bir de gereksiz uzun, diziler 23:15 de bitiyo yaGünaydın kızlar. Dün gece ben de fatmagülü izleyenler arasındaydım:) Eşim beni işten aldı birlikte ananeye tatlı alalım diye avm ye gittik; gitmişken babaların hediyelerini de hallettik :))) Dizi dediğiniz gibi tuhaf bitti ama son reklam arası da faciaydı. Reklamı o kadar bekledik bitsin diye bi de biz ananedeydik kısacık olduğundan reklam araları eve gelemedik belli bitsin öyle kalkalım diye. Reklam sonrası hiç bir şey gösterilmedi ki bi de azıcık geriye sarmışlar; iyice sinir oldum ; sanki karşılarında anlama güçlüğü çeken unutkan insanlar var. İşte bu yüzden türk dizilerini sevmiyorum.
günaydın kızlar nasılsınız
bugün son sınavım var bitiyor
hadi gözün aydın cemre artık kurtuluyorsun sınavlardan
valla fundam patron konusunda çok şanslıymışsınız kıymetini bilin. bizim patron izine çıkan herkesin arkasından mutlaka konuşur, elinden gelse hiç kimseye izin kullandırmayacak, parasını da vermeyecek tabii. kim, ne zaman izine çıksa ona en çok ihtiyaç olan dönemmiş gibi söylenir durur.
biz daha belirleyemedik bile tarihi. bir de çalışma iznimiz var. ikisini de burnumuzdan getirir artık
Funaaaaabak sana da pot kırdım işte ay heyecan yaptıım
Yarenim inş süper bi hafta sonu olur canımdarısı başımızaaaa
günaydın kızlar nasılsınız
bugün son sınavım var bitiyor
bende şaşırdım yarencim hatta tırsıyodum izin alamam falan diye..adam ciccen çok iyi niyetli çalışanlarını çok düşünüyo ben okadar iş yerinde çalıştım ama böyle bi patron inan görmedim..bize diyoki bi arada bodruma gidin diyo orasıda çok güzel ama biraz uzak düşüyo diyo inşallah hep böyle giderde canım bende bebek olana kadar çalışırım en azından..siz nereyi ayarlamıştınız 2 gün tatil için
evet sesim incedir, eşim hep der kedi gibi fısıldıyosun telefondapotunu yerim senin bende arada kırarımabdulkadir bey aradı ağbiniz arıyo dedim patrona daha neler sesini çok merak ediyodum arayım dedim çok küçük geliyo sesin
günaydın cemre gözün aydın; lys de geçsin rahatlıyorsundur oh ohh
Lys ye neden giriyosun ?? ne okumak istiyorsun ki?
biz burda bir otel ayarladık canım, fırsat sitesinden. akşam balık, sabaha açık büfe kahvaltı, öğlen de mangal keyfi diyordu. havuzlu, güzel manzaralı bir otel. hava da güzel bugün, umarım hafta sonu da güzel olur, yağış olmasın ya... hoş olsa da çok fark etmez aslında
nigarım darısı başınıza canım.
evet sesim incedir, eşim hep der kedi gibi fısıldıyosun telefonda
çok mutlu oldum kisenin sesin de çok çıtır geliyoo ki kendin de öylesin
günaydın :) teşekkür ederim
bende alışkanlık liseyi bitirdiğim yıldan sonra her sene sınava girdim
yabancı dilden gircem ama tercih yapmam, boğaziçi çeviribilim fena olmazdı ama okulu değiştirirsem işimden de olurum o yüzden gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?