2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar benim canım sıkılıyor çalışasım yok oje sürdüm çekmeceye koymuşum tuhaf bi renk ama sürdüm işte sizede göstereyim

canım senin sevgilin olmadı mı hiç? sonuçta onunla aynı evi paylaşacaksın. değişen çok birşey yok ki. insan her zaman yanında sevdiği ve onu seven bir insan olsun ister. eşin sana, senin değerlerine saygı duyuyorsa dünyanın en güzel şeyi sevdiğinle bir ömür geçirmek. onun dışında her evde mutlaka tartışma oluyor, insan annesiyle bile kavga edebiliyor.

Kızlar benim canım sıkılıyor çalışasım yok oje sürdüm çekmeceye koymuşum tuhaf bi renk ama sürdüm işte sizede göstereyim

Eki Görüntüle 210510

elfim ben de bu rengin moda olduğunu biliyorum. hatta Kıbrıs flormar temsilcisi bizim müşterimiz, yetiştiremiyoruz bu renkten diye dert yanıyordu bize ben de uzun zamandır oje süremedim hiç. hafta sonu sürerim artık

cemre kandillinin neresinde , normalde ben oralardada ev baktımda hatta ilk evlendiğimizde kiralığı bile ordan istiyodu, ama hiç böyle evler görmedim, daha doğrusu böyle yeşillik görmedim. şahsen eğer açık adres vermeden ulaşım olarak neresi söylersen ben oralardanda ev bakmak isterim. söylemende senin için sakınca yoksa tabi

of yaa bu akşam ne yemek yapsam, bir sürü patlıcan var evde..ama kıymam yok

taze fasulye mi yapsam, kabak yemeği mi

of yaa bu akşam ne yemek yapsam, bir sürü patlıcan var evde..ama kıymam yok

taze fasulye mi yapsam, kabak yemeği mi

ben geçen gün yapamadığım güveci yapacam etin varsa sende yap canım..

kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz çok sıkıldmmmmmmmmmmmmmmm..

nektar kabağı hşlayıp z.yağlı limonlu salatasını yapıyolar...arkim söledi bende kabak aldırttım denicem bugün :))

buda yoğurtlusu :)

YOĞURTLU KABAK SALATASI

MALZEMELER
6 adet orta boy kabak
5 çorba kaşığı zeytinyağı
10-15 çorba kaşığı yoğurt
4 diş sarımsak
tuz
Karabiber
pulbiber

Kabakları yıkayıp soyduktan sonra isteğinize göre küçük küpler halinde doğrayın veya rendeleyin.
Büyükçe bir teflon tavaya ya da tencereye zeytinyağı ve hazırladığınız kabakları koyun ve pişirmeye başlayın.
Kabaklar suyunu bırakıp çekene kadar pişirin ve ocaktan almadan önce 2 çay kaşığ tuz ile 1'er çay kaşığı pul biber ve karabiber ilave edin.
3-4 dakika sonra ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Bu arada sarımsakları ezin ve yoğurtla karıştırın.
Soğumuş kabakları sarımsaklı yoğurdun üzerine yayın ve buzdolabına kaldırın.
Soğuk servis yapın.

z.yağlısı

Malzeme:
4 adet kabak
4 adet büyük boy soğan
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı süzme yoğurt
1/2 çay bardağı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
9-10 dal dereotu
2 adet ceviz
Tuz

Kabakların kabuklarını kabak soyacağı ile soyun. Yıkadıktan sonra rendenin ince kısmı ile rendeleyip suyunu sıkın. Soğanı ay şeklinde ince ince (piyaz soğanı gibi) doğrayın. Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli bir tavada ısıtıp soğanı kavurun. Rendelenmiş kabağı, tuz ve havanda ezilmiş sarımsağı ilave edip 20 dakika pişirin. Son olarak ince birkaç dal kıyılmış dereotunu ekleyin ve karıştırarak ocaktan alın. Yoğurdu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra servis tabağına alın. Ceviz içi ve kalan dereotu ile süsleyip servis yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…