2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anladım canım
ben hiç bilmiyorum bahçeşehir tarafını açıkçası
hayırlısı olsun

Arseyle ikimizin aynı :)))

ben bugün hediyelerimi götürcem eve :)) tlefonum gelirse tabii:)

babalarada tşört aldım kızlar yaa pazardan hoşuma gitti üçüne 40 tl verdim pazarlıkla 5lira indi adam :)))
kendimede 3tane 10lira kampanyasından badiler aldım..ynı model ama farklı renkler:)

Arsecim çizelgene baktımda evlilik yıldönümüze çok az kalmış planlarını bizimlede paylaşırmısın fikir olur
aa benimkini biliyosunuz anlatmıştım :))biz tekrar düğüntazeliycez :)) rezervasyonu yaptırdık Cemile Sultan Korusunda yaklaşık 55 kişi olucaz. çok yakınlarımız yani. yemek yiyip oynayıp eğlenicez. ben beyaz bir elbise giyinicem daha almadım ama aklımda var bişeyle, eşimde smokinini giyecek ama ata yaka gömleği papyonsuz olucak. ben eşime play station alıcam haberi yok çünkü kesinlikle karşı çıktığım bişeydi. o ne alacak bilmiyorum :)) böyle yani :))

hediye işini bizim de bu haftasonuna kalmadan halletmemiz gerekiyor. Cumartesi günü teyzemin çeyizleri gidecekmiş annem sen de gel dedi; karşı taraf kalabalık gelecekmiş diye endişeleniyorlar. ben gitmesem olmaz mı dedim sen de gel dedi . bu arada babam arada parfümüm gelmiş

bende henüz almadım bişe ne alıcam bilmiyorum zaten çalışıyorum kendi babam memlekette kayınpederimde karşıda sonra giderken alırım acelem yok yani

Bu arada eşimi aradım tezii teslim etmiş ayak tırnağında bir problem var medikoya uğrayacakmış. Ananeye tatlı al diye tembihledim.

Bugün ters saati de aldım 1 hafta içnde kargoya veriliyormuş. Çok geç değil mi?

babalar kolay bir şekilde halledilir . Benim de eşimin doğum günüsü çok yaklaşıyor ve ben hala ne alacağımı bulamadım:44:

benim kayınpederim çok tiki ya :))
beğenmiceği bişey almk istemem, beğenmese dert etmez yani düşünmem yeterli onun için ama ben gzl bişey almak istiyorum

benim kayınpederim çok tiki ya :))
beğenmiceği bişey almk istemem, beğenmese dert etmez yani düşünmem yeterli onun için ama ben gzl bişey almak istiyorum

ilgi alanı daha çok ne? kıyafet tarzı bir şey mi almak istersin yoksa aksesuar gibi mi? Benim kayınpederim mesela teknolojik olan her şeye karşı çok ilgilidir

hayırlı olsun sevindim tez işine, umarım önemli bişey yoktur :26: artık hastane diyince bile bi garip oluyorum ya ben
bu ne canım ben anlamadım :26:

ilgi alanı daha çok ne? kıyafet tarzı bir şey mi almak istersin yoksa aksesuar gibi mi? Benim kayınpederim mesela teknolojik olan her şeye karşı çok ilgilidir

çok keyfine düşkün bi adam
hani filmlerdeki gibi sabah robdöşambrla evde gezinip puro içenlerden
sonrada kahvaltı edip spor yapar ya da gezer, hayatı böle geciyo
ay iiki eşim babasına çekmemiş

hayırlı olsun sevindim tez işine, umarım önemli bişey yoktur :26: artık hastane diyince bile bi garip oluyorum ya ben
bu ne canım ben anlamadım :26:

Evimde hiç saat yoktu geçenlerde internette bir saat gördüm çok hoşuma gitti; kızlara da göstermiştim ama sen yoktun sanırım. Bu sabah siparişini verdim akrep ve yelkovan ters işliyor

Tezi daha bitmedi juri düzeltme verecek btün yaz yine tez yazacak. ama belli bir süre olsun rahatladı sanki.

Son düzenleme:
tetradox u ne için içiyosun ki :26:

şu alıntıları da düzgün yap, topluca yazıyo yaa, herkesin alıntısına ayrı yaz

Son düzenleme:

aa çok değişikmiş bu saat :)
ben de saat almak istiyorum ama sanki kocaman bişey almam gerekiyo evime uyması için

hmm anladım ama olsun en azından rahatlamış o da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…