2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfidacığım geçmiş olsun tansiyonunu falan ölçtür havalar sıcak bende yatıyorum hala karnım çok ağrıdı ilaç içtim biraz rahatladım kalkayım karnımı doyurayım

işallah bu son ağrım olur 9 ay ağrısız olur

iyi bari işe yaramışlargüzel takılar falan varmı
bende sıkıldım neyse az kaldı son 1 saat
var, hemde çok çok güzel şeyler var
belki Kayseri Parktaki mağazamıza gitmişsindir canım?

inşallah canım belki yazın yaparlar sadece öle bişe olamazmı?
okullar tatil olunca 1 hafta mı akldı ne, biz de çalışmiycaz cumartesi, ama onun yerine sabah 8 akşam 7 olucaz :44:

olsn cnm 1 saat geç çık ama haftasonun sana kalsın ne güzel ben sabahları bile 7 de başlamaya razıyım ama yeterki akşam erken evimde olim ne yazıkki imkansızz

yaa midem çok yanıyo yaaaaaa..

inşallah canım belki yazın yaparlar sadece öle bişe olamazmı?

imkansız canım yaayy bugün çok yoğundu yoruldum:18:n güzel nigar hafta sonu çalışmak çok kötükayseriparktaki mağazanızın adı ne kesin gitmişimdirhafta sonu hep orda takılırdım eskiden

Sağol canım eve gidince ölçerim şimdi bi çikolata yedim daha iyiyim. Bileklerimde hala hissizlik var ama.

Canım allah gönlüne göre versin inş. önümüzdeki ay hayırlı haberini verirsin bizlere

elfi sinir sıkışması olabilir banada oldu geçende iki kolumu birden hissetmedim resmen stresten oluyo sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…