2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet canım bekliyordunuz ekliycem akşam dün akşam çok hastaydım yarenay ayakkabı ve elbise ekliycektim aklımda

ayy doğru ya pardon canım, patron koşuşturmacadan herşeyi unutturdu bana. dur o zaman elfiye saralım

elfişşş nerde kız saçlarının fotosu bir ben sözümde durmuşum ya

Akşamdan beri bişey yiyemiyorum çıkarıcam diye korkumdan3 tane çubuk kraker yedim çok açım ama bişey yiyemiyorum:18:

kızlar ben patatespüremi yarın değil bugün yapıcam formda çöyle bir tarif gördüm patatesi sütle haşlanıyormuş öle yaptınızmı hiç

Ay dün yaprak maceramı anlatmadım eve gittim kıymalı makarna yaptım hemen yapraklarımı haşladım içini hazırladım bulaşık makinesini boşalttım mutfağı topladım makineye çamaşır attım baktım saat 10. eşim dedi yapma gel yarın sararsın yok illa sarıcam saat 12 ye kadar sardım bitmedi ama ben bittim bi yandanda kanıtı izliyoruz eşim dediki iyi ki birlikte bi dizi izliyelim dedik deyince hemen kaldırdım yarısınıda bugün sarıcam ya ne uzun sürdü öyle belim koptu ama hala bitmedi. Bugünde k.validemin nevresimleri yıkanacak yine çok iş var

Birde kıymayı buzluktan çıkardım eşim dediki e bu nasıl çözülecek dedim kk daki kızlardan öğrendim mikrodalgaya koydum 2 dk ya ayarladım ilk aldığım gibi oldu :))

elfi maşallah ne hamaratsın ben eve gidiyorum bir tembellik çöküyor üstüme hiç bir şey yapasım gelmiyor. Evimi 2 haftada bir süprüyüroum toz da canım istedigi zman alıyorum. Çamaşır deseniz o da 2-3 haftada bir yıkanıyor. Bu ay elektrik faturasında rekor kırdım; 24 lira geldi

Dün ben yemek yapmadım dışardan söyledik evlendigimizden beri ilk defa dışardan eve yemek söylüyoruz

yaprak sarmasını çok seviyorum değer yorgunluğuma :)) Keşke bende 2 haftada bir yapabilsem mobilyalarım koyu çok tozlanıyor evide haftada 1 silip süpürüyorum cumartesi günleri o da.

Sabahta k.valideme sinir oldum yine sabah sabah diyorki o kadın bi daha gelmicek buraya istemem kapıları hiç güzel silememiş bu halimle ben daha iyi silerdim. ya temizliği yapan benim kadının temizliğini beğenen benim sana ne oluyor. İşten geliyor direk koltuğa uzanıyor ikili koltukta tv ye biraz ters eşimle tekli koltuklara oturuyoruz iyiki saat 10 dedinmi yatıyor yoksa kocişimle evde hiç yan yana oturamıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…