tavukları çiğ olarak fırınlayacaksan üzerini folyo ile kapat. Içide pişer sonra folyoyu çıkarırsın kızardıktan sonra bi çatal batır kolay batıyorsa pişmiştir
ben pazartesi yapmıştımKızlar fırında pttis tavuğu nasıl yapıyounuz...tavukları çiğden mi koyuyosunuz....
hımm senin etler büyük, azcık tek fırınala onları sonra pattisini ekle :))But göğüs karışık olucak...çiğden koyrsam pişermi..onlar pişene kadar pattisler yanmasın:26:
Hiç yapmadımda, siz nasıl yapıyosunuz diye sorum dedim
Resimle için thanks :)
çok büyük ev yaa huzurla oturun ama ben o evde çok yorulurdum püfff,merdiven in çık :)
ama havuz kısmı ve o yeşil bölüm çok hoş...
Yatak odanda çatı katı aslında biraz sıcak renkler kullanabilirdin
çok teşekkürler
ben evlenince 10 kilo verdim acaba evden mi
bizim yatak odasında kırmızı halımız var aslında :))
zuzu hemen eklyrm arka bahceyi
selam kizlarrr
bir tane daha ekledim ya hepkesip ekliyorum resimleri kabul etmiyor büyük diye baya bir ugrastiriyor beni
Cemrecim hepimiz kilo aldık sen zayıflamışsın ben nasıl kilo alıcam diye yapmadığım şey kalmamıştı ama evlenince aldım 4 kilo. sen nasıl verdin ya 10 kilo dile kolay
Nektar ama ben tavukları pattisleri soğanı domatesi dizcem yaa...düzenli olsun sonradan ekleyemem pattisleri güzel görünmezse
Bol senin gibi denicem bak olmazsa yarın başına tünerim hee :))) hepsini bir koycam folyasız yarım saat didin :)
fazlalık vardı zaten bende :))
60 kiloya yakındım ben, boyumda öyle uzun değil yani
ama çok kısa sürede kilo almıştım bi ara, onlar gitti gibi oldu aslında
hatta bi ara 39 kiloya düştüm resmen 20 kilo verdm ama o hastalıktandı gecti gitti toparladım şimdi 48 falanım yine
şekerim valla öle yapıyorum fırından fırına değişeebilir ama belki seninki 45 dk. Pişer gayette güzel oluyo tavuğun sosuna patatesleride karıştır ama sossuz güzel olmaz bak..
anammmm ben evlendiğimden beri 5 kilo aldım
nasıl kilo veriyorsunuz anladım ben((( ühühühü
sea merak etme şekerim, genelde hepimiz senin gibi kilo alan taraftayız. bir tek cemre çıktı kilo veren. rahat ol yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?