yaprak sarmasını çok seviyorum değer yorgunluğuma :)) Keşke bende 2 haftada bir yapabilsem mobilyalarım koyu çok tozlanıyor evide haftada 1 silip süpürüyorum cumartesi günleri o da.
Sabahta k.valideme sinir oldum yine sabah sabah diyorki o kadın bi daha gelmicek buraya istemem kapıları hiç güzel silememiş bu halimle ben daha iyi silerdim. ya temizliği yapan benim kadının temizliğini beğenen benim sana ne oluyor. İşten geliyor direk koltuğa uzanıyor ikili koltukta tv ye biraz ters eşimle tekli koltuklara oturuyoruz iyiki saat 10 dedinmi yatıyor yoksa kocişimle evde hiç yan yana oturamıcaz
kuzu telefon rehberimi güncelliyodum, sonra da yemeğe çıktım :26: geldim amanektar gelmişnerdeydin bakıyım
aç durma, hafif bişiler ye.. tost gibi mesela :44:Akşamdan beri bişey yiyemiyorum çıkarıcam diye korkumdan3 tane çubuk kraker yedim çok açım ama bişey yiyemiyorum:18:
ben patatesleri soyuyorum, üzerine 2 parmak çıkana kadar su dolduruyorumkızlar ben patatespüremi yarın değil bugün yapıcam formda çöyle bir tarif gördüm patatesi sütle haşlanıyormuş öle yaptınızmı hiç
kociş bana karpuz getirmişkendi hakkını bana getirmiş bi baktım tabakla geliyo al aşkım diyo iş yerindekilerde gülüyo
nektar patates yzmışsın ya potasyum diye okumaya başladımAllah allah ne işi var potasyumun diyorum
nektar patates yzmışsın ya potasyum diye okumaya başladımallah allah ne işi var potasyumun diyorum
ben de hasta olunca hemen ağlarım, daha nazlı olurumsirken çok ders çalışıyosun heraldegeçmiş olsun..
Nigar korktu dün bana bişey olacak diyeçok kötü oldum bide ağladım:97:
ben de hasta olunca hemen ağlarım, daha nazlı olurum
nigar bi şarkı söyle dinleyim hadiine dinlesem
iş için canım ne tatlısı?tatlıyla çok aram yok benim ya çok yiyemem öle ucundan bi parça alır bırakır keser beni ağır geliyo nedense..
kızlar ben patatespüremi yarın değil bugün yapıcam formda çöyle bir tarif gördüm patatesi sütle haşlanıyormuş öle yaptınızmı hiç
aç durma, hafif bişiler ye.. Tost gibi mesela :44:
kızlar ben birazdan çıkacam doktora gidecem geçen gitmişim kontrol için tekrar gidecem 14:30 a randevu aldım.
sirken çok ders çalışıyosun heraldegeçmiş olsun..
Nigar korktu dün bana bişey olacak diyeçok kötü oldum bide ağladım:97:
eşim diyoki aşkım niye ağlıyosun anlam veremdi zavallı:96:ben çocuk gibi olurum bide kusarken içim sökülüyo gibi oluyo ağlayarak kusuyorum
ayvalık tostu değil tabii :)) normal kaşarlı sade tost, gayet hafif bencetost hafif mi kız :))
ayvalık tostu değil tabii :)) normal kaşarlı sade tost, gayet hafif bence
ee kızlarr merak ediyorum hamile olup mideniz sürekli bulanınca ne yapacaksınız
ozaman kendi bulsun iyi bi kadın facede gördüm kayınvaldeni çok merak ediyodumgörümceni anlayamadım kim olduğunu
elfi senin işin de zormş canım. Ayrı bir eve çıkma olasılığınız yok mu? Kayınvalidenin ikili koltuğu kapması çok tuhaf.
ee kızlarr merak ediyorum hamile olup mideniz sürekli bulanınca ne yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?