2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ohh telefonum gelmiş şimdi aradı canım kocacıımmm:98:

Kandırık yapıyo yaa aşkım pro istemiştin ya bu düzü gelmiş yanlış göndermişler dedi...ben cazgırlaşınca tamm şaka şaka istediğin gibi dedi:)))

Hadi hayırlı olsun canım güle güle kullan :)

Santral hanım çok güzel ya çok güldüm :90::90:

onu giyince daha çok yorulursun be:89:

çok yoruldum halen geçmedi uykusuzluğum ( beynim uyuştu resmen ya
7 ye kaldım bugün ay acaba telefonum geldimi ya o moral olur belkim :)
erken yat bari bu gece :/

muhasebe bölümündeki herkese birer kornet geldii, iyi geldi bu saatte

Nektar numaranı buldum hehe arıyım mı seni haha :)))
araa sana da bi pot kırayım
bugün ful pot kırıyorum, lara iş merkezi yerine mağara iş merkezi ay eve gitmeliyim artııık (

hayırlı olsun zuzum, hep iyi haberler al inşallah, iyi şeyler duy

Son düzenleme:
selam kızlarr... nigarım harikasın yaaa, pot kupasını sana veriyoruz bugün

zuzum hayırlı olsun, iyi günlerde kullan canım.

nigarım ciğeri çıkarttım, suya koydum. hem kanını salsın hem de daha çabuk çözülsün diye. yanına pirinç pilavı yapcam. kocişe de söylerim gelirken yoğurt alsın cacık yapayım.

sizde neler var kızlar yemekte?

ver kupamı yarenim bugün çok rezildim
yarın toparlanıcam
inş güzel olur canım, çok yüksek derecede pişirme kurumasın

benim dünden kabak yemeğim var
muzlu puding yapıcam ve azcık ezo gelin çorba

sinoş hoşgeldinn
senden naber

çıkıyorum şimdi, iyi akşamlar herkese

iyiyim canoo sen nasilsin nevar ne cok ?

aman yaa ne biçim sezon finaliydi fatmagül ben beğenmedim walla. tek dişe dokunur yeri kerimin fatmagülü öpmesiydi o kadar
bu arada geçmişe yinw göz attım ve beğendim sizleri ) zuzuşum ben konudan uzak kaldım cnm güle güle kullan tlf.unu ama nereden geldi acaba hediye mi?

Günaydın Kızlar

Yarenaycım heyecan varmı? Haftasonun umarım çok ama çok güzel geçer.

Merhaba ayşecim ya evet sezon finali çok kötüydü vuralın ölmesi hiç iyi olmadı bide kerimin üstüne kaldı iyice çığırından çıktı

iyiyim canoo sen nasilsin nevar ne cok ?
ben de iyim canım

evet yaa ne biçim sezon finaliydi, saçma sapan bi diziyi zilemişim bir sezon boyunca vural öldü kerimin üstüne kaldı, e bıktık yanlış anlaşılmalardan, iftiralardan, mustafa pisliği 4 ayak üstüne düştü resmen.. izlemiycem galiba 2. sezon :26:

günaydın kızlarrr... yaşasın bugün son
benim için de son, ilk izinli cumartesim yarın

çok heyecanlıyım kızlar. umarım otel de güzeldir herşey güzel geçer.

Günaydın kızlar. Dün gece ben de fatmagülü izleyenler arasındaydım:) Eşim beni işten aldı birlikte ananeye tatlı alalım diye avm ye gittik; gitmişken babaların hediyelerini de hallettik :))) Dizi dediğiniz gibi tuhaf bitti ama son reklam arası da faciaydı. Reklamı o kadar bekledik bitsin diye bi de biz ananedeydik kısacık olduğundan reklam araları eve gelemedik belli bitsin öyle kalkalım diye. Reklam sonrası hiç bir şey gösterilmedi ki bi de azıcık geriye sarmışlar; iyice sinir oldum ; sanki karşılarında anlama güçlüğü çeken unutkan insanlar var. İşte bu yüzden türk dizilerini sevmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…