benim de tatil olayım belli değil de, kendi kendime havalara giriyorum iştearse hayırlı olsun arabanız ben yeni öğrendim. Umarım evinizi de gönlünüze göre alırsınız.
Kızlar siz tatil tatil dedikçe içim gidiyor. Biz bu yaz eşimden dolayı çıkamayacaz tatile :S Ve bu durum az önce belli oldu :S
bizi uykusuz çok geceler bekliyor yine; annemi aradım az ona ağladım çok bunalıyorum
tabağıma 1 tanecik geldi zaten bişi olmaz ondanbak şimdi hiç oldumu senin prensiplerine aykırı bi durum buhafta içi pastırma yenmez
Bizdede tavuk pilav cacık vardı biraz yedim mide bulantım hala var yabide üşüyorum
bizim bi 85-90 bin tl miz olsasıfır 3+1 alırdık160 lardan 400 lerden bahsediyosunuz
Biz heralde ev falan alamazdık :)
benim oturduğum evi şuan en fazla 60 milyara alırım :) ona bile birikim yapıyoruz, vay halimize
annene sarılasım geldi :)))evet dedem
Yok canım nerdeeAnnem bile bilmez, annem doğma büyüme erzurum....annesiyle babasını çok küçük yaşta kaybetmiş hatırlamıyo bile
Dayısı büyütmüş onu erzurumda
biz 375'e 750 metrekare ev yaptık 2,5 kat + bodrum şeklinde
iç döşemesi mutfak banyo dolapları + havuz + bahçe düzenlemesi dahil
aynı semtten almak için sordugumuzda bundan daha küçük ve havuzsuz bir ev için adam bizden 8 trilyon istemişti ama
(tabi 375e arsa fiyatı dahil değil ama aradaki uçuruma bakar mısın)
bizim bi 85-90 bin tl miz olsasıfır 3+1 alırdıkKısmet, inş olur bir günn :))
annene sarılasım geldi :)))
8 trilyonnn
Cemre evinin resimleri varmı :) merak ettim...iç dekr.kayınvalidenmi yapmıştı :)
aynı semtten almak için sordugumuzda bundan daha küçük ve havuzsuz bir ev için adam bizden 8 trilyon istemişti ama
ben de merak ediyorum8 trilyonnn
Cemre evinin resimleri varmı :) merak ettim...iç dekr.kayınvalidenmi yapmıştı :)
Akşama ne yemek yapıcaksınız
ben dün akşam karalahana dolması ve yaprak sarması pişirdim yanına yoğurt başka bilmiyorum zaten 8de ancak evde olurum onlar yeter
cemre siz evi baya ucuza halletmişsiniz öyleyse. Kayınvaliden ve kayınpederin de inşaat sektöründe olunca işiniz iyi rast gelmiş. Güle güle iyi günlerde oturun.
ben heralde iç organlarımı satsam 8 trilyonu yine de rüyamda görürdüm
evimi çekip ekleyebilirim bu hafta okuldayım ama şimdi ekleyemem
evimde zaten çok dekorasyon adına birşey yok, henüz sadece 1 oda 1 salonu kullanıyoruz ama
yerler falan döşeli anlamında söledim onu
izin için mimardan onaylatmak imza almak vs çok fazla tutuyor mimara para yedirmek lazım biraz
biz ondanda yırttık
kaynanam mimar zaten, iç mimar değil, ama zevkli kadındır ne yalan söyliym
CEMRE GÜLE GÜLE OTURUNHAVUZLU FALAN GÜZEL Bİ EVİN VAR SANIRIM BİZİMLE PAYLAŞSANA ÇOK MERAK ETTİM
CEMRE GÜLE GÜLE OTURUNHAVUZLU FALAN GÜZEL Bİ EVİN VAR SANIRIM BİZİMLE PAYLAŞSANA ÇOK MERAK ETTİM
ben de merak ediyorum
GÜLE GÜLE OTURUN CEMRE
AMA EVET RESİM İSTİYORUZZZÖZELLİKLE HAVUZUNU BAHÇENİ
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KOYARMISIN FOTO
Yapraklar yeni çıkmış taptaze iken ben yine yarım kilo aldım bugün sarmak istiyorum ama yetişirmi bilmiyorum hem içini hazırla hem yaprakları haşla sar falan bakalım gücüm olursa yapıcam bende.
Akşama ne yemek yapıcaksınız
ben dün akşam karalahana dolması ve yaprak sarması pişirdim yanına yoğurt başka bilmiyorum zaten 8de ancak evde olurum onlar yeter
KARALAHANA ÇOK GÜZEL OLUYOR, AMA SARMASI...BAŞKA TÜRLÜ YEMEĞİNİ YEMEDİM..
bu hafta okuldayım dediysem okulda kalmıyorum canım :) şuan evde değilim hemen çekip ekleyemem anlamında yazdım onu
eve erken gittiğim ilk gün çekeyim :) önümüzdeki haftaya kalmaz
TAMM CANIM SORUN YOK:101:, BENDE ZATEN BU ŞEKİLDE ANLAMIŞTIM
Cemrecim zaten 14+2 yi doldurmak zor olur sanırım. Sadelikten yanaysan sıkıntı yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?