2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biliyorum canım zaten senden son 3regl tarihini istiyor ona göre herkesin ki farklı çıkıyor

ahh ahh keşke öle bi şansımız olsa canım bende çok isterdim..

Off yaa başım ağrıdı yeter artık....6 da çıkayım kaşlarımı aldırayım

7,30 evde olurum bide bezelye atayım düdüklüye yanınada pilav ohh

Elfiş yetişir dedi hadibakalım..bende ona güvenip kocaya öle dedim...:)) yemek yok diye yarın git kuaföre dedi bende sen gelene kadar yetişir dedim :)) 30-45 dk arası :))

hayırlısı işallah evet sıklaştıracağız canım evet tam ayları ben kışın istemiyorum ama tabi hakkımızda hayırlısı.ben düğünden önce kaynanama veririm diyodum o bakar ama şimdi vermem diyorum işten çıkarım kendim bakarım 2-3yaşına gelincede kreşe veririm tekrar işe girerim hem kendim dinlenirim 2012de kpss var ona hazırlanırım hakkımızda hayırlısı işallah

Zuzucum düdüklüde pişiricen zaten 1 saatte rahat yaparsın. Bu hafta bende bezelye yapıcam buzlukta kaldılar öyle

evet bencede patates haşlasın tabi becerebilirseson yarım saat bitsin artık yazuzu aynı düşünüyoruz bende yavrucuğuma kendim bakmak istiyorum:98:

2-3 senemi mümkün değil
en fazla 2-3 ay ara verebilirim çıkamam ,çıkarsam bidaha buraya giremem, oturduğum yerde iş bulamam, burda bulsam bundan daha iyisini bulabilirmiyim şüpheli :26:

Zuzucum düdüklüde pişiricen zaten 1 saatte rahat yaparsın. Bu hafta bende bezelye yapıcam buzlukta kaldılar öyle

benimde bi yığın bezelye nohut var dolapta..

kızlar birden foruma giremedim :/ ne firefox ne de safari açmadı nedense :S Soonra eşim gelip aldı beni

eve geldim çamaşırları attım makineye. Yemek yok ne pişirsem acep???

evet bencede patates haşlasın tabi becerebilirseson yarım saat bitsin artık yazuzu aynı düşünüyoruz bende yavrucuğuma kendim bakmak istiyorum:98:

becerir kız okadarını :))) kiremit köfte yaptıda patatesmi haşlayamıcak :))))

canım benimki sadece düşüncemde (
ben çok çok ilersini düşünüyorum , emekli olmak istiyorum...benim ne annem ne babam emekli..babamı emekli etmeye çalışıyoruz nekadar zorlanıyoruz biliyorum yaşıyorum...oyüzden emeklilik için çalışmam lazım

enkidu işte oyüzden değişiyo diyorum benim arkadaşta bu sitelerden bakıp hesaplıyo ama sonuç alamıyo bi türlü dediğim test yüzde yüz sonuç veriyo ama tabi sen bilirsin..

enkidu işte oyüzden değişiyo diyorum benim arkadaşta bu sitelerden bakıp hesaplıyo ama sonuç alamıyo bi türlü dediğim test yüzde yüz sonuç veriyo ama tabi sen bilirsin..

olmadı alırım canım problem değil arkadaş ebeymiş hesaplayan bende hesaplattırdım zaten bi hastaneye muayeneye gidicem

inşallah zuzum çok güzel düşünüyosun emekli olursun inşallah

ne zamndır bebiş için hazırlık yapıyorum detaylı check-up yaptırdım temiz çıktı dişlerim bu hafta bitiyor bide bende bel fıtığı var fizik tedaviye gittim yüzme önermişti ona gidemedim eskiden beri kadın doğuma giidyorum iltahaplanma oldu için ağrı olduğu için doktorlar çeşit çeşit bişeler söylüyor çocuğun olmaz zor olur falan işallah bir aksilik çıkmaz

kızz sen boranıyı nerden biliyosun nasıl yapıldığını bilmem ama kayınvaldem yapar çok lezzetli ama zor bi yemek
ne biliyim zuzum bana kendini bişey yapamazmış gibi gösterdiği için

kız ne zoru benim bildiğim..patetesi haşlıyorsun..sarımsaklı yoğurt döküyosun üzerine de yağlı salçalı sos :) bukadar

inşallah zuzum çok güzel düşünüyosun emekli olursun inşallah

amin canım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…