2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

pardonda hanımlarr ben iki gündür yazıyorum buraya hanginize nerelisin, ne yapıyorsun, işin ne yaşın ne diye sordum mu ,sormadım.. sadece yeni evlenmişiz ,alıştınızmı evlilige falan filan diye sohbet ettimm... en baştan zaten söledim sizlere eşim bilgi vermemi istemiyor internet ortamında diye ama ısrarla sordunuz sonradaa yalancılıkla suçladınız pes.. allah biliyor diyorum, haa allah kelimemede inanmıyorsanız bşy diyemiycem.. neyse çıkayım ben bidahada topiginize gelmem sizde rahatlarsınız...

minikgelin, bilgi vermek istemiyorum demen değil, çelişkili cevaplar vermen tuhaf geldi..
hiç bir şey söylemeseydin keşke, sadece oturduğun şehrin komşu illerini bilmemen garip geldi.. ilkokuldaki kardeşim bile bilir diye düşünüyorum :26: alınma ama, kimse kimseyi sevmek zorunda değil topikte, kafa dengin olan kişilerle sohbetini edersin :)))

neyse kızlar ne kalp kırmayı nede kalbimin kırılmasını istemiyorum.. iki gündür güzel sohbet ettik sagolun.. iyi bakın kendinize..

Evet bencede topik bizim tapulu malımız değil burda sohbet ettiğin arkadaşların var onlarla sohbet edebilirsin gitmene gerek yok biz sadece fikirlerimizi söyledik

Ayşe gelmiiiş nasıl oldu baban canım?

Funda bana bi şarkı söyle, bunaldım açıp dinliycem bebişim

kızlaar bizim banyo bölümü var ürünleri orda parlatıyolar, altın suyuna, gümüş suyna batırıyolar felan
ordaki yetkili kişi bana ... kimyayı bağla dedi
aradım ... kimyayı konuşuyorum :" iyi günler beyefendi, ... arıyorum, banyodan telat bey görüşmek ister???"
adam "ne? nerden konuşacak? banyo mu?" oldu
sonra düşününce, normal banyo sansa adam ne tuhaf oluyo yaa, banyodan arıyo ay çok güldüm kendi kendime

çok garip olmuşorda takılarını parlatsan

parlattılar 3 küpemi canım, yenisinden süper oldular
birde bilekliğimin taşı düşmüştü onu yaptılar, sonra kına gecesi tokam kırılmıştı onu yaptılar yeni gibi oldu
bukadar galiba

iyi bari işe yaramışlargüzel takılar falan varmı
bende sıkıldım neyse az kaldı son 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…