2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bütün salaklar beni buluyor bu yanımdaki salak kız hiç yerinde durmuyor yada kankasını alıp geliyor odaya.

Patron beni aradı nerde bu telefonu sürekli meşgul dedimki bilmiyorum yerindede değil. Ona ulaşamayınca beni aradı patron bende öyle dedim. Sonra geldi dedim ki patron seni arıyor aradı adamda nerdesin diye sormuş galiba yerimdeyim diyor sonra adam ne dediyse hayır yerimdeyim ben dedi. İyimi yalancı ben çıktım

dene canım, hafif oluyo.. sarımsağı unutma ama güzel tat katıyo

ay bana bugün herkes çok şirin olmuşsun diyoo ben niye öyle hissetmiyorum kiii

Tamam canım mutlaka denicem. 1 bardak sos 1 kilo ciğer içinmi

bide sen zaten şirinsin ki bugün mü fark etmişler şirinem :)))

kızlar bugün yine sohbetlerinze katılamadımmm artık çıkıyorum malum akşam yolculuk varrr umarım tatilim güzell geçerr pazartesii görüşürüzzzzzzz iyi haftasonları herkeseeee

Son düzenleme:
ay ben bile sinirlendim şimdi, niye beni yalancı çıkartıyosun yerindemiydin sen diye çıkışamadın mı ona..
böyle gördükçe seni yapıyo işte elfim yaa

şirine ne giydin bakıyım

siyah skinny kot
pembiş kat kat fırfırlı böyle badii
üzerine siyah minik bolerom var bitane çok severim kendisini
altına da siyah topuklu, burnu açık akkabım
siyah kelebenk küpe

saçım da 5 yaş modeli, tepede topuz, pembiş şal-bantla sarılı

Son düzenleme:
Tamam canım mutlaka denicem. 1 bardak sos 1 kilo ciğer içinmi

bide sen zaten şirinsin ki bugün mü fark etmişler şirinem :)))
ay canım benim teşekkür ederimmm

1 kilo almıyorum canımcım ben :26: 2 kişilik alıyorum 600 gr felan
1 kilodan yapıcaksan 1 domates fazla ekle, suyunu da bi yarım bardak çoğalt :))

çok tatlı süslü çek koy facede görelim seni

telefonum güzel çekmiyo benim, eve gidince bi hışımla soyunmazsam çekerim kuzum

ay dilim nasıl acıyo yaa, görmemiş gibi saldırdım çaya nasıl sıcakmış 2 saat oldu geçmiyoo

ben son zamanlarda hiç foto çekmiyorum eskiden ne çok çekerdimhep eşim yüzünden sevmiyo foto çekmeyide çekilmeyide

Nektarcım onun suyu ısındı ben onu müdüre şikayet edicem az kaldı. demin kankası geldi trendyolu açmışlar sanki hayatlarında ilk kez görüyorlar gibi ay bu çok güzel deyip çığlık atıyorlar bende lavaboya gittim dedim şunların sesinden biraz uzaklaşayım nerdeyse yukarı çıkıp müdüre söylicektim zaten çok kızıyor o kızın buralarda gezmesine bi kere uyarmış hala kaşınıyo. Yada direk gidip patrona söylicem

oyunlar bölümüne ben böyle bi başlık açayım
bugün ne giydin tarif et diye
resim çekip eklemek istemeyenler içinn

ben son zamanlarda hiç foto çekmiyorum eskiden ne çok çekerdimhep eşim yüzünden sevmiyo foto çekmeyide çekilmeyide
benim eşim de sevmiyo :/ ben de çok fotoğraf çektirmiyorum artık, kendi kendimi çekerim yada makinayı ayarlayıp

çok iyi olur, ayağını denk alsın biraz.. ne şımarık bişi yaa

kızlaar ben artık çayı şekersiz içiyorum dünden beridir, tadını da sevdimm

ben de çok sevmem fotoğraf çekilmeyi. o yüzden bizim öyle çok fotoğrafımız yoktur eşimle. bir de başbaşa biryerlere gittiğimizde başkasına diyemiyorum bizi çeker misiniz falan... bakalım yıldönümünde ne kadar çekilcez

GECELIGIN ÖNEMI

Sabahtan aksama kadar çalismissiniz, yorulmussunuz, is stresinden vücudunuz gerilmis, enerjisini kaybetmis bir haldesiniz. Sayet aksam evinize döndügünüzde dusunuzu alip, geceliginizi giyinip kendinizi dinlendirirseniz ve uykuya böyle hazirlanirsaniz sabah daha dinç ve enerjik bir sekilde kalkarsiniz. Böylece sabah daha enerji dolu bir sekilde isinize gittiginizde isyerinde daha mutlu olursunuz ve basariniz artar. Yasam kaliteniz ortaya çikar. Bu nedenle aksam evde geçirdiginiz saatlerinizi ve özellikle uyku öncesi zamaninizi iyi degerlendirin. Sagliginiza dikkat edin.

hey Allahım yaa tüm sır gecelikteymiş meğersem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…