2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

But göğüs karışık olucak...çiğden koyrsam pişermi..onlar pişene kadar pattisler yanmasın:26:
Hiç yapmadımda, siz nasıl yapıyosunuz diye sorum dedim

Tavukları çiğ olarak fırınlayacaksan üzerini folyo ile kapat. İçide pişer sonra folyoyu çıkarırsın kızardıktan sonra bi çatal batır kolay batıyorsa pişmiştir

tavukları çiğ olarak fırınlayacaksan üzerini folyo ile kapat. Içide pişer sonra folyoyu çıkarırsın kızardıktan sonra bi çatal batır kolay batıyorsa pişmiştir

ozaman komple tepinin üstünü folyalayayım...kaç dk dan sonra açayım folyoyu :78: Bide kaç dk da pişiyo :78:

Kızlar fırında pttis tavuğu nasıl yapıyounuz...tavukları çiğden mi koyuyosunuz....
ben pazartesi yapmıştım
tavuk göğüslerini kuşbaşı kesip yağlanmış tepsiye atıp fırına verdim (200 derece)
10 dk sonra minik kuşbaşı kesilmiş pattislerimi ekledim, 1 su bardağı sıcak su ile
tuz, kekik, azcık kara biber, kırmızı biber de ekleyip attım fırına
pişmeye yakın derecesini azalltım pattisim iyice yumuşasın diye
suyunu çekince pişmiş oluyo bukadar :))
soğanla da güzel oluyo, iri iri doğruyosun 2 baş soğanı

selam kizlarrr

bir tane daha ekledim ya hepkesip ekliyorum resimleri kabul etmiyor büyük diye baya bir ugrastiriyor beni

benim eşim tavukları çiğ koyuyor canım, bizim evde fırında tavuk patates ondan sorulur da

çok teşekkürler
ben evlenince 10 kilo verdim acaba evden mi
bizim yatak odasında kırmızı halımız var aslında :))
zuzu hemen eklyrm arka bahceyi

ben hepsini aynı anda koyuyorum üstünü kapatmıyorumda 200 derecede yarım saatte falan pişiyo hepside..

çok teşekkürler
ben evlenince 10 kilo verdim acaba evden mi
bizim yatak odasında kırmızı halımız var aslında :))
zuzu hemen eklyrm arka bahceyi

Cemrecim hepimiz kilo aldık sen zayıflamışsın ben nasıl kilo alıcam diye yapmadığım şey kalmamıştı ama evlenince aldım 4 kilo. sen nasıl verdin ya 10 kilo dile kolay

selam kizlarrr

bir tane daha ekledim ya hepkesip ekliyorum resimleri kabul etmiyor büyük diye baya bir ugrastiriyor beni

canım fotoyu paint programında aç. orda üstteki menülerde resim var. ordan uzat/eğ bölümünde yüzdelik kısımlarını 70'e falan getir ikisini de. farklı kaydet de. görüntüyü bozmadan küçültür resimleri. rahat edersin

Cemrecim hepimiz kilo aldık sen zayıflamışsın ben nasıl kilo alıcam diye yapmadığım şey kalmamıştı ama evlenince aldım 4 kilo. sen nasıl verdin ya 10 kilo dile kolay

fazlalık vardı zaten bende :))
60 kiloya yakındım ben, boyumda öyle uzun değil yani
ama çok kısa sürede kilo almıştım bi ara, onlar gitti gibi oldu aslında
hatta bi ara 39 kiloya düştüm resmen 20 kilo verdm ama o hastalıktandı gecti gitti toparladım şimdi 48 falanım yine

Son düzenleme:
Nektar ama ben tavukları pattisleri soğanı domatesi dizcem yaa...düzenli olsun sonradan ekleyemem pattisleri güzel görünmezse

Bol senin gibi denicem bak olmazsa yarın başına tünerim hee :))) hepsini bir koycam folyasız yarım saat didin :)

şekerim valla öle yapıyorum fırından fırına değişeebilir ama belki seninki 45 dk. pişergayette güzel oluyo tavuğun sosuna patatesleride karıştır ama sossuz güzel olmaz bak..

anammmm ben evlendiğimden beri 5 kilo aldım
nasıl kilo veriyorsunuz anladım ben ((( ühühühü

sea merak etme şekerim, genelde hepimiz senin gibi kilo alan taraftayız. bir tek cemre çıktı kilo veren. rahat ol yani

şekerim valla öle yapıyorum fırından fırına değişeebilir ama belki seninki 45 dk. Pişergayette güzel oluyo tavuğun sosuna patatesleride karıştır ama sossuz güzel olmaz bak..

tavukla pattisleri aynı kabdamı karıştırayım yani:26:

şu pattise de nekcim alıştırdı çok şirin bi adı oldu

anammmm ben evlendiğimden beri 5 kilo aldım
nasıl kilo veriyorsunuz anladım ben ((( ühühühü

sea merak etme şekerim, genelde hepimiz senin gibi kilo alan taraftayız. bir tek cemre çıktı kilo veren. rahat ol yani

ben zaten önceden çok zayftm da tedavi gördüm bi süre çok kilo aldım
evlenince yine alırım diye korkuyodm ama tedavinin bitimine denk geldi o kilolar gitti aslında sadece
boyum 163, 58 kilo falandım yani tombiş tombiştim :))

ben bi de yemek yapmıyorum ya, mutlaka bişey yiyoruz tabi ama mesela siz burda konuşuyosunuz kek börek misafir geldi tatlı yapalım falan diye, ben bi kere puding pişirdim
bi kere kek yapmaya çalıştım beceremedim
bi de gecen gün eşimle kek yaptık
evlendiğimzden beri bundan başka hiç hamur işi tatlı vs yapmadık
arada kaynanamda falan yiyoruz tabi o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…