sirkencim geçmiş baya hangi siteden aldınki?
eşin niye çalışmıyo anlamadım ?eşim jinekolog ama calışmıyoryok canım ne alakası var bunun parayla, keyfine düşkün sadece
nerelerdeydin zuzu
ayy yok benim bilmişliğim falan kalmadı benden bilmişler varFundaaaçok bilmişsin iştee
peki:26:kızmatetradox u ne için içiyosun ki :26:
canım sivilce için vermişti dr onun için içiyorum
şu alıntıları da düzgün yap, topluca yazıyo yaa, herkesin alıntısına ayrı yaz
sıkıldmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa akşam olsn artık..
fundacım tetradox kilo yapar genelde sende tersi olmuş demekki..
söyleyişe bak söyleyişeçalışmaya çalışıyorumuykum varrrr, karnım acıktı öğlen yiyememiştim ..
... NekkkkBu öğlen kaç tabak yidin kız :))
ayy yok benim bilmişliğim falan kalmadı benden bilmişler var
peki:26:kızmaayy çok sıkıldım sizden geçti banada
valla canım bilmiyorumki hiç iştahım yok canım hiç bişe yemek istemiyoki oda ben düşünün artık aslında iyi oldu yaz geliyo kilo vermem lazım düğünde demesinler sen kilo almışın bebek mi var falan
söyleyişe bak söyleyişehey şişko bugün kaç tabak tıkındın der gibi azıcık arnavut ciğeri yedim, minik bi tabak cacık, yarım kepçe pilav ve 1 dilim kepekli ekmek
söyleyişe bak söyleyişehey şişko bugün kaç tabak tıkındın der gibi
azıcık arnavut ciğeri yedim, minik bi tabak cacık, yarım kepçe pilav ve 1 dilim kepekli ekmek
eşin niye çalışmıyo anlamadım ?
evet nektar azıcık bi sivilce vardı geçsin istedim hiç bişey olmasın dahada çoğaldıhımm anladım canım, başta sivilcelerin çoğalabilir panik yapma.. sonra sonra azalıyo
yemek yiyosan ekmek yemesen de olur, ama yemeklerini ye
ayyy nihayet gelebildim. sabahtan beri sorun veriyor site. neden oldu anlamadım. geçmişi okuyamadım, bilmem gereken önemli birşey konuşuldu mu özet geçin bana:85::85:
ayyy nihayet gelebildim. sabahtan beri sorun veriyor site. neden oldu anlamadım. geçmişi okuyamadım, bilmem gereken önemli birşey konuşuldu mu özet geçin bana:85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?