ben eşime mutfağı ve oturma odasını süpür en azından demiştim ama inş yapmıştır, çamaşır katlama olayı bende de varyok canım daha çıkamadıkoff eve gidip evi toparlamam lazım çamaşır falan var katlanıcak:18:
öyle görünüyoyarenay:94::89:akşama yarenayın suçu ne var demekki
yok elfi boyutu ayarladımda gözat dedikten sonra resimleri link halinde aşağı atıyo, ve sadece penceriyi kapat yazıyo, neyse yarın uğraşırım, biraz işlerim var zaten.sağol elfi, iyi akşamlar herkese :))Gözattan sonra resim eklenip ama upload çıkmıyorsa boyutu büyüktür ondan çıkmıyordur hatta boyutu büyük olduğu için yanında çarpı işareti olması gerekiyor sanırsam öyle hatırlıyorum
ben eşime mutfağı ve oturma odasını süpür en azından demiştim ama inş yapmıştır, çamaşır katlama olayı bende de varbi makina da yıkarım bu akşam
öyle görünüyo:89:
sorma fundam ya. traş olcam derken bile başıma gelecekler belliydi ses tonundanumarım muhteşem yüzyılı izleyebiirim
ay evet ben de daha almadım hediyeleri :18: inş bu hafta haftalıklar aksamaz da alırım cumartesi :/inş canımmen azından sana kolaylık olur benimde var yıkanacak çamaşırım daha babalar günü hediyesi alınıp yollanacak:18:
geçmiş olsun Zeynep,dinlendin mi bugün :))merhaba kızlar maşallah ne kadar çok yazmışsınız okuyayım dedim uyumuşum uyandım yine hepsini okuyamadım bugün dişlerim bitti kanal tedavisi dolgu bide 20lik dişimi çektirdim ağrı yaptı halada ağrıyor
sağol canım çok fazla değil mecidiyeköye gittim diş için ordan okmeydanına laptopu servise verdim tam öğlen sıcağında baya yorulmuşum
merhaba kızlar maşallah ne kadar çok yazmışsınız okuyayım dedim uyumuşum uyandım yine hepsini okuyamadım bugün dişlerim bitti kanal tedavisi dolgu bide 20lik dişimi çektirdim ağrı yaptı halada ağrıyor
cemre kandillinin neresinde , normalde ben oralardada ev baktımda hatta ilk evlendiğimizde kiralığı bile ordan istiyodu, ama hiç böyle evler görmedim, daha doğrusu böyle yeşillik görmedim. şahsen eğer açık adres vermeden ulaşım olarak neresi söylersen ben oralardanda ev bakmak isterim. söylemende senin için sakınca yoksa tabi
sağol canım çok fazla değil mecidiyeköye gittim diş için ordan okmeydanına laptopu servise verdim tam öğlen sıcağında baya yorulmuşum
oooffffffff herkes foto koymuş ve ben hepsini kaçırdımyaaa görebildiğim kadarıyla (bu sefer fazla geçmişe gidemedim) funda cemresinem ve arse foto koymuşsunuz sanırım ama ama ama neden kaldırdınızzzzzzzzzzzzz :84:
kaç gündür giremiyorum yaaa, inanın eve sadece yatmaya geliyorum. bu sabah bi tek 5 e kadar falan evdeydim ama onda da pazara çıktım, yemek yaptım akşam için, eşimle biraz cam sildik...derken yine geçti vakit. Hepiniz iyisinizdir umarım bu ara çok uzak kaldım kendime kızıyorum. Yarın da giremem heralde. Dersten sonra eşimin yanına gidicem. hı bu arada bahsettim mi bilmiyorum eşim sonunda bi cafe buldu ve h.sonundan beri orayla ilgileniyor artık arkadaşıyla beraber. Umarım iyi gider işleri falan, oldukça temiz hoş bi yer
Yarın bi de kıyafet pazarı var o taraflarda bi uğrıyım diyorum ne var ne yokhepcinizi çok çok çok öptüm beni özleyin anacım baaaaaaaaaay :80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?