2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Tınlama elfi onun amacı seni çökertmek:13:ama sen hiç bozulma laf altında kalma şakaya getirip lafı sok gülerek yap ama bunu bende zamanla öğrendim malesef hiç sevmediğim bişey ama öğretildi!!

elfi boşver aldırma görümcene seni sinir etmeye çalışıyor aldırma ama söylediğine karşılık cevap ver allahtan eşin lafını söylüyor oda söylemese dahada fena olurdu onun laflarıyla kendini yıpratma o istediğine ulaşmış oluyor

tuğçeciğim sana birşey sorucam sen bahçelievlerdeydin demi ben medikal parka gidicem hastaneye orda k.doğum önerebileceğin doktor varmı yada başka hastane varmı tavsiye edebileceğin.

canım medıkal parkta bıldıgım doktor yok.. ama yenıbosna nisa hastanesi var ben orda 10 ay bebek hemşireliği yaptım eğer istersne orda doktor önerebilirim....

şimdi aradı çocuk gibi konuşuyor dedim niye öyle konuşuyon taklidini yapıyorum diyo ben öylemi konuşuyorum dedim.

sonra diyo ki doğum günü için sosisli kaşarlı poğaça ve bonibonlu kurabiyeler senden sen yapıcan dedimki aa poçağaları benmi yapayım evet dedi. Neyse tamam dedim annem şunu şunu yapacak ben bunu görümcem ona diye sıralıyor dedim dur bi sakin ol daha 10 gün var bu pazar değil öbür pazar senin çocuğunun birinci yaş gününde görürüm ben seni ne kadar heyecanlı olduğunu dedi yine...

aynen fundacım aynen banada güzel öğrettilerr.....

herşey şakaya getirilip söyleniyodu ben bozuluyodum şakamı gerçekmi anlamıyodum ama artık bende öyle yapıyorumben kendimi asla ezdirmem herkes hakettiği değeri görür hayat insanı zamanla olgunlaştırıyo her yaşadığımız bi tecrübe bize

kıskançlıklarından yapıyolardır birini gördüm çirkin bişeydiğerini görmedim amaboşver görmezden gel

evt:) bende bana nasıl davranırlarsa öle karışılk veriyorm aramazlarsa aramıyorum sonra arayıp hayırsız diyo o resimde gördüğün diğeri hiç aramaz zaten bende aramam..
işte bende ondan korkuyorum kızımın onlara benzemesinden allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…