2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dışarda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor

Ay canım bizim burda bi damla bile yok Fatihte varsa evin ordada yağmur vardır sabah iyi ki çamaşırları toplamışım. Akşam balkona astım sabah kalktım topladım evdeki çamaşırlığa serdim tekrar. k.validemde toplama yağmaz diyorki iyiki dinlememişim.

Geldimm çılbırcılar nereye kaybolmuşnigoş zuzu
Bol ne aldı acaba eşin sana bakalım sana sürpriz falan yapacakmı

cnm sabah yatakta öpüp kutladı bişe almaz sanıyorum anneler gününde telefon almıştı zaten haftasonu kutlayalım dedi haftaiçi zor olur çünkü yemeğe falan gidecez arkadaşlarla sanırım bugünde annemlerle kutlıicam..

Görümcemden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm ondan etmicende kimden edecenbende benimkilerden nefret ediyorum

ay alemsin ya sabah sabah koptum iyimi ne oldu kız ne etti görümcen

naptı yinee :26:

Güne 1 - 0 başlamama neden oldu ve yine elim ayağım titriyor gibi bıraksam düşücek gibi kollarım sanırım sinirden oluyor geçen günde olmuştu yine tansiyon sanırım.

Arabada giderken çocuğu ile ilgili bi konu açıldı bizde fikir verdik yine başladı hem sizin daha çocuğunuz yok ki bi çocuk yapamadınız falan diye saçmaladı eşim ti ye alıp biz kariyer peşindeyiz deyip dalga geçti ama ben sinir oldum tamda inme anıma denk geldi söylediği laf, kapıyı çarparak indim.

bizimle uğraşmasın ya onane bizim ne zaman çocuğumuz olacağından....

aman boşver be canım laf olsun diye konuşmuş bebeğim sinirlenmene değmez eşin zaten lafı sokmuş

ay şaka niyetine demiş gibi geldi bana, tabi ses tonunu, mimiklerini bilmediğim için böyle gelmiş olabilir :26:
bunum için bukadar sinir yapma canım yaa, yazık sağlığına eşin gereken cevabı vermiş gerçekten, "aşkım doğru söylüyo" deyip bi öpücük kondursaydın kocanın yanağına çatlasaydı

bi türlü öğrenemedim o gerizekalının laflarını takmamaya. Olan bana oluyor yine sinirden tansiyonum yerlerde

gerçi sana diyorum ama bende böyle durumlarda acayip sinir yaparım ama bir yandan da inceden lafı sokarım dilim durmaz valla rahat sende öyle yap lafı yerleştir böyle gülerek sok lafı

Yok canım ne şakası zaten ondan önce eşimle tartıştı uykuda kalmış o kadar bekledik onu gelmiş diyorki uykuda kaldım erken geleceğin tuttu iyide biz hep aynı saatte çıkıyoruz dedim hayır erken geldiniz dedi kaynanamda atladı hemen evet erken geldik diye. Bi ona sinir oldum eşim yine lafı soktu servis bekletilmez beklenir dedi. Sonra zaten gıcık olduya ben erken gelmedik dedim diye bi laf sokması lazımdı o da öyle dedi işte.

elfi sen onu adam yerine koyma ne derse duymazlıktan gel esas o zaman o sinir olur

Benim küçük görümce de tam felaket. Geçen sene nişanlıyken ben k validemlere yemeğe gitmiştim bizimki de daha üniversitede ingilzce hazırlık okuyor. Konu görümcemin çift anadal -yan dal yapmasından açıldı. Fikirlerimi tecrübelerime ve etrafımdaki arkadaşlardan gördüğüm örneklere göre açıkladım. Resmen bozuldu dediklerime ; ama ben hiç incitici bir şey demedim zaten kpderim de beni onayladı. k validemm ugffff kızımın kafasını karıştırmayın dedi. Benim tek dedigim yan dal güzeldir elbette ama ders sayın artar yükün artar; seni yerinde olsam kendi branşımda bir dala asılır; o dalda en iyisi olurdum dedim. Gıdada yapmak istiyordu; bir de şöyle düşün sen işveren olsan yandalını gıdada yapmş bir gıda müh mi istersin çalıştıracak yoksa lisansı gıda olanı mı istersindedim. Herkes evet doğru dedi. Ben yine dedim artılarını eksilerini iyice ölç biç. Yurt dışı düşün erasmus vs diye. bu yıl finalleri açıklanıyor geçtiği ders sayısı ikiymiş üzüldüm açıkçası; sen haklısın sirken abla diyor şimdi. Ama o zaman çok bozulmuştum.

bencede canım o senin takmadığını görünce daha gıcık olur sende öle yap umursamıyomuş gibi görün en azından ama lafınada söyle.

Tuğçe iyi tatiller canım, umarım çok güzel anılarla dönersiniz
ınsallhh canım yaa umarım ıstedıgım gıbı olur...

tuğçeciğim sana birşey sorucam sen bahçelievlerdeydin demi ben medikal parka gidicem hastaneye orda k.doğum önerebileceğin doktor varmı yada başka hastane varmı tavsiye edebileceğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…