Akşama annemi çağırdım yemeğe :))
Hep görümcem mi gelecek bi günde annem gelsin. Görümceme öylesine dedim sizde gelin yok işimiz var dedi annemde gelicek dedim diye galiba. Yine bi tabak yollarız orası kesin.
Bende evimde olsam temizlik yapardım şimdi evimi temizlemeyi seviyorum. Çamaşırlarımı yıkardım akşam yemeğimde var bi çay demler balkonda otururdum ne güzel olurdu
senin yerinde olsam kalmadı derim göndermem.
seduşum elfi kayınvalidesiyle yaşıyor, nasıl kalmadı desin ki? hem eminim kayınvalidesi bu riske karşı daha kimse yemeden ayırır o yemeği kızına:95:
senin yerinde olsam kalmadı derim göndermem.
ay evet ya elfim ne güzel olurdu. ben dün akşam tarçınlı kek yaptım. eşimle şöyle başbaşa çay ve kek saati yapsakbu akşam yapalım dicem ama muhteşem yüzyıl var ya:78::78: akşama ve yarına yetecek yemeğim de var çok şükür. bu akşam çamaşırları atcam makinaya. biraz da süpürge falan tutayım, hafta sonu temizlik yapamıcam ufak da olsa yapmış olayım birşeyler
seduşum elfi kayınvalidesiyle yaşıyor, nasıl kalmadı desin ki? hem eminim kayınvalidesi bu riske karşı daha kimse yemeden ayırır o yemeği kızına:95:
aa iyii, güzel jestler de yapıyo arada, bravo vallaBende bu akşam makineye çamaşır atıcam benimde cuma günü en azından evi süpürmem lazım. cumartesi yokum bakırköy pazarına gidicem. Bu arada k.validem izinli olduğu günlerin parasını aldı sigortadan. dün bana 50 tl kızınada 50 tl verdi. Benimde bi o kadar param var bakırköye gidip tatil için bişeyler alıcam :))
ayy biz hazr evi toplamışken ben gidiim iki üç fotograf cekiim
sonra dağınık dağınık çekmek zorunda kalcam koycam buraya utancam
evt ya kadın görür oda işe götürecem desin cnm işyerinde yicem ayy bide kadın hiç yardım etmiyo bile sarmasına gıcık oluyorm valla..
Cemre fotoğraf çekmişken profilinide ekleyiver hemen :)))
Dünde bi triplendi kaynanam. eşim dediki cd almaya gidicem gelirkende size dondurma alayım ne istersiniz falan istediklerimiz söyledik. eşim geldi sadece cd almış hani dondurma dedim erimesin diye şimdi almadım bakkalda hemen yanıbaşımızda ne zaman isterseniz o zaman gidip alıcam dedi. Benim işim olduğu için hemen almadığı için galiba kaynanam bi deli gibi oldu hemen hiddetlendi bana alma istemiyorum konuşma benle falan. Eşimede dedim ne oldu ya neye kızdı bilmiyorum dedi :))
kızlar evin sadece dayalı döşeli kısmını cektim boş oda cekip buraya koymak mantıksız geldi emlakçı gibi ve ev pazarlar gibi
Bakınca umarım hayal kırıklıgına ugramazsnz cok eşyam yok
ve evim yeni gelin evi gbi özene bezene düzenlenmiş bi ev değil
şuan temizlik esnasında oldugumuzdan halılarımız yok yerlerde birde
Kızlar fırında pttis tavuğu nasıl yapıyounuz...tavukları çiğden mi koyuyosunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?