2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr,
huzurlu güzel bir gün geçirmek dileğiyle..

yarenaycım uzun elbiseni daha çok beğendim.
fundacım facedeki sensin dimi?

Fundam ve zuzuş nerde

O Dudaklar Kırmızı Kırmızı
Öpmesem Söndüremem O Yangını
Hadi Bulalım Aramızı Aramızı
Aşka Sakla Gecenin Günahlarını
Ne Güzelsin Karamela Karamela
Durmuyor Ki Aklım Başımda
Sarılmış Boynuma Kolların
O Güzel Yüzün Karşımda

kızlarrrr günaydınn
dün çok hastalandım mahvoldum resmen eşim patates haşladı nane limon kaynattı sıcak su torbası getirdiistifar ettim bulantı ishal zehirlendim ben galibaama şuan çok iyiyim çok şükür allahımabolcumm evet benim

günaydın kızlarrr,
huzurlu güzel bir gün geçirmek dileğiyle..

yarenaycım uzun elbiseni daha çok beğendim.
fundacım facedeki sensin dimi?

Yarenaycım 2 elbisenide beğendim

Günaydınnnnnnn

güzel yorumlarınız için teşekkürler kızlar. ben de ikisini de çok severek aldım, siz de beğenince daha çok içime sindi

huzurlu bir gün diliyorum hepimize.

seduşum nasıl oldun tatlım?

hadiya canım dikkat bari neyse iyisin bugün..

güzel yorumlarınız için teşekkürler kızlar. ben de ikisini de çok severek aldım, siz de beğenince daha çok içime sindi

huzurlu bir gün diliyorum hepimize.

seduşum nasıl oldun tatlım?

saol tatlım iyiyim çok şükür 2 saat öle geldi geçti dün aman hasta falan olmayım başka bişe istemiyorum:)
güle güle giy canım:)

geçmiş olsun canım :26: iş yerindeki yemeklerden mi oluyo acaba diycem ama, pazar evdeydin.. ne yedin :/

dinliyorum şuan :) mersiii:)

:26: geçmiş olsun canım....tahmin ettim zehirlenmişsin..kusman iyi olmuş canım..

günaydın buarada:) evet sirken herkes birbirini ekliyor

günaydın canım bugün gülücüklerle gelmişsin ne güzel çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine etrafımızda annelerimizde yok iyi olmana sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…