yok tatlım bu tarafta öyle yerler, yani bahçeşehir falan var oralarada baktık ama yine ulaşım çok fena oluyo, trafik felç oluyo bu tarafta. Bizim tek alternatifimiz bakırköy. artık dönüp dolaşp kürkçü dükkanında kalıyoruz. inşallah hayırlıı olur.
aa benimkini biliyosunuz anlatmıştım :))biz tekrar düğüntazeliycez :)) rezervasyonu yaptırdık Cemile Sultan Korusunda yaklaşık 55 kişi olucaz. çok yakınlarımız yani. yemek yiyip oynayıp eğlenicez. ben beyaz bir elbise giyinicem daha almadım ama aklımda var bişeyle, eşimde smokinini giyecek ama ata yaka gömleği papyonsuz olucak. ben eşime play station alıcam haberi yok çünkü kesinlikle karşı çıktığım bişeydi. o ne alacak bilmiyorum :)) böyle yani :))Arsecim çizelgene baktımda evlilik yıldönümüze çok az kalmış planlarını bizimlede paylaşırmısın fikir olur
ben ne alsam bilemedim hiç yaa
babalar kolay bir şekilde halledilir . Benim de eşimin doğum günüsü çok yaklaşıyor ve ben hala ne alacağımı bulamadım:44:
benim kayınpederim çok tiki ya :))
beğenmiceği bişey almk istemem, beğenmese dert etmez yani düşünmem yeterli onun için ama ben gzl bişey almak istiyorum
Bu arada eşimi aradım tezii teslim etmiş ayak tırnağında bir problem var medikoya uğrayacakmış. Ananeye tatlı al diye tembihledim.
Bugün ters saati de aldım 1 hafta içnde kargoya veriliyormuş. Çok geç değil mi?
ilgi alanı daha çok ne? kıyafet tarzı bir şey mi almak istersin yoksa aksesuar gibi mi? Benim kayınpederim mesela teknolojik olan her şeye karşı çok ilgilidir
para var huzur var diyo :)))eşin ne iş yapıyodu cemre ?çok keyfine düşkün bi adam hani filmlerdeki gibi sabah robdöşambrla evde gezinip puro içenlerdensonrada kahvaltı edip spor yapar ya da gezer, hayatı böle geciyo ay iiki eşim babasına çekmemiş
hayırlı olsun sevindim tez işine, umarım önemli bişey yoktur :26: artık hastane diyince bile bi garip oluyorum ya ben
bu ne canım ben anlamadım :26:
yemek yapmayı bilmiyon ama maşallah hepsinin adlarını biliyosun
bende sıkılmaya başladım ya
para var huzur var diyo :)))eşin ne iş yapıyodu cemre ?
tetradox u ne için içiyosun ki :26:çok pis sinir oldum şimdi sana
bu ne ya herşeyi engellemişler sinir şeyleriyiki burayı engellemiyolar
sirken eşine söyle o getirsin gelirkenbende anlarım kalmış yemek ben yine yerimde eşim hiç yemez
nektar ben buara hiç ekmek yemiyorum benim iştahım kesilditetradox iştahımı kesti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?