Ohh telefonum gelmişşimdi aradı canım kocacıımmm:98:
Kandırık yapıyo yaa aşkım pro istemiştin ya bu düzü gelmiş yanlış göndermişler dedi...ben cazgırlaşınca tamm şaka şaka istediğin gibi dedi:)))
Santral hanım çok güzel ya çok güldüm :90::90:
erken yat bari bu gece :/onu giyince daha çok yorulursun be:89:
çok yoruldum halen geçmedi uykusuzluğum( beynim uyuştu resmen ya
7 ye kaldım bugünay acaba telefonum geldimi ya o moral olur belkim :)
araaNektar numaranı buldum hehe arıyım mı seni haha :)))
hayırlı olsun zuzum, hep iyi haberler al inşallah, iyi şeyler duyOhh telefonum gelmişşimdi aradı canım kocacıımmm:98:
Kandırık yapıyo yaa aşkım pro istemiştin ya bu düzü gelmiş yanlış göndermişler dedi...ben cazgırlaşınca tamm şaka şaka istediğin gibi dedi:)))
ver kupamı yarenimselam kızlarr... nigarım harikasın yaaa, pot kupasını sana veriyoruz bugün
zuzum hayırlı olsun, iyi günlerde kullan canım.
nigarım ciğeri çıkarttım, suya koydum. hem kanını salsın hem de daha çabuk çözülsün diye. yanına pirinç pilavı yapcam. kocişe de söylerim gelirken yoğurt alsın cacık yapayım.
sizde neler var kızlar yemekte?
ver kupamı yarenimbugün çok rezildim
yarın toparlanıcam
inş güzel olur canım, çok yüksek derecede pişirme kurumasın
benim dünden kabak yemeğim var
muzlu puding yapıcam ve azcık ezo gelin çorba
sinoş hoşgeldinn
senden naber
çıkıyorum şimdi, iyi akşamlar herkese
aman yaa ne biçim sezon finaliydi fatmagül ben beğenmedim walla. tek dişe dokunur yeri kerimin fatmagülü öpmesiydi o kadar
bu arada geçmişe yinw göz attım ve beğendim sizleri) zuzuşum ben konudan uzak kaldım cnm güle güle kullan tlf.unu ama nereden geldi acaba hediye mi?
ben de iyim canımiyiyim canoo sen nasilsin nevar ne cok ?
evet yaa ne biçim sezon finaliydi, saçma sapan bi diziyi zilemişim bir sezon boyuncaaman yaa ne biçim sezon finaliydi fatmagül ben beğenmedim walla. tek dişe dokunur yeri kerimin fatmagülü öpmesiydi o kadar
bu arada geçmişe yinw göz attım ve beğendim sizleri) zuzuşum ben konudan uzak kaldım cnm güle güle kullan tlf.unu ama nereden geldi acaba hediye mi?
benim için de son, ilk izinli cumartesim yarıngünaydın kızlarrr... yaşasın bugün son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?