2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oyy oyy olurmu hiç zuzucum sensiz olmaz..

Sirekncim tşk ederim.

Ayy gezdiğiniz yerler çok güzel gözüküyo bayıldım yaa inşallah bizde bigün görebiliriz..

fransız kaldım

bayanlar sizce ben o saati alayım mı? Orjinal olsun derken çok kafa karışıtırırsa kullanılmaz mı acaba? Fikirlerinizi alayım lütfen

bence eşininde fikrini al..belki o beğenmicek...

geçmiş olsun canım :26: Iş yerindeki yemeklerden mi oluyo acaba diycem ama, pazar evdeydin.. Ne yedin :/

kendi facem. Eşimden silerim sen ile yarenayı.

Funda 2 düğün mü yaptınız?

fundacım ne tatlısın öyle bütün fotolar birbirinden güzel valla.

tamam canım, ben akşam açabilirim ama burda yasak :))

Bence dee :98:

Ben yine göremiyorum

sağolun kızlar o sizin tatlığınızsamimi olunca eklemeye karar verdim hepinizihepiniz ayrı ayrı güzelsiniz çok beğendim fotoğraflarınızı özellikle bolun düğün fotolarına hayran kaldımnigarcım ben 85liyim kuzum küçükmü gösteriyorumnektarcım hamburge menü yemiştim ondan sonra bişe yemedim bence ondan olduzuzum bi facede sen aç

Hmm face açayımda ,eşimde açsın ağzını yumsun gözünü
Gidiyom ben iş yapayım biraz hıhhhhh

tşk ederişm cnm..
evt canım küçük gözküyorsun çok tatlı şirin yaramaz kız ifadesi var yüzünde çok beğendim:))

kız ne var bişey demez sadece yakın arkadaşlarını eklersin eklemek istediklerini eklersin benim arkadaş listem azdır mesela ben öyle herkesi eklemem:18:evet elfi 2 düğün oldu biri kayseri diğeri urfada oldu facedekiler kayseridekiler genelde urfadakileri ekleyemedim fotoğraf var hep makinada olsa koyucam albüm var stüdyoda çekilenden 2 TANE KOYDUM

fransız kaldım

bence eşininde fikrini al..belki o beğenmicek...

zuzum eşim beni bu aralar çok geriyor onun hiç bir söz hakkı yok artık cezalı o

kuzum sensiz olur mu buralar ya. gitme bir yere

sirken ben göremedim saati ya. giriş sayfası açılıyor bende sitenin.

Canım site üyelik istiyor olabili mi acaba?

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/14/3893.jpg

bir de şöyle denedim.

Kızlar resimlerinize baktım da içinizde en pasaklı benmişim

ben de böyle düşünüyorum işte, evet fundam küçük gösteriyosun

canımmkokoşum benim
sirkencim onasıl laf öyle herkesin bi tarzı var senin tarzında daha rahat spor sanırımSAAT DEĞİŞİK beğendiysen al derim

sirken ben beğendim saati şahsen. tam benlik eminim benim evimde gören kimse yadırgamazdı bu saati bu arada ben de salaşım genelde, pek feminen tavırlarım ve tarzım yoktur benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…