günaydın kızlarrr,
huzurlu güzel bir gün geçirmek dileğiyle..
yarenaycım uzun elbiseni daha çok beğendim.
fundacım facedeki sensin dimi?
Yarenaycım 2 elbisenide beğendim
Günaydınnnnnnn
kızlarrrr günaydınn
dün çok hastalandım mahvoldum resmen eşim patates haşladı nane limon kaynattı sıcak su torbası getirdiistifar ettim bulantı ishal zehirlendim ben galiba ama şuan çok iyiyim çok şükür allahıma bolcumm evet benim
güzel yorumlarınız için teşekkürler kızlar. ben de ikisini de çok severek aldım, siz de beğenince daha çok içime sindi
huzurlu bir gün diliyorum hepimize.
seduşum nasıl oldun tatlım?
geçmiş olsun canım :26: iş yerindeki yemeklerden mi oluyo acaba diycem ama, pazar evdeydin.. ne yedin :/kızlarrrr günaydınn
dün çok hastalandım mahvoldum resmen eşim patates haşladı nane limon kaynattı sıcak su torbası getirdiistifar ettim bulantı ishal zehirlendim ben galiba ama şuan çok iyiyim çok şükür allahıma bolcumm evet benim
kendi facene mi eşininkisine miiBende facemi açtım eklicem sizi seda ile funda bende yoktu
kendi facene mi eşininkisine mii
Fundam ve zuzuş nerde
O Dudaklar Kırmızı Kırmızı
Öpmesem Söndüremem O Yangını
Hadi Bulalım Aramızı Aramızı
Aşka Sakla Gecenin Günahlarını
Ne Güzelsin Karamela Karamela
Durmuyor Ki Aklım Başımda
Sarılmış Boynuma Kolların
O Güzel Yüzün Karşımda
kızlarrrr günaydınn
kızlar evimde hala duvar saati yok da sizce bu saat nasıl?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlarrrr günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?