2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bir yemek molası verdim herkes dağılmış. kocam geldi ve top oynamaya gitti. evlendik evleneli ilk kez izin verdim. zaten ona sinirliyim nereye giderse gitsin?

aman yaaa geçmişi okuaymıcam walla bugün ilk defa. eve yeni geldim kızlar. dün gece hastanenin üstüne sabahtan bu saate kadar ders hiç çekilmedi. neyse öyle böyle geçti işte. biraz dinleneyim artıkın
Kardişim aradı brownie istiyor beyfendi. geçen yaptığımda bahsetmiştim sen gelince de yaparım demiştim hadi yap diyor birazdan gelck. yani anlıycanız benim hazırlıklara başlamam gerekiyor. bende bi yaramazlık yok. yarenay eşinle barışmışsın oraları okudum çok sevindim cnmmmmm
öptm hepinizi. ay bi de cemre maşallah bi yerde 14+2 demişsin şaka mı :)) ? iki kişi mi kalıyorsunuz o ovde cnm bahsettiysen geçmişin hepsini okumadım kusura bakma. ama cidden zor olur koca evle uğraşmak. 3+1 beni çileden çıkarıyor. ki bazen salona ve çocuk odasına dokunmuyorum bile...

Son düzenleme:
Günaydın Şeker Kızlar niyeyse bugün çok mutluyum halbuki hava kapalı sıkıcı ama benim içim kıpır kıpır :))

günaydın kızlar.. ben de bugün cumartesi olduğu için çok mutluyum. elfimmm iyi olmana çok sevindim. dün korkuttun bizi çok:44::44: neyse geçmiş olsun

günaydın kızlar.. ben de bugün cumartesi olduğu için çok mutluyum. elfimmm iyi olmana çok sevindim. dün korkuttun bizi çok:44::44: neyse geçmiş olsun

Canım ya çok teşekkür ederim beni düşündüğün için...

Umarım hepimiz için güzel bir gün olur

yarenim, fundam gelmiiiş zuzuş 11 den önce gelemez yine, misafirleri vardı onun dimmi dün akşam :44: nasıl geçti acabaa

1 de eşimle büyük çekmece sahiline gitcez, havada tam gezmelik serin serin, sahilde oturur bişiler yeriz.. babalar günü hediyesi bakarım belkii
akşam da annemlere yemeğe gitcez, mantı yapıcak bize

Son düzenleme:

kuzum benimne güzel bugün eşinle doyasıya gezin önceki haftaların acısını çıkarınbizde bugün gezicez beyaz kısa bi elbise aldım dar oldu demiştim ya onu vericem yerine başka bişe alıcamcumartesileri gezme pazarları dinlenme günümüz
Akşam benimde misafirim vardı tatlı söyledim yanınada meyve suyu arkasındanda meyve verdim atlattımsonra eşinin doğum günüymüş arkadaları gelicekmiş oraya geçtik pasta kestik eve geldiğimde saat 1 di yine iyi kalktım sabah

Nektarcım senin adına sevindim canım havada tam gezmelik ne sıcak ne soğuk..

fundacım senin misafirler eksik olmuyor maşallah.
Akşam anneme doğum günü süprizi yaptık çok hoşuna gitti.Kapıda mumları yaktık çaldık kapıyı kardeşime demiştim ki ışığı kapatırsın elimizde pasta ile girdik çok şaşırdı bide güzel bi buket çiçek yaptırdık bizde eve geldiğimizde 12 ye geliyordu annem mutlu oldu ya o bile yeter bana

Son düzenleme:
çok bile güzel ağırlamışsın, yazın sıcakta başka bir şeye gerek yok
beyaz elbiseyi tatil için mi alıyosun kuzu, 1. yıldönümünüz için mi, onun resmini niye eklemedin
neyse değiştir, yenisini eklersin
pazar eşim öğleden sonra 4 te işe gitcek, ama kahvaltı yaparız en azından birlikte
sonra da ben temizlik yaparım

misafir severim yeterki kafa dengi olsunelfiş valla çok iyi yapmışınız anneler herşeyin en güzelini hakediyo hakları ödenmez:98:nigarcım eşim beğenmişti fiyatıda 25 tl falandı uygundu aldık öylesine beyaz straplez kat kat iniyogögüs altından siyah bi kurdela var sevimli bişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…