enkidu sen gebemisin?
parti başlayana kadar çalışayım biraz :)))
yarenay akşam yarenin suçu varmıydı :))))
bizde vardı cezamıda verdi:89:...traş olmuş gelmiş çok sırnaştı :)))
evt:) bende bana nasıl davranırlarsa öle karışılk veriyorm aramazlarsa aramıyorum sonra arayıp hayırsız diyo o resimde gördüğün diğeri hiç aramaz zaten bende aramam..
Işte bende ondan korkuyorum kızımın onlara benzemesinden allah korusun..
olur canım tek hastaneye gitmeyeceğim bi kaçtane gideyimde bakalım hangisi iyi
Elfiş senin bu görümcen muzip biri sanırım seninle uğraşmayı çok seviyo
canım aklıma gelmişken hizmet hastenesinde dr.meltem eğilmez var oda ıı bır doktorr
benzemez canım korkma anne babasına benzer diğeri uzakta sanırım..aynen bende öyle bana nasıl davranılıyosa onlara öyle davranırım insanlara herzaman şans veririm kin duymam çabuk affederim sonuçta herkes hata yapabilir dimi..niyet önemli bide
bol canım sen takılma böyle şeylere tatlım bak ben kutladım faceden çatlasın lar görümcelerinde
inşallah cnm evt alanyada çalışıyo senin gördüğün diğeri burda ..niyet önemli tabi canım ama aramaızda bi soğukluk oldu ve bu düzelmiyo içimden gelmiyo çünkü buzdolabı gibiler giderim hoşgeldin demezler ee daha nasıl davranılır bunlara var ama yoklar benim için..
anladım canım..araya soğukluk girincede zor düzeliyoama karşılıklı olması lazım dimi onlar sana cana yakın davransınki sende onlara öyle davranasın onların seni sahiplenmesi lazım artık ..benim görümcemin biri burda o küçük lisede diğeri samsunda..kayınvaldem samsuna gitti yanına ben mantıyı çok sever mantı gönderdim kızınada hediye aldık gönderdik doğum günündede bişey gönderememiştik..yani kendide öyle çok şey almış yapmıştır..abartmam ama pohpohlamam..içimden nasıl geliyosa öyle davranırım ben biraz doğal ve rahat biriyim küçük fena ama küçük ama fenaa onu takan kim tınlamıyorum bile yemeğe geçiyorum gelicem kızlar
[COLOR="#EE82EE"]Dogum günün kutlu olsun bol!...
bol bol gül..bol bol mutlu ol..saglıklı ol...
yeni yaşında tüm isteklerin gercekleşsin...
yüzün hep gülsün...
canımmm[/COLOR]
bol canım sen takılma böyle şeylere tatlım bak ben kutladım faceden çatlasın lar görümcelerinde
evt cnm hatta bikez baya bi gerginlik oldu bende söledim kaynanama siz bana yaklaşmazsanız ben nasıl yaklaşim diye oda sende artık bu evin kızısın öle düşünme falan dedi ama hiçbişe değişmedi değişmezde bu saatten sonra kendileri bilir mesafe iyidir napim çokda umrumda değiller zaten..cnm herşey karşılıklı dediğin gibi oda sana yapıyomuş öle olunca insanın içinden geliyo yani yapmak yoksa maalesf:))
tşk ederim süpercim inşallah
kesnlıkle devamlı aynı yere gıt doktroruna güven duymalı ınsan...hayır canım ama düşünüyorum o yüzden bi muayaneye gidicem konuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?