- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
hafif sulu olur herhalde bu değil mi nigarım??? bunu deneyim akşama
dene canım, hafif oluyo.. sarımsağı unutma ama güzel tat katıyoNektarcım senin tarifini mutlaka denicem
dene canım, hafif oluyo.. sarımsağı unutma ama güzel tat katıyo
ay bana bugün herkes çok şirin olmuşsun diyooben niye öyle hissetmiyorum kiii
dene canım, hafif oluyo.. sarımsağı unutma ama güzel tat katıyo
ay bana bugün herkes çok şirin olmuşsun diyooben niye öyle hissetmiyorum kiii
Canım akşam yaparsan yarın nasıl olduğunu söylersin bende merak ettim nasıl olur acaba?
ay ben bile sinirlendim şimdi, niye beni yalancı çıkartıyosun yerindemiydin sen diye çıkışamadın mı ona..Bütün salaklar beni buluyor bu yanımdaki salak kız hiç yerinde durmuyor yada kankasını alıp geliyor odaya.
Patron beni aradı nerde bu telefonu sürekli meşgul dedimki bilmiyorum yerindede değil. Ona ulaşamayınca beni aradı patron bende öyle dedim. Sonra geldi dedim ki patron seni arıyor aradı adamda nerdesin diye sormuş galiba yerimdeyim diyor sonra adam ne dediyse hayır yerimdeyim ben dedi. İyimi yalancı ben çıktım
şirine ne giydin bakıyım
ay canım benim teşekkür ederimmmTamam canım mutlaka denicem. 1 bardak sos 1 kilo ciğer içinmi
bide sen zaten şirinsin ki bugün mü fark etmişler şirinem :)))
ay ben bile sinirlendim şimdi, niye beni yalancı çıkartıyosun yerindemiydin sen diye çıkışamadın mı ona..
böyle gördükçe seni yapıyo işte elfim yaa
siyah skinny kot
pembiş kat kat fırfırlı böyle badii
üzerine siyah minik bolerom var bitane çok severim kendisini
altına da siyah topuklu, burnu açık akkabım
siyah kelebenk küpe
saçım da 5 yaş modeli,tepede topuz, pembiş şal-bantla sarılı
telefonum güzel çekmiyo benim, eve gidince bi hışımla soyunmazsam çekerim kuzumçok tatlı süslüçek koy facede görelim seni
telefonum güzel çekmiyo benim, eve gidince bi hışımla soyunmazsam çekerim kuzum
ay dilim nasıl acıyo yaa, görmemiş gibi saldırdım çaya nasıl sıcakmış 2 saat oldu geçmiyoo
benim eşim de sevmiyo :/ ben de çok fotoğraf çektirmiyorum artık, kendi kendimi çekerim yadaben son zamanlarda hiç foto çekmiyorum eskiden ne çok çekerdimhep eşim yüzünden sevmiyo foto çekmeyide çekilmeyide
çok iyi olur, ayağını denk alsın biraz.. ne şımarık bişi yaaNektarcım onun suyu ısındı ben onu müdüre şikayet edicem az kaldı. demin kankası geldi trendyolu açmışlar sanki hayatlarında ilk kez görüyorlar gibi ay bu çok güzel deyip çığlık atıyorlar bende lavaboya gittim dedim şunların sesinden biraz uzaklaşayım nerdeyse yukarı çıkıp müdüre söylicektim zaten çok kızıyor o kızın buralarda gezmesine bi kere uyarmış hala kaşınıyo. Yada direk gidip patrona söylicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?