Bizede akşam annem ile erkek kardeşim geldi. birlikte yemek yiyorduk ki görümcem ile eşi geldi sözde gelmiceklerdi neyse yemeğimizi yedik çayımızı içtik hep birlikte kalktılar bende çamaşırları serdim bulaşık makinesini çalıştırdım. Bu akşamda bulaşık makinesini boşaltıp çamaşırları katlıcam ütüyü sonra yapıcam. Akşama yemeğim kalmadı az bişey sarmam kaldı birazda çorbam kaldı belki bugün çılbırı yaparım :)
Nektar yağda nasıl yaptığını yazarmısn canım suda değilde yağda yapıcam
günaydın kızlarr,
ayy çok tşk ederim çok mutlu oldum iyi dilekleriniz için çok tşk ederim facede de yazmışsınız hep valla sevilmek güzel şey yaa sizi seviyorummmmmmmmmm
günaydın kızlarrrr,nasılsınız
bol doğum günün kutlu olsun. kızın ve eşinle sağlıklı,huzurlu,mutlu nice senelere iyiki doğdun
kız kahvaltıda çılbır mı yenirmiş, sarımsaklı sarımsaklıcanm çılbırla kim doycak :))) onu kahvaltı yada öğle arası yapsan daha makbule geçer :)))
ben de dün bolun verdiği tarifle yaptım güzel odu :) yanınada pilav yapmıştım ama kimse pilav yemedi tavukla doydu herkes :))))akşam gidince tazefasulye yapıcam ohh:))
haa bide kabak haşladım z.yağlı limonlu salatasını yaptım pek beğenmedimeşimde yemedi bi lokma aldı balık tadı var dedi yemedi:104:
benim facem engelli, yazamadım ordan canım..akşam gün bitmeden yetişirim amagünaydın kızlarr,
ayy çok tşk ederim çok mutlu oldum iyi dilekleriniz için çok tşk ederim facede de yazmışsınız hep valla sevilmek güzel şey yaa sizi seviyorummmmmmmmmm
oooffffffff herkes foto koymuş ve ben hepsini kaçırdımyaaa görebildiğim kadarıyla (bu sefer fazla geçmişe gidemedim) funda cemresinem ve arse foto koymuşsunuz sanırım ama ama ama neden kaldırdınızzzzzzzzzzzzz :84:
kaç gündür giremiyorum yaaa, inanın eve sadece yatmaya geliyorum. bu sabah bi tek 5 e kadar falan evdeydim ama onda da pazara çıktım, yemek yaptım akşam için, eşimle biraz cam sildik...derken yine geçti vakit. Hepiniz iyisinizdir umarım bu ara çok uzak kaldım kendime kızıyorum. Yarın da giremem heralde. Dersten sonra eşimin yanına gidicem. hı bu arada bahsettim mi bilmiyorum eşim sonunda bi cafe buldu ve h.sonundan beri orayla ilgileniyor artık arkadaşıyla beraber. Umarım iyi gider işleri falan, oldukça temiz hoş bi yer
Yarın bi de kıyafet pazarı var o taraflarda bi uğrıyım diyorum ne var ne yokhepcinizi çok çok çok öptüm beni özleyin anacım baaaaaaaaaay :80::80:
ALİSHA HAYIRLI OLSUN EŞİNİN İŞİ CANIM BOL KAZANÇLI OLUR İNŞALLAH
BOL GELDİĞİNE GÖRE PARTİ BAŞLASIN http://www.youtube.com/watch?v=7pKrVB5f2W0:62:
:124::124::124::124::124::124::124:
ay ben yazmamışım, hayırlı olsun yeni tükkanınız canımsaol fundişşşş. hadi ben kaçtım size iyi çalışmalar + iyi muhabbetler
teflon tavaya azcık yağ gezdir, içine ayrı bir kapta çırptığın 4-5 yumurtayı ekle
sürekli karıştırarak pişir, 2-3 dk da pişiyo zaten, istersen kırmızı biber de atabilirsin
azcık soğuyunca yoğurdun içine at, bukadar canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?