2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar dün gebelik testi aldım..kullanamadan çöpe gitti

çantamdaydı eşime verdim çntamı odaya götürsün diye ....mutfaktyım ben geldi çeşmede bişeyler yapıyo...bana dedi " kendini bu aralar nasıl hissediyorsun" bende şaşırdım "ne bilim falan :105:" diyorum ama biyandan da düşünüyorum acaba kendi rahatsızda bende de aynı şikayetler varmı diyemi soruyo diyom kendi kendime:26:

sonra ..çantandaki o poşet ne diyince beni aldı gülmek baktınmı diyorum yokk diyo sonra tabi baktım hamilemisin dedi, ay ben gülme krizine girdim....
meğersem ondan soruyomuş nasıl hissediyosun kendini diye

Niye kullanamadan çöpe gitti ki ?

o da şöle oldu ben meraklı açtım paketi ama nasıl da tuvaletim var...açtım açmasına da evde plastik bardak aranıyom kıvranrak...
ay artık olduğum yere yapıcktım yani gittik koşa koşa yaptım wcmi rahatladım

tabi açmış olduğum için paketi gitti çöpe :)

Ben yalıkavak tarafına gitmiştim eylül sonuydu ama serindi ; günü birlik gümbet tarafına gittik orası daha sıcaktı. Bodrumda her yer güzel olur yeter ki tatil olsun

bizde dün karar verdik esimle nereye gidecegimiz tam belli degildi ben didime de gitmek istiyordum sonra fikir degistirdik bakalim simdi otel bakiyorum fiyatlarda baya bir pahali havaalanina yakin otelller daha pahali

Açmış olsan bile niye attınki bu sabah denerdin zaten sabah idrarda daha net çıkarmış

Gebelik testleri havayla temas edince etkinliğini mi kaybediyor acaba? ama eğer öyle bir şey olsa üzerinde kocaman kocaman yazar. Sanki çok gebelik testi gördüm de bilmiş bilmiş konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…