2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfi senin sinirin, tribin de 5 dk he hemen normale dönüyosun
taklidini yapıyo telefonda sen poğaça yaparım tamam diyosun
yineliyorum çok fazla iyi niyetlisinnn

Elim ayağım titreyecek şekilde sinirlendirecek beni biri, telefonunu bile açmam öyle hemen :))

Son düzenleme:
Nektarcım sözde beni güldürmeye çalışıyor salak diyorki bana sen çok soğuksun buzdolabı gibisin :)))

parti başlayana kadar çalışayım biraz :)))

yarenay akşam yarenin suçu varmıydı :))))

bizde vardı cezamıda verdi:89:...traş olmuş gelmiş çok sırnaştı :)))

canım olmaz mı:92: bayram ilan etti dünü. bir de diyor daha hafta sonuna saklıyorum ben kendimi

elfim ya valla sendeki görümce bende olcak bir süre sonra selam vermeye korkardı, lafımla döverim ben onu, neye uğradığını çok sonra anlar
sen fazla iyi niyetli, fazla sakinsin. zamanla öğretirler analı kızlı sana. sonra da kötü gelin olursun. bunlara baştan ağırlığını koymak lazım seduşum gibi. Allah sabır versin canım valla.

benzemez canım korkma anne babasına benzer diğeri uzakta sanırım..aynen bende öyle bana nasıl davranılıyosa onlara öyle davranırım insanlara herzaman şans veririm kin duymam çabuk affederim sonuçta herkes hata yapabilir dimi..niyet önemli bide

inşallah cnm evt alanyada çalışıyo senin gördüğün diğeri burda ..niyet önemli tabi canım ama aramaızda bi soğukluk oldu ve bu düzelmiyo içimden gelmiyo çünkü buzdolabı gibiler giderim hoşgeldin demezler ee daha nasıl davranılır bunlara var ama yoklar benim için..

bol canım sen takılma böyle şeylere tatlım bak ben kutladım faceden çatlasın lar görümcelerinde

anladım canım..araya soğukluk girincede zor düzeliyoama karşılıklı olması lazım dimi onlar sana cana yakın davransınki sende onlara öyle davranasın onların seni sahiplenmesi lazım artık ..benim görümcemin biri burda o küçük lisede diğeri samsunda..kayınvaldem samsuna gitti yanına ben mantıyı çok sever mantı gönderdim kızınada hediye aldık gönderdik doğum günündede bişey gönderememiştik..yani kendide öyle çok şey almış yapmıştır..abartmam ama pohpohlamam..içimden nasıl geliyosa öyle davranırım ben biraz doğal ve rahat biriyimküçük fena ama küçük ama fenaaonu takan kim tınlamıyorum bileyemeğe geçiyorum gelicem kızlar

[COLOR="#EE82EE"]Dogum günün kutlu olsun bol!...

bol bol gül..bol bol mutlu ol..saglıklı ol...

yeni yaşında tüm isteklerin gercekleşsin...

yüzün hep gülsün...

canımmm
[/COLOR]

Son düzenleme:

evt cnm hatta bikez baya bi gerginlik oldu bende söledim kaynanama siz bana yaklaşmazsanız ben nasıl yaklaşim diye oda sende artık bu evin kızısın öle düşünme falan dedi ama hiçbişe değişmedi değişmezde bu saatten sonra kendileri bilir mesafe iyidir napim çokda umrumda değiller zaten..cnm herşey karşılıklı dediğin gibi oda sana yapıyomuş öle olunca insanın içinden geliyo yani yapmak yoksa maalesf:))

[COLOR="#EE82EE"]Dogum günün kutlu olsun bol!...

bol bol gül..bol bol mutlu ol..saglıklı ol...

yeni yaşında tüm isteklerin gercekleşsin...

yüzün hep gülsün...
canımmm
[/COLOR]

tşk ederim süpercim inşallah

evet biraz mesafe iyidir çok vıcık vıcık olmamak lazım

bol bebiş dünyaya gelince ona kim bakacak? Kayınvalidene baktırmayı düşünmüyorsun sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…