ayy yapma bol sinirlenme bişeye bebeğini düşün
İşyerinin streside olabilir.
Günaydın Şeker Kızlar niyeyse bugün çok mutluyum halbuki hava kapalı sıkıcı ama benim içim kıpır kıpır :))
seni böyle "görmek" güzel canım, inş güzel bir gün olur senin içinn :)))
günaydın kızlar.. ben de bugün cumartesi olduğu için çok mutluyum. elfimmm iyi olmana çok sevindim. dün korkuttun bizi çok:44::44: neyse geçmiş olsun
yarenim, fundam gelmiiişZuzuş 11 den önce gelemez yine, misafirleri vardı onun dimmi dün akşam :44: Nasıl geçti acabaa
1 de eşimle büyük çekmece sahiline gitcez, havada tam gezmelik serin serin, sahilde oturur bişiler yeriz.. Babalar günü hediyesi bakarım belkii
Akşam da annemlere yemeğe gitcez, mantı yapıcak bize
çok bile güzel ağırlamışsın, yazın sıcakta başka bir şeye gerek yokkuzum benimne güzel bugün eşinle doyasıya gezin önceki haftaların acısını çıkarın bizde bugün gezicez beyaz kısa bi elbise aldım dar oldu demiştim ya onu vericem yerine başka bişe alıcam cumartesileri gezme pazarları dinlenme günümüz
Akşam benimde misafirim vardı tatlı söyledim yanınada meyve suyu arkasındanda meyve verdim atlattımsonra eşinin doğum günüymüş arkadaları gelicekmiş oraya geçtik pasta kestik eve geldiğimde saat 1 di yine iyi kalktım sabah
nektarcım senin adına sevindim canım hacada tam gezmelik ne sıcak ne soğuk..
Fundacım senin misafirler eksik olmuyor maşallah.
Akşam anneme doğum günü süprizi yaptık çok hoşuna gitti.kapıda mumları yaktık çaldık kapıyı kardeşime demiştim ki ışığı kapatırsın elimizde pasta ile girdik çok şaşırdı bide güzel bi buket çiçek yaptırdık bizde eve geldiğimizde 12 ye geliyordu annem mutlu oldu ya o bile yeter bana
çok bile güzel ağırlamışsın, yazın sıcakta başka bir şeye gerek yok
Beyaz elbiseyi tatil için mi alıyosun kuzu, 1. Yıldönümünüz için mi, onun resmini niye eklemedin
Neyse değiştir, yenisini eklersin
Pazar eşim öğleden sonra 4 te işe gitcek, ama kahvaltı yaparız en azından birlikte
Sonra da ben temizlik yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?