2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar...

yaşasın parti var seduşum doğum günün kutlu olsun canım. nice mutlu, sağlıklı, başarılı ve sevgi dolu yıllara inşallah.

bizim patron gergin başladı bugün işe kızlar. çok katılamayabilirim. size hoş sohbetler şimdiden

Doğum günün kutlu olsun bol, sevdiklerinle birlikte nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllara inşallah

Günaydın herkese :))))))))

Bizede akşam annem ile erkek kardeşim geldi. birlikte yemek yiyorduk ki görümcem ile eşi geldi sözde gelmiceklerdi neyse yemeğimizi yedik çayımızı içtik hep birlikte kalktılar bende çamaşırları serdim bulaşık makinesini çalıştırdım. Bu akşamda bulaşık makinesini boşaltıp çamaşırları katlıcam ütüyü sonra yapıcam. Akşama yemeğim kalmadı az bişey sarmam kaldı birazda çorbam kaldı belki bugün çılbırı yaparım :)

Nektar yağda nasıl yaptığını yazarmısn canım suda değilde yağda yapıcam

parti başlayana kadar çalışayım biraz :)))

yarenay akşam yarenin suçu varmıydı :))))

bizde vardı cezamıda verdi:89:...traş olmuş gelmiş çok sırnaştı :)))

kızlar günaydınnnnnnnn
Bol iyi ki doğdun cnm bebişinle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeee

bi 10 dk. kadar vaktim var hemen koştum geldim hazırlandım sayılır saçımı yapıcam kremimi sürücem çıkıcam. Elfi sirken dün baya bişiler yapmışsınız siz de. ya hem çalışmak hem de eve gelince iş yapmak zorunda olmak zor bee walla benim de dün bulaşık makinem çalıştı hala içinde boşaltılmayı bekleyen bulaşıklar var ancak akşam gelince yaparım ama (

canm çılbırla kim doycak :))) onu kahvaltı yada öğle arası yapsan daha makbule geçer :)))

ben de dün bolun verdiği tarifle yaptım güzel odu :) yanınada pilav yapmıştım ama kimse pilav yemedi tavukla doydu herkes :))))akşam gidince tazefasulye yapıcam ohh:))

haa bide kabak haşladım z.yağlı limonlu salatasını yaptım pek beğenmedim eşimde yemedi bi lokma aldı balık tadı var dedi yemedi:104:

günaydın kızlarr,
ayy çok tşk ederim çok mutlu oldum iyi dilekleriniz için çok tşk ederim facede de yazmışsınız hep valla sevilmek güzel şey yaa sizi seviyorummmmmmmmmm

günaydın kızlarrrr,nasılsınız

bol doğum günün kutlu olsun. kızın ve eşinle sağlıklı,huzurlu,mutlu nice senelere iyiki doğdun

teflon tavaya azcık yağ gezdir, içine ayrı bir kapta çırptığın 4-5 yumurtayı ekle
sürekli karıştırarak pişir, 2-3 dk da pişiyo zaten, istersen kırmızı biber de atabilirsin
azcık soğuyunca yoğurdun içine at, bukadar canım :))

kız kahvaltıda çılbır mı yenirmiş, sarımsaklı sarımsaklı
ben de dün yaptım kabak, ama benimkisi süper oldu.. eşim çok sebze sevmez 2 tabak yedi

günaydın kızlarr,
ayy çok tşk ederim çok mutlu oldum iyi dilekleriniz için çok tşk ederim facede de yazmışsınız hep valla sevilmek güzel şey yaa sizi seviyorummmmmmmmmm
benim facem engelli, yazamadım ordan canım..akşam gün bitmeden yetişirim ama

canım hayırlı olsun cafeniz şimdideb bol kazançlar size bereket şans getirsin

kızım çılbır da yumurtalar suya kırılır Düzgün tarif ver...

Ben onu kahvaltıya yapınca yoğurt koymuyorumki...üzerine az z.yağı gezdirip pulbiber döküyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…