2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kasa ortakken para biriktirmek ayrı bi marifet zatii :)))

ben ona takılıyordum bazen, sigaran yok içkin yok nasıl yiyorsun bir haftada bu kadar parayı diye. o da bana hep akşam gelirken aldırdıklarımı sayıyordu ekmek lazım aşkım, yoğurt yok aşkım, aşkım bana çikolata alsana, dondurma istiyom vs. vs. yapıyom ben hep

ama evdeki gibi düşünme porsiyonları, iş yeri ya çok büyük değil (teselli )
akşam çok az yicem, z. yağlı bişiler yapim bari

hoşgeldin arsee

nektarım forumlardan birinde tarçın ve bal karışımı zayıflatıyor yazıyordu okudun mu onu??? sirke ve baldan iyidir aslında:44::44: denemek lazım ne dersin?
okumadım onu yarenim, araştırıyım bi :26: şuan tam 61 kilo 300 gr ağırlığım
form çay içmeye başladım ama bu hafta, bağrsaklarımı çalıştırdı

ayşecim hediyen şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan canım inşallah güzel bi haftasonu geçirirsiniz..

çorbamı içtim hepsini, kapuskamın yarısını, peynirli böreğimi yedim hepsini (çok güzel olmuştu) hoşafı da içtim, 3 dilim de kepekli ekmek

ooo ne çok yemek yapmış sizin aşçı bizimki karnı yarık ve pilav yapmıştı..biraz yedim akşamada gözleme ayran yapıcam hem kolay hem hafif
Form çayları işe yarıyo

ay aynıı biz aynı şeyleri söylüyorum, aynısını cevap veriyo

nektarım senin için yemek konusunda pek iyi olmamış bu işyeri ya insan diyet falan yapamaz ki orda

Akşamki menümü buldum :)))

kocişe söledim tavuk göğüs alıcak :) fırında patates tavuk ve pirinç pilavı yapıcam....

Iyidir luxx :)) senden naber :)

ay bu koca beni deli etti sapıkım yaa ...butmu göğüsmü diye tekrar arıyo...göğüs al derisi yok diyorum ..hemen sapıklaştı..hmm evet göğüs olsun çok güzel:89: Diyo:78:
Tamm mı diyorum..gene aynı sapıksı ses tonuyla hmm tamm diyo yaaa
2 dk konuşturtmadı beni transa geçti kapadım yüzüne

elfiş öğlen ne yedin

Bizim yemek sorunu çözülmedi ya şimdilik bi lokantaya gidiyoruz çorba ama ne çorbası olduğunu anlayamadım. Kanat pilav cacık yedim. Çok beğenmiyorum orayı hijyenik gelmiyor. Buraya mutfak yapılacakmış yapılsada bizde temiz temiz yesek yine yemeklerimizi

dikkat et canım miden benim gibi hassassa hasta olursun allah korusun :26:

Hoşgeldin cemre nasılsın?

teşekkür ederim iyiyim
okuldan geldim sınavm vardı
şimdi de eşim yardm ediyrm evi toparlayp temzliyoruz

evin dışını boyatmak veya kaplatmak istiyoruz da internetten bakalım diye oturduk ara verdik
şuan beyaz evin dışı ama bi taraf cok rüzgar alıyor ve boya resmen 1 sene olmadan kirlendi
zaten beyaz sevmiyoruz o ara aciliyetten öle olmuştu
internete girdik hemen size geldim :)))

Bende evimde olsam temizlik yapardım şimdi evimi temizlemeyi seviyorum. Çamaşırlarımı yıkardım akşam yemeğimde var bi çay demler balkonda otururdum ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…