2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok canım daha çıkamadıkoff eve gidip evi toparlamam lazım çamaşır falan var katlanıcak:18:
ben eşime mutfağı ve oturma odasını süpür en azından demiştim ama inş yapmıştır, çamaşır katlama olayı bende de var bi makina da yıkarım bu akşam

yarenay :94::89:akşama yarenayın suçu ne var demekki
öyle görünüyo :89:

Son düzenleme:
sorma fundam ya. traş olcam derken bile başıma gelecekler belliydi ses tonundan umarım muhteşem yüzyılı izleyebiirim

Gözattan sonra resim eklenip ama upload çıkmıyorsa boyutu büyüktür ondan çıkmıyordur hatta boyutu büyük olduğu için yanında çarpı işareti olması gerekiyor sanırsam öyle hatırlıyorum
yok elfi boyutu ayarladımda gözat dedikten sonra resimleri link halinde aşağı atıyo, ve sadece penceriyi kapat yazıyo, neyse yarın uğraşırım, biraz işlerim var zaten.sağol elfi, iyi akşamlar herkese :))

ben eşime mutfağı ve oturma odasını süpür en azından demiştim ama inş yapmıştır, çamaşır katlama olayı bende de var bi makina da yıkarım bu akşam

öyle görünüyo :89:

inş canımmen azından sana kolaylık olurbenimde var yıkanacak çamaşırımdaha babalar günü hediyesi alınıp yollanacak:18:

merhaba kızlar maşallah ne kadar çok yazmışsınız okuyayım dedim uyumuşum uyandım yine hepsini okuyamadım bugün dişlerim bitti kanal tedavisi dolgu bide 20lik dişimi çektirdim ağrı yaptı halada ağrıyor

inş canımmen azından sana kolaylık olurbenimde var yıkanacak çamaşırımdaha babalar günü hediyesi alınıp yollanacak:18:
ay evet ben de daha almadım hediyeleri :18: inş bu hafta haftalıklar aksamaz da alırım cumartesi :/
son yarım saat

geçmiş olsun Zeynep,dinlendin mi bugün :))

ayy canım çok pardon ben diğer topiğe dalmışım görmedim burayı
sakınca tabiki yok ama kandillide yeşillik çok canım nasıl görmedin ki
ama sitelerden apartman dairesi şeklinde baktıysan oralarda yok yani pek, bahçe düzenlemesi olarak ne ekildiyse o var sadece
ben sana burayı nasıl tarif edeyim bilemedim şimdi, sahile çok yakın olan evlerin hepsi böyle ama neredeyse

sağol canım çok fazla değil mecidiyeköye gittim diş için ordan okmeydanına laptopu servise verdim tam öğlen sıcağında baya yorulmuşum

diş problemin kalkmış ama ortadan, diğer izin günlerinde dinlenrsin artık canım
ben yavaş yavaş toparlanıyım, iyi akşamlar herkese

merhaba kızlar
herkes muhteşem yüzyılı izliyo sanırımbizde yemek yedik çayımızı içtik çamaşır katla bulaşık makinasını boşalt yarın için mercimek çorbası yap derken çok yoruldumdinleniyodum bi kızlara bakıyım dedim kimsecikler kalmamışkociş ders çalışıyo bende sıkıldım gidiyim azcık sırnaşıyım bari:89:

oooffffffff herkes foto koymuş ve ben hepsini kaçırdım yaaa görebildiğim kadarıyla (bu sefer fazla geçmişe gidemedim) funda cemresinem ve arse foto koymuşsunuz sanırım ama ama ama neden kaldırdınızzzzzzzzzzzzz :84:

kaç gündür giremiyorum yaaa, inanın eve sadece yatmaya geliyorum. bu sabah bi tek 5 e kadar falan evdeydim ama onda da pazara çıktım, yemek yaptım akşam için, eşimle biraz cam sildik...derken yine geçti vakit. Hepiniz iyisinizdir umarım bu ara çok uzak kaldım kendime kızıyorum. Yarın da giremem heralde. Dersten sonra eşimin yanına gidicem. hı bu arada bahsettim mi bilmiyorum eşim sonunda bi cafe buldu ve h.sonundan beri orayla ilgileniyor artık arkadaşıyla beraber. Umarım iyi gider işleri falan, oldukça temiz hoş bi yer
Yarın bi de kıyafet pazarı var o taraflarda bi uğrıyım diyorum ne var ne yok hepcinizi çok çok çok öptüm beni özleyin anacım baaaaaaaaaay :80::80:

Günaydın Kızlar

Ayşecim gel artık özledik seni amma yoğunmuşsun valla allah kolaylık versin...

Bugün Bol un doğum günüymüş sevdiklerinle, bebişinle birlikte nice mutlu senelere canım. doğum günün kutlu olsun

Funda gelsin partiyi başlatsın :118: :118: :118:

günaydın kızlarr
bugün bolun doğum günü n kutlu olsun canım
kızlar toplanın parti başlıyoooooooooooooo:124::124::118::118::118:
doğum günü pastanıda aldık gelde keselimbuda çiçeklerin

Eklentiler

• $dogumgunu.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 21

hayırlısı olsun ayşam :))

günaydın kızlarrrrr

evet bol un d.günü :) takvimime not almıştım :))hehehe......nice mutlu snenelere canm ,bütün sevdiklerinle

açılışı bu şarkıyla yapalım :)

iikiii doğduuummmm
ne güzel bir kadın oldummmm
herkes güzelliğimde
ama aklım işimde
koşuuppppp ilerliyoruummmm

koysalar önüme bariyerde
çouk da yaparım kariyerdeeeeee ooooo

Dün eve yine erken gittim; son bir kez daha çalıştırdım bulaşık makinesini çalştı :))) Sanırım dibindeki köpüklerden dolayı sensör sı varmış gibi algılıyormuş. Ben gidene kadar köpük möpük kalmamış :) Nasıl sevindim anlatamam ; servisten bir görevlinin gelip naptınız makinenize diye hesap sormasından korkuyordum makinemin çalışıyor olmasından aldığım gazla temizlik yaptım :)) akşam da eşimle birlikte hünkar beğendi yaptık; ne yalan söyleyim kayınvalideminkinden çok çok daha güzel olmuştu. Sonra da hadi bundan annemlere de götürelim dedik bizimkilere çat kapı gittik :)) Onlardan da geeçr notu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…