- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
potunu yerim senin bende arada kırarımabdulkadir bey aradı ağbiniz arıyo dedim patrona daha neler sesini çok merak ediyodum arayım dedim çok küçük geliyo sesin
hani ilk kez konuşuyoruz ya ondan, bir de sabah sabah ıssız şirket ondan biraz.. Filiz sandım önce, Elfi diycektim hattayarenim süper valla senin adına sevindim darsı nigoşumaresimlerini bekliyoruz
yenisin ya bide ondan kısık konuşuyosun sanırım bende öyleydim çünkü biraz daha açıldı sesimayy bende bi an heyecanlandım konuşurken zuzu duysa dalga geçerdi şimdi
Liseyi türkiyede mi okudun yoksa ingilterede mi? Yani yabancı öğrenciler için olan sınava mı giriyorsun? iş önemli tabi ki ama boğaz manzaralı bir okulda olmak da çok güzel
Kızlar azmedecem eğer ayarlayabilirsem ben de kısa süreli bir tatil ayarlayacam temmuzda.
ben de heyecanlandım zaten, birde tam gülüyoduk kızlarlaFunda nektarı mı aradın ya dün arıcaktım bende ama heyecanlanırım ben :)))
Funda nektarı mı aradın ya dün arıcaktım bende ama heyecanlanırım ben :)))
hani ilk kez konuşuyoruz ya ondan, bir de sabah sabah ıssız şirket ondan biraz.. Filiz sandım önce, Elfi diycektim hattagüzel oldu canım walla ben çok mutlu oldum :))))
zuzuş nerdee
bi insanla muhabbet edersin konuşursun seversin sonra yüzünü merak etmeye başlarsın acaba nasıl biri ile konuşuyorum diye sonrada sesinisesinide duyup konuşunca mutlu olursun öyle oldum bende ayy evet filiz dedin değilim kim olabilirim diyorum funda diyo ya zuzu piyasada yok evet filiz aradım nektarı santral hanımı
aynen canımbi insanla muhabbet edersin konuşursun seversin sonra yüzünü merak etmeye başlarsın acaba nasıl biri ile konuşuyorum diye sonrada sesinisesinide duyup konuşunca mutlu olursun öyle oldum bende ayy evet filiz dedin değilim kim olabilirim diyorum funda diyo ya zuzu piyasada yok evet filiz aradım nektarı santral hanımı
ingilterede başladım ama istanbulda bitirdim liseyi, normal türklerin girdiği sınava giriyorum ama ben, istersem diğerine girebiliyormuşum sanırım çifte vatandaşım ben çünkü, hangisi işime gelirse onu kullanıyorum :)
okula lys ile girdim gecen sene türk olarak, ama yabancı öğretmen statüsünde çalışıyorum
inşallah olur tatil işi
Benim sesim güzel değil aramam ben hahaha :)))
aynen canımöyle oluyo insan
zuzu zuzu arzu o mesajı görmediydi ondan onu tahmin etmedim
ilahi elfi sen adamı öldürürsünseni sanatçı yapacak değil ya
günaydın kızlar,
hayırlısyla bugünü bitirmek nasip olsun inşallahh..
kuzum lys ye göre yabancı öğrenciler için olan sınav daha kolay oluyor. Ona da girseydin ya. Benim zamanmda öyleydi; biz ciddi ciddi sınava hazırlanırken o bahsettiğim sınava girecek arkadaşlar hiç çalışmıyorlardı :86:
Günaydın şeker kız
Bolcum eşin ne almış :))
ilahi elfi sen adamı öldürürsünseni sanatçı yapacak değil ya
Sesim titrer dilim sürçer falan rezil olurum sonra burayada gelemem artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?