2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy biz hazr evi toplamışken ben gidiim iki üç fotograf cekiim
sonra dağınık dağınık çekmek zorunda kalcam koycam buraya utancam

Akşama annemi çağırdım yemeğe :))
Hep görümcem mi gelecek bi günde annem gelsin. Görümceme öylesine dedim sizde gelin yok işimiz var dedi annemde gelicek dedim diye galiba. Yine bi tabak yollarız orası kesin.

senin yerinde olsam kalmadı derim göndermem.

Bende evimde olsam temizlik yapardım şimdi evimi temizlemeyi seviyorum. Çamaşırlarımı yıkardım akşam yemeğimde var bi çay demler balkonda otururdum ne güzel olurdu

ay evet ya elfim ne güzel olurdu. ben dün akşam tarçınlı kek yaptım. eşimle şöyle başbaşa çay ve kek saati yapsak bu akşam yapalım dicem ama muhteşem yüzyıl var ya:78::78: akşama ve yarına yetecek yemeğim de var çok şükür. bu akşam çamaşırları atcam makinaya. biraz da süpürge falan tutayım, hafta sonu temizlik yapamıcam ufak da olsa yapmış olayım birşeyler

seduşum elfi kayınvalidesiyle yaşıyor, nasıl kalmadı desin ki? hem eminim kayınvalidesi bu riske karşı daha kimse yemeden ayırır o yemeği kızına:95:

evt ya kadın görür oda işe götürecem desin cnm işyerinde yicem ayy bide kadın hiç yardım etmiyo bile sarmasına gıcık oluyorm valla..

Bende öle tahmin ediyorum yarenay...uykum var benimde yaa (

bizde ezele bakamamıştık eyşn ölmüş gliba onu izlicez netten kocişle :)) ütü de vardı aslında ama napayım zaten sallaya sallaya bugüne geldi az daha dursun :))

senin yerinde olsam kalmadı derim göndermem.

görümcem dedi ki pelin su (kızı) çok seviyor yengesi sarmayı onu unutmazsın dimi? O zilliyide çok seviyorum çok sevdiriyor kendini zaten onu kullanarak herşeyi yaptırıyor annesine.

Bende bu akşam makineye çamaşır atıcam benimde cuma günü en azından evi süpürmem lazım. cumartesi yokum bakırköy pazarına gidicem. Bu arada k.validem izinli olduğu günlerin parasını aldı sigortadan. dün bana 50 tl kızınada 50 tl verdi. Benimde bi o kadar param var bakırköye gidip tatil için bişeyler alıcam :))

seduşum elfi kayınvalidesiyle yaşıyor, nasıl kalmadı desin ki? hem eminim kayınvalidesi bu riske karşı daha kimse yemeden ayırır o yemeği kızına:95:

Aynen öyle benden önce eve gidiyor kesin ayırır yine eşime yapışır bunu götür diye eşimde yorgun olduğu için oflanır puflanır yine suçlu olur

aa iyii, güzel jestler de yapıyo arada, bravo valla

kızlar evin sadece dayalı döşeli kısmını cektim boş oda cekip buraya koymak mantıksız geldi emlakçı gibi ve ev pazarlar gibi

bakınca umarım hayal kırıklıgına ugramazsnz cok eşyam yok
ve evim yeni gelin evi gbi özene bezene düzenlenmiş bi ev değil
şuan temizlik esnasında oldugumuzdan halılarımız yok yerlerde birde

ayy biz hazr evi toplamışken ben gidiim iki üç fotograf cekiim
sonra dağınık dağınık çekmek zorunda kalcam koycam buraya utancam

Cemre fotoğraf çekmişken profilinide ekleyiver hemen :)))

evt ya kadın görür oda işe götürecem desin cnm işyerinde yicem ayy bide kadın hiç yardım etmiyo bile sarmasına gıcık oluyorm valla..

Dünde bi triplendi kaynanam. eşim dediki cd almaya gidicem gelirkende size dondurma alayım ne istersiniz falan istediklerimiz söyledik. eşim geldi sadece cd almış hani dondurma dedim erimesin diye şimdi almadım bakkalda hemen yanıbaşımızda ne zaman isterseniz o zaman gidip alıcam dedi. Benim işim olduğu için hemen almadığı için galiba kaynanam bi deli gibi oldu hemen hiddetlendi bana alma istemiyorum konuşma benle falan. Eşimede dedim ne oldu ya neye kızdı bilmiyorum dedi :))

arada geliyorlar heralde canım..

olsun canım :)

ama havuzu kesinlikle istiyorum hee :)) bi zahmet bahçe ve havuzuda çekermisin :))

kızlar yorumlara cok bakamadım benim şimdi cıkmam lazım
en gec yarım saate gelirim
çok teşekkürler sizlere =)
inş daha güzelleri isteyen herkese nasip olur
havuz varda bahcenin birde arka kısmını cekeyim yarım saate eklerim
o tarafta pek bi düzenleme yok ama agaclarımız felan var :)

Resimle için thanks :)

çok büyük ev yaa huzurla oturun ama ben o evde çok yorulurdum püfff,merdiven in çık :)
ama havuz kısmı ve o yeşil bölüm çok hoş...

Yatak odanda çatı katı aslında biraz sıcak renkler kullanabilirdin

Kızlar fırında pttis tavuğu nasıl yapıyounuz...tavukları çiğden mi koyuyosunuz....

Kızlar fırında pttis tavuğu nasıl yapıyounuz...tavukları çiğden mi koyuyosunuz....

cnm butla yapıyosam bazen haşlıyorum bazen çiğ kafama nasıl eserse:))içine domataes kırmızı,yeşil biber,soğan yada sarımsak koyuyorum tavuklarıda sosluyorum fırına sürüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…