2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bende albüm yapayım diyorum ama nasıl yapıldığını unutmuşum (biri bana tarif etsin yaa (

:))) profilden yapıyosun canım....profiline gir albüm oluştur (özel i tıklarsan sadece arkilerin görür)sonra işte bildiğin pcden foto eklem...

senin topic yada albüm yokmuydu:26:

bendende bi tarif kabakları rendele içine rendelenmiş havuç koy azıcık yağ damlat ocakta hafif öldür soğuyunca içine süzme yoğurt (sarımsaklı yada sarımsaksız) karıştır üstünede dere otu koy çok güzel olur ama yemek yerine geçmez meze gibi.

ben geçen gün yapamadığım güveci yapacam etin varsa sende yap canım..

kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz çok sıkıldmmmmmmmmmmmmmmm..
kuşbaşı etim var ama buzlukta, çözülene kadar çok geç olucak ben de çok sıkıldım bugünn

nektar kabağı hşlayıp z.yağlı limonlu salatasını yapıyolar...arkim söledi bende kabak aldırttım denicem bugün :))
zuzum salata değil yemek gibi bişi lazım bana :26:

bayılırım yoğurlu sarımsaklı kabağa
ama hafta içi sarımsak yemiyoruz, cumartesi için aklımda bu ve çılbır

Son düzenleme:
zuzu benim foto lar büyük geliyo çözünürlükleri, o yüzden ekleyemiyorum, çok eskiden ekleyip silmiştikya . şimdi yapayım dedim sadece arki ler görebiliyo nasılsa , dış mihraplara yasakkkkk :))ama olmuyo, şimdi fotoları küçültmeye çalışıyorum.

nektarcım benim etimde buzlukta zaten sen patlıcanları,domatesleri hazırlayana kadar o ocakta erir pişer ben öyle yaparım hep..

kız ben göremiyorum seni..

bende bugün çok sıkılıyorum yabugün hariç kayınbabam bizde artık yemek çalışmalarına başlamam lazım çok yorulucam bu hafta çok

mikrodalgada çözdür canım

Yarenaydan öğrendim fotoyu paintte aç üstte resim e tıkla uzat /eğ var ordan resmi küçültebilirsin oranı %70 falan yaparsın sonra farklı kaydet yap baya bi bayt ı düşüyor

Yarenaydan öğrendim fotoyu paintte aç üstte resim e tıkla uzat /eğ var ordan resmi küçültebilirsin oranı %70 falan yaparsın sonra farklı kaydet yap baya bi bayt ı düşüyor
elfi küçültmelri yaptım zaten sorun yokta, albüme nasıl ekliyoruz, gözat dedim resimleri seçip yükledim, sonra pencereyi kapatmı diyoruz ? kaydet falan yazmıyo hiçbiryerde ???

elfi küçültmelri yaptım zaten sorun yokta, albüme nasıl ekliyoruz, gözat dedim resimleri seçip yükledim, sonra pencereyi kapatmı diyoruz ? kaydet falan yazmıyo hiçbiryerde ???

gözattan sonra dosta eklenince upload filese tıkladın sonra en altta eklentiler bölümü var foto oraya geliyor orda işaretlenmen gereken hepsini seç/iptal var işaretle hemen hizasında sağda içeriğe ekle var onada tıkla ve bitir de o da sağda en altta

havuç eklemeyi denememişitm hiç, yaparım bunu da, tşk canım

nektarcım benim etimde buzlukta zaten sen patlıcanları,domatesleri hazırlayana kadar o ocakta erir pişer ben öyle yaparım hep..
hımm evet buzlu koyabilirim tencereye :26:

mikrodalgada çözdür canım
mikrodalgara çözülmüyo kuzu ya, pişmeye başlıyo kenarları

havuç eklemeyi denememişitm hiç, yaparım bunu da, tşk canım

hımm evet buzlu koyabilirim tencereye :26:

mikrodalgara çözülmüyo kuzu ya, pişmeye başlıyo kenarları

1 dk ayarla en düşüğe ver canım olmuyomu ben kıyma çözdürdüm et hiç denemedim:26:
nektar bugün bitsinn artıkk

heyyy kociş aradı birazdan çıkarmış. berbere uğrayıp gelecekmiş. ben de hemen şu kıl tüy sorunlarımı halledip banyoya gireyim. malum reglim bitti bugün

efi bende gözat deyip ekle dedikten sonra upload gibi birşey çıkmıyoki (
Gözattan sonra resim eklenip ama upload çıkmıyorsa boyutu büyüktür ondan çıkmıyordur hatta boyutu büyük olduğu için yanında çarpı işareti olması gerekiyor sanırsam öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…