- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Çok uykum varrrrrrr
dışarda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor
Görümcemden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben buralardayımmGeldimm çılbırcılar nereye kaybolmuşnigoş zuzu
Bol ne aldı acaba eşin sana bakalım sana sürpriz falan yapacakmı
bizim burada da bozdu hava, yanıma ceket felan alsaydım keşke, akkabılarım da açık burunludışarda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor
naptı yinee :26:Görümcemden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Geldimm çılbırcılar nereye kaybolmuşnigoş zuzu
Bol ne aldı acaba eşin sana bakalım sana sürpriz falan yapacakmı
Görümcemden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay alemsin ya sabah sabah koptum iyimi ne oldu kız ne etti görümcen
naptı yinee :26:
Güne 1 - 0 başlamama neden oldu ve yine elim ayağım titriyor gibi bıraksam düşücek gibi kollarım sanırım sinirden oluyor geçen günde olmuştu yine tansiyon sanırım.
Arabada giderken çocuğu ile ilgili bi konu açıldı bizde fikir verdik yine başladı hem sizin daha çocuğunuz yok ki bi çocuk yapamadınız falan diye saçmaladı eşim ti ye alıp biz kariyer peşindeyiz deyip dalga geçti ama ben sinir oldum tamda inme anıma denk geldi söylediği laf, kapıyı çarparak indim.
bizimle uğraşmasın ya onane bizim ne zaman çocuğumuz olacağından....
aman boşver be canım laf olsun diye konuşmuş bebeğim sinirlenmene değmez eşin zaten lafı sokmuş
bi türlü öğrenemedim o gerizekalının laflarını takmamaya. Olan bana oluyor yine sinirden tansiyonum yerlerde
ay şaka niyetine demiş gibi geldi bana, tabi ses tonunu, mimiklerini bilmediğim için böyle gelmiş olabilir :26:
bunum için bukadar sinir yapma canım yaa, yazık sağlığınaeşin gereken cevabı vermiş gerçekten, "aşkım doğru söylüyo" deyip bi öpücük kondursaydın kocanın yanağına çatlasaydı
ınsallhh canım yaa umarım ıstedıgım gıbı olur...Tuğçe iyi tatiller canım, umarım çok güzel anılarla dönersiniz
sağol boldum teskkur edederımmmmayy negüzel şimdiden ii tatiller tatlımm..
esım resım cekılmeyı sevmıyor ama benn cekılmeye calıscammbizim yerimize de bol bol dinlen tumu. iyi tatilller ; tatil sonrası foto bekleriz :)))
Güne 1 - 0 başlamama neden oldu ve yine elim ayağım titriyor gibi bıraksam düşücek gibi kollarım sanırım sinirden oluyor geçen günde olmuştu yine tansiyon sanırım.
Arabada giderken çocuğu ile ilgili bi konu açıldı bizde fikir verdik yine başladı hem sizin daha çocuğunuz yok ki bi çocuk yapamadınız falan diye saçmaladı eşim ti ye alıp biz kariyer peşindeyiz deyip dalga geçti ama ben sinir oldum tamda inme anıma denk geldi söylediği laf, kapıyı çarparak indim.
bizimle uğraşmasın ya onane bizim ne zaman çocuğumuz olacağından....
canımm eşin nasılsa ağzının payını vermiş takma bencee... sağolsun eşimde gereken lafı söyler bana laf bırakmaz senın esınde aynısı yapmıss bence kendıne hıc dert etme.. zamanla alışılıyor ben artık duymuyrm esım laf soyemezsede ben sakayla karısık soyluyrmm.. çünkü ınsanlar saka adı altında lafları ıyı sokuyrlarr.. benım beceremedııgm bırseydı ama zamnla bende ogrendım...
bol burdamısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?