2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sıkıldmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa akşam olsn artık..

fundacım tetradox kilo yapar genelde sende tersi olmuş demekki..

Fundaaa çok bilmişsin iştee
ayy yok benim bilmişliğim falan kalmadı benden bilmişler var
tetradox u ne için içiyosun ki :26:
canım sivilce için vermişti dr onun için içiyorum
şu alıntıları da düzgün yap, topluca yazıyo yaa, herkesin alıntısına ayrı yaz
peki:26:kızmaayy çok sıkıldım sizden geçti banada
sıkıldmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa akşam olsn artık..

fundacım tetradox kilo yapar genelde sende tersi olmuş demekki..

valla canım bilmiyorumki hiç iştahım yok canım hiç bişe yemek istemiyoki oda ben düşünün artıkaslında iyi oldu yaz geliyo kilo vermem lazım düğünde demesinler sen kilo almışın bebek mi var falan

çalışmaya çalışıyorum uykum varrrr, karnım acıktı öğlen yiyememiştim ..

... Nekkkk Bu öğlen kaç tabak yidin kız :))
söyleyişe bak söyleyişe hey şişko bugün kaç tabak tıkındın der gibi
azıcık arnavut ciğeri yedim, minik bi tabak cacık, yarım kepçe pilav ve 1 dilim kepekli ekmek

hımm anladım canım, başta sivilcelerin çoğalabilir panik yapma.. sonra sonra azalıyo
yemek yiyosan ekmek yemesen de olur, ama yemeklerini ye

Son düzenleme:
ayyy nihayet gelebildim. sabahtan beri sorun veriyor site. neden oldu anlamadım. geçmişi okuyamadım, bilmem gereken önemli birşey konuşuldu mu özet geçin bana:85::85:

söyleyişe bak söyleyişe hey şişko bugün kaç tabak tıkındın der gibi azıcık arnavut ciğeri yedim, minik bi tabak cacık, yarım kepçe pilav ve 1 dilim kepekli ekmek

hee işte ondann şakaşaka

afiyet olsun yarasın :) iyi hadi fazla kaçmamış :)))

söyleyişe bak söyleyişe hey şişko bugün kaç tabak tıkındın der gibi
azıcık arnavut ciğeri yedim, minik bi tabak cacık, yarım kepçe pilav ve 1 dilim kepekli ekmek

çok güldüm ya
aferin sana bugün az yemişin
bende kavun yedim pilavımı hiç yemedimtas kebabı vardı onu yedim ekmekte yemedimbirsürüde su içtim:129:

hımm anladım canım, başta sivilcelerin çoğalabilir panik yapma.. sonra sonra azalıyo
yemek yiyosan ekmek yemesen de olur, ama yemeklerini ye
evet nektar azıcık bi sivilce vardı geçsin istedim hiç bişey olmasın dahada çoğaldıallahtan şimdi geçiyo tek tük kaldı demiştim ya hani çene bölgemde var diye
ayyy nihayet gelebildim. sabahtan beri sorun veriyor site. neden oldu anlamadım. geçmişi okuyamadım, bilmem gereken önemli birşey konuşuldu mu özet geçin bana:85::85:

yok canım merak etme önemli bişey olmadı

Canım bana da facebooktan yazmışsın geç gördüm sen yoktun . Arada bana da öyle oluyor giremiyorum.

eşim aradı yağmurda servise kadar yürümemi istemedi gelip beni alacak

kızlarr görümcelerim aradı birini meşgule attım ararım diye üff hiç içimden gelmiyo aramak kayananamdan hala ses yok amaakşamı bekliyodur belki oğlu görsün aradığını diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…