yaşın kaç? nerde yaşıyosun? :)))

cnmm isim olarak minikgelin desem küsermisin:)eşimin yasakları var net konusunda söz verdim onaaa yoksa sölerim detaylı bilgi veriirm nolcak sankide söz verince durmak zorundayım:)mimarım doguda yaşıyorum 27 yaşındayım 1 sene olcak bu ay evleneli:) yeni işe başladımm:)bukdr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…