kızlarr görümcelerim aradı birini meşgule attım ararım diye üff hiç içimden gelmiyo aramak kayananamdan hala ses yok amaakşamı bekliyodur belki oğlu görsün aradığını diye:))
hee işte ondannşakaşaka
afiyet olsun yarasın :) iyi hadi fazla kaçmamış :)))
çok güldüm ya
aferin sana bugün az yemişin
bende kavun yedim pilavımı hiç yemedimtas kebabı vardı onu yedim ekmekte yemedim birsürüde su içtim:129:
funda ilaç mı kullanıyorsun?
insanın içinden gelmeyincede ne zor dimi zorla sevemiyosun
çok kötüsünüz yaaa, ben her gün 1 dilim kepekli ekmek yiyorum..yemekleri de az
sadece o gün fazla oldu.. demekki neymiş size söylemiycekmişim
yarenim bilmen gereken bişi olmadı galiba, kızlar bişiler konuştular da konuya dahil olamadım şahsen ben :)))
gözat istersen bebeyim
evet canım çenemin sağ tarafında sivilceler çıkmıştı geçmiyodu bitürlü dr gittim tetradox bide losyon verdibaya düzelme var
funda baktım da baya baya bulantı yapan bir ilaçmış o geçmiş olsun. Belki biliyorsundur ama yine de yazayım dedim ilacın kalsiyuma bağlanma etkinliği mi ne varmış ondan dolayı süt ve yoğurt gibi şeyler tüketilirken dikkat edilmeliymiş.
sağol canım ondan mı acaba sürekli midem bulanıyo..yok canım bilmiyodum dikkat edilmeli derken ben ayran çok içerim bide peynir çok yerim
kızlar evde tavuk ciğerim var. ne yapsam, nasıl yapsam bana bir fikir verin???
biz 2 haftada bir yaparız ciğerikızlar evde tavuk ciğerim var. ne yapsam, nasıl yapsam bana bir fikir verin???
doktoruna bir danış anlamında demiştim canım. ama önemli bir durum olsaydı dr zaten uyarırdı. ama yanlış anlamadım sanırım seninki yüze sürülen solüsyon bunu bir de ağızdan alınan tabletleri varmış. Belki odur bulantı yapanı.
ayy bende normalde çok yiyen bi insanım yaa bakalım inşallah çok kilo almam şuan aşırı yemiyorum zaten ama acıkınca hamurlu bişeler yemek istiyo insan diğerleri kesmiyo çünkü:))
ayşecim kavurmasını yaparlar genelde ciğerin soğan koy domatesle biber at sote gibi güzel olur heralde yapmadım ama..
biz 2 haftada bir yaparız ciğeri
ben şöyle yapıyorum, 1 soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 domates rendesi, sevdiğim baharatlarla güzelce harmanlıyorum
1 bardağa salçalı, yağlı su yapıp döküyorum üzerine fırına veriyorum, çok güzel oluyo :)))
piştikçe bitiyo suyu yarenim, azcık kalıyo sos gibi oluyohafif sulu olur herhalde bu değil mi nigarım??? bunu deneyim akşama
folyolarsan daha çabuk pişiyo elfim, ama ben unutuyorum bazen :26: evet tavuk ciğeriNektarcım ne ciğer tavukmu bide üzerini yine folyoluyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?