2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hani ilk kez konuşuyoruz ya ondan, bir de sabah sabah ıssız şirket ondan biraz.. Filiz sandım önce, Elfi diycektim hatta güzel oldu canım walla ben çok mutlu oldum :))))

zuzuş nerdee

ingilterede başladım ama istanbulda bitirdim liseyi, normal türklerin girdiği sınava giriyorum ama ben, istersem diğerine girebiliyormuşum sanırım çifte vatandaşım ben çünkü, hangisi işime gelirse onu kullanıyorum :)
okula lys ile girdim gecen sene türk olarak, ama yabancı öğretmen statüsünde çalışıyorum

inşallah olur tatil işi

Funda nektarı mı aradın ya dün arıcaktım bende ama heyecanlanırım ben :)))
ben de heyecanlandım zaten, birde tam gülüyoduk kızlarla
bitanesi şaka yapmıştı, .... den arıyorum diye, telefon iç hat gibi çalmıştı açmadan oysa
allah allah bayilik için şirkete mi geldiler acaba diyorum, ekranda da 135 görüyorum, yedim tabii
2 dk sonra Fundam arayınca iyice heyecan yaptım
uyuyorum hala yaa (((

Funda nektarı mı aradın ya dün arıcaktım bende ama heyecanlanırım ben :)))

hani ilk kez konuşuyoruz ya ondan, bir de sabah sabah ıssız şirket ondan biraz.. Filiz sandım önce, Elfi diycektim hatta güzel oldu canım walla ben çok mutlu oldum :))))

zuzuş nerdee

bi insanla muhabbet edersin konuşursun seversin sonra yüzünü merak etmeye başlarsın acaba nasıl biri ile konuşuyorum diye sonrada sesinisesinide duyup konuşunca mutlu olursunöyle oldum bendeayy evet filiz dedindeğilim kim olabilirim diyorum funda diyo yazuzu piyasada yok evet filiz aradım nektarısantral hanımı

Benim sesim güzel değil aramam ben hahaha :)))

aynen canım öyle oluyo insan
zuzu zuzu arzu o mesajı görmediydi ondan onu tahmin etmedim

kuzum lys ye göre yabancı öğrenciler için olan sınav daha kolay oluyor. Ona da girseydin ya. Benim zamanmda öyleydi; biz ciddi ciddi sınava hazırlanırken o bahsettiğim sınava girecek arkadaşlar hiç çalışmıyorlardı :86:

Benim kız kardeşimde yarın lys ye girecek sanırım zuzununda kardeşinin sınavı var çünkü ygs sınavının olduğu gün zuzularda erken kalkıcaz sınava götürücez falan demişti yanlış hatırlamıyorsam

ben zaten tercih yapmicam öylesine giriyorum :))
gecen sene girebilirdim ona evet haklısın ama her üniversitede her bölümü tercih edemiyoruz onunla yeni kanun geldi
sınav cok kolay ben liseden mezun oldugumda ilk girişimde yani, ona girmiştim
zaten alman kolejinden mezunum nerdeyse hepimiz ona girmiştik

Günaydın şeker kız
Bolcum eşin ne almış :))

çiçek almış canım:))bişe istememiştim masraf buaralar çok diye bide banyomuza dolap yapılacaktı onu kurdurmuş dün eve gittim yapılmıştı tabi herataraf batmış bugün de temizlikçi gelecekti onunda bi yakını vefat etmiş gelemiyo bana kaldı işler

ya çok kıskandım ben de arıcam nigarımı. ama bi gün süpriz yapcam belki sapıklık da yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…