:122::118::118::118::118::118:
Iyikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doğdumm de bakıyım bolll
suyu napıyolarmışÇILBIR
2 adet yumurta
1 çorba kaşığı tereyağı
3 çorba kaşığı yoğurt
2 diş sarımsak
2 çorba kaşığı su
Tuz
1 tutam pul biber
Yoğurt, tuz, su ve ezilmiş sarımsak çırpılır. Tavaya tereyağ konur, ısınınca yumurtalar kırılar. Donana kadar pişirilir. İki porsiyon şeklinde tabaklara paylaştırılır. Üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirilir ve pul biber serpilir.
ya ben partiye katılamıyorum dinleyemiyorum otelde müzik çalıyor karışıyor ben faceden yazamadım çünkü bende ekli değilsin
bunlarda hediyelerin
Eki Görüntüle 210996
Eki Görüntüle 210995
ayy zuzuş bayıldım şu ayakkabılar çook güzelmiş:)) tşk ederim..
mutlu yıllar bana mutlu yıllar bana iyki doğmuşummmm
tşk ederim hediyeler için
günaydınn kızlarrr bu hafta çook yoğun geçti hiç buraya girmeye fırsatım olmadııııı
ama şuan çook mutluyummmmmmmm[/QUOTE
günaydın canım hayırdır neden mutlusun bakim :)
ayy fundacım çok şıkmış bayıldım elbise özellikle tam bana göre ama ayakkabıları şimdlik giyemem:)) yinede çok güzelmiş tşk ettim cnm..
günaydınn kızlarrr bu hafta çook yoğun geçti hiç buraya girmeye fırsatım olmadııııı
ama şuan çook mutluyummmmmmmm
ama şuan çook mutluyummmmmmmm[/QUOTE
günaydın canım hayırdır neden mutlusun bakim :)
bu akşam eşimle beraber antalyaya gidiyoruz 3günlük bi kaçamak yapıcazz özellikle bu haftadan sonra çook ihtiyacım varrrrr
günaydın tumu . Nedir seni bu kadar mutlu eden??
doğumdan sonra giyersinkızlar benim biraz işim var geri gelicem parti devam etsin zuzuya devrediyorum organizasyonu
bu akşam eşimle beraber antalyaya gidiyoruz 3günlük bi kaçamak yapıcazz özellikle bu haftadan sonra çook ihtiyacım varrrrr
aa ne güzel canım şimdiiden iyi tatiller bol bol dinlen gez işallah umduğundan güzel geçer tatilin bu yoğun haftanın üzerine
aa ne güzel canım şimdiiden iyi tatiller bol bol dinlen gez işallah umduğundan güzel geçer tatilin bu yoğun haftanın üzerine
çook sağol canm yaa inan ihtiyacım vardı yıllık iznimide daha almıycaktım çünkü..... umarım iyi geçerr.....
çook sağol canm yaa inan ihtiyacım vardı yıllık iznimide daha almıycaktım çünkü..... umarım iyi geçerr.....
ayy negüzel şimdiden ii tatiller tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?