canım onlar kişiden kişiye değişiyo eczanelerde ovulasyon testi satılıyomuş sen kendininkini tam olarak öğrenmek istiyorsan bence onlardan al en azından kesin olur çünkü sanırım idrarla yada tükrükle falan yapılıyomuş.
:81:
YEMEK YEMEDEN OLMAZ...BENCE SANA PATATES HAŞLASIN TUZLAYIP YE...MİDEN BULANIYO YA YAĞLI YEME..SONRA UYU BİRAZ DİNLEN
HADİ BAKALIM İNŞ.
HAFTAYA RANDEVÜLERİ SIKLAŞTIRCAKSINIZ YANİİ:89:
ASLINDA EN GÜZEL AYLAR...HAZİRANDA-TEMMUZ HAMİŞ OLSAN, NİSANA YETİŞCEK :)) HEM DIŞARIDA ÇIKARSIN YAZIN, BEBEİŞDE HASTA OLMAZ :)
AY BEN KIŞIN HASTA EDERİM DİYE KORKUYORUM
ŞÖLEDE Bİ SORUNUM VAR..BEBEĞİMİ KENDİM BÜYÜTMEK İSTİYORUM BIRAKMAK İSTEMİYORUM KİMSEYE AMA GELECEĞİMİZ İÇİNDE ÇALIŞMAM LAZIM((
:81::3
HADİ BAKALIM İNŞ.
ASLINDA EN GÜZEL AYLAR...HAZİRANDA-TEMMUZ HAMİŞ OLSAN, NİSANA YETİŞCEK :)) HEM DIŞARIDA ÇIKARSIN YAZIN, BEBEİŞDE HASTA OLMAZ :)
ŞÖLEDE Bİ SORUNUM VAR..BEBEĞİMİ KENDİM BÜYÜTMEK İSTİYORUM BIRAKMAK İSTEMİYORUM KİMSEYE AMA GELECEĞİMİZ İÇİNDE ÇALIŞMAM LAZIM((
Off yaa başım ağrıdı yeter artık....6 da çıkayım kaşlarımı aldırayım
7,30 evde olurum bide bezelye atayım düdüklüye yanınada pilav ohh
Elfiş yetişir dedi hadibakalım..bende ona güvenip kocaya öle dedim...:)) yemek yok diye yarın git kuaföre dedi bende sen gelene kadar yetişir dedim :)) 30-45 dk arası :))
evet bencede patates haşlasın tabi becerebilirse:81:
YEMEK YEMEDEN OLMAZ...BENCE SANA PATATES HAŞLASIN TUZLAYIP YE...MİDEN BULANIYO YA YAĞLI YEME..SONRA UYU BİRAZ DİNLEN
HADİ BAKALIM İNŞ.
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
Zeynepcim bu siteden kendinde öğrenebilirsin. Son 3 adet tarihini yazınca ovulasyon tarihini veriyor
hayırlısı işallah evet sıklaştıracağız canımevet tam ayları ben kışın istemiyorum ama tabi hakkımızda hayırlısı.ben düğünden önce kaynanama veririm diyodum o bakar ama şimdi vermem diyorum işten çıkarım kendim bakarım 2-3yaşına gelincede kreşe veririm tekrar işe girerim hem kendim dinlenirim 2012de kpss var ona hazırlanırım hakkımızda hayırlısı işallah
Zuzucum düdüklüde pişiricen zaten 1 saatte rahat yaparsın. Bu hafta bende bezelye yapıcam buzlukta kaldılar öyle
evet bencede patates haşlasın tabi becerebilirseson yarım saat bitsin artık ya zuzu aynı düşünüyoruz bende yavrucuğuma kendim bakmak istiyorum:98:
2-3 senemi mümkün değil
en fazla 2-3 ay ara verebilirimçıkamam ,çıkarsam bidaha buraya giremem, oturduğum yerde iş bulamam, burda bulsam bundan daha iyisini bulabilirmiyim şüpheli :26:
ben bu iş yerinde 1ay bile izin kullanamam canım burda 2hafta bile izin kullanan yok en fazla 1hafta oda 2kişiyi 12şer saat çalıştıracaksın yani işten çıkmama gibi bir şansım yok.çıkmışken hemen girmem dinleniirm çok yoruldum çünkü tabi burdanda erken çıkarım 5-6aylık eğer durdururlarsa evdeyken ingiizce kursuma devam ederim .
fundaaa borani bilirmisin...
patates diyince canım çekti
enkidu işte oyüzden değişiyo diyorum benim arkadaşta bu sitelerden bakıp hesaplıyo ama sonuç alamıyo bi türlü dediğim test yüzde yüz sonuç veriyo ama tabi sen bilirsin..
becerir kız okadarını :))) kiremit köfte yaptıda patatesmi haşlayamıcak :))))
canım benimki sadece düşüncemde(
ben çok çok ilersini düşünüyorum , emekli olmak istiyorum...benim ne annem ne babam emekli..babamı emekli etmeye çalışıyoruz nekadar zorlanıyoruz biliyorum yaşıyorum...oyüzden emeklilik için çalışmam lazım
kızz sen boranıyı nerden biliyosun nasıl yapıldığını bilmem ama kayınvaldem yapar çok lezzetli ama zor bi yemek
ne biliyim zuzum bana kendini bişey yapamazmış gibi gösterdiği için
inşallah zuzum çok güzel düşünüyosun emekli olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?