2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ozaman kendi bulsun iyi bi kadın facede gördüm kayınvaldeni çok merak ediyodumgörümceni anlayamadım kim olduğunu

kociş bana karpuz getirmişkendi hakkını bana getirmişbi baktım tabakla geliyo al aşkım diyo iş yerindekilerde gülüyo

elfi senin işin de zormş canım. Ayrı bir eve çıkma olasılığınız yok mu? Kayınvalidenin ikili koltuğu kapması çok tuhaf.

nektar gelmişnerdeydin bakıyım
kuzu telefon rehberimi güncelliyodum, sonra da yemeğe çıktım :26: geldim ama

Akşamdan beri bişey yiyemiyorum çıkarıcam diye korkumdan3 tane çubuk kraker yedim çok açım ama bişey yiyemiyorum:18:
aç durma, hafif bişiler ye.. tost gibi mesela :44:

kızlar ben patatespüremi yarın değil bugün yapıcam formda çöyle bir tarif gördüm patatesi sütle haşlanıyormuş öle yaptınızmı hiç
ben patatesleri soyuyorum, üzerine 2 parmak çıkana kadar su dolduruyorum
zaten suyu bitiyo kaynaya kaynaya, azalınca da süt ekliyorum 1 bardak azcık da onunla haşlıyorum.. süt zaten hemen emiliyo patatesler tarafından :)))

Son düzenleme:
kızlar ben birazdan çıkacam doktora gidecem geçen gitmişim kontrol için tekrar gidecem 14:30 a randevu aldım.

iş için canım ne tatlısı?tatlıyla çok aram yok benim ya çok yiyemem öle ucundan bi parça alır bırakır keser beni ağır geliyo nedense..

bende yemem şerbetli tatlıları

kızlar ben patatespüremi yarın değil bugün yapıcam formda çöyle bir tarif gördüm patatesi sütle haşlanıyormuş öle yaptınızmı hiç

ben geçen yaptım sütsüz..normal haşladım ezdim...tencereye yağı soğanı aldım pembeleşene kadar kavurdum...çok az salça ekledim renk versin diye, patatesleri attım içine kapattım altını...bir iki çevirdim yağı yedirdim iice ..bukaaaaa..sonra tabağa aldım ketçapla surat çizdim :101:

aç durma, hafif bişiler ye.. Tost gibi mesela :44:

tost hafif mi kız :))

kızlar ben birazdan çıkacam doktora gidecem geçen gitmişim kontrol için tekrar gidecem 14:30 a randevu aldım.

ne dedi mantarına

sirken çok ders çalışıyosun heraldegeçmiş olsun..
Nigar korktu dün bana bişey olacak diyeçok kötü oldum bide ağladım:97:

eşim diyoki aşkım niye ağlıyosun anlam veremdi zavallı:96:ben çocuk gibi olurum bide kusarken içim sökülüyo gibi oluyo ağlayarak kusuyorum

ayy bende ağlarım, kumaktan nefret ediyorum ..evlenmeden heray kustuğum için
Eşim başımı tutuyo bi eliyle diğer koluylada beni sarıyo..tamm geçti korkma ağlama :))) böle kusuyoruz biz
Allahıma şükür 10 aydır hiç kusmadım :))))

Funda bide ben kusarkende daha çok midem bulanıyo..daha çok öğürüyom..böğğğğ midem bulandı kapayalım en iyisi :120:

ayvalık tostu değil tabii :)) normal kaşarlı sade tost, gayet hafif bence

bilmiyorum ben o tostu :))

ee kızlarr merak ediyorum hamile olup mideniz sürekli bulanınca ne yapacaksınız

:18::18::18::18: Deme boll...en çok bundan korkuyorum zatiii..patronum bile diyo bu mızmızlıkla nasıl hamile olursun bilmem

ozaman kendi bulsun iyi bi kadın facede gördüm kayınvaldeni çok merak ediyodumgörümceni anlayamadım kim olduğunu

Görümcem yok sanırım fotolarda. Kocasıda facesini kapatmış :)

elfi senin işin de zormş canım. Ayrı bir eve çıkma olasılığınız yok mu? Kayınvalidenin ikili koltuğu kapması çok tuhaf.

Malesef canım öyle bi olasılık yok sirkencim. Keşke ikiliyi kapsa üçlüyü kapıyor bugünde dizi var uzanır yine

ee kızlarr merak ediyorum hamile olup mideniz sürekli bulanınca ne yapacaksınız

Bende kusunca ağlarım midem ağzımdan çıkıyor gibi olur. Herhalde hamilelik dönemimizde paso ağlarız. Çok nazlı olacağım kesin :))

ayy kızlar müdür ağzından güzel bişe duydum dilimi ıssrım diyoki hamile olunca sana ayrı bi güzellik geldi daha bi sıcak oldun bi güzelin bu kadar soğuk olacağını düşünmezdim diyo bende dedim bayan olarak böyle olmak gerekiyo bu zamanda ne yapalım he doğru söylüyosun diyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…