2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bir de gereksiz uzun, diziler 23:15 de bitiyo ya
uzun uzun bakışmalar, illa bir bölümde birileri hayalinde bi klip çeker eski bölümlerden kesitler yayınlanır felan..

günaydın kızlarr dün çıkarken patronum beni baya bi güldürdü diyoki eşin tatile yalnız gitmek istiyomuş diyo zaten bura yoğun olur diyo sadece ona izin verebilirim diyoarabadada sordu işte nereye gideceksiniz şuralarıda gezin şöyle yapın dedi..eve gittik yemek hazırladım kayınbabam davetliymiş dünde gelmedibugün gelir sabah dedim akşama yemeğe bekliyoruz dedimakşam babalrın hediyesini aldık eşimde kendini aradan çıkardıonada aldık geleceğin babası:98:bugünde göndericem hediyemi..siz ne yaptınız alabildinizmi hediyeleri
kızlar türk dizileri gerçekten çok saçma oyüzden biz hiçbirini izlemiyoruz öyle bir geçer zamankiyide bıraktık

günaydın kızlar ,hayırlı cumalar herkese

bende diziyi izledim ama mahkeme bittikten sonra sıkıldım kapattım hiçbir dizinin sezon finali heyacanlı bitmedi saçma sapan şeyler

zuzu tlfnun hayırlı olsun güle güle kullan

valla fundam patron konusunda çok şanslıymışsınız kıymetini bilin. bizim patron izine çıkan herkesin arkasından mutlaka konuşur, elinden gelse hiç kimseye izin kullandırmayacak, parasını da vermeyecek tabii. kim, ne zaman izine çıksa ona en çok ihtiyaç olan dönemmiş gibi söylenir durur.

biz daha belirleyemedik bile tarihi. bir de çalışma iznimiz var. ikisini de burnumuzdan getirir artık

Funaaaaa bak sana da pot kırdım işte ay heyecan yaptıım

Yarenim inş süper bi hafta sonu olur canım darısı başımızaaaa

Son düzenleme:

bende şaşırdım yarencim hatta tırsıyodum izin alamam falan diye..adam ciccen çok iyi niyetli çalışanlarını çok düşünüyo ben okadar iş yerinde çalıştım ama böyle bi patron inan görmedim..bize diyoki bi arada bodruma gidin diyo orasıda çok güzel ama biraz uzak düşüyo diyo inşallah hep böyle giderde canım bende bebek olana kadar çalışırım en azından..siz nereyi ayarlamıştınız 2 gün tatil için

Funaaaaa bak sana da pot kırdım işte ay heyecan yaptıım

Yarenim inş süper bi hafta sonu olur canım darısı başımızaaaa

potunu yerim senin bende arada kırarımabdulkadir bey aradı ağbiniz arıyo dedim patronadaha nelersesini çok merak ediyodum arayım dedim çok küçük geliyo sesin

biz burda bir otel ayarladık canım, fırsat sitesinden. akşam balık, sabaha açık büfe kahvaltı, öğlen de mangal keyfi diyordu. havuzlu, güzel manzaralı bir otel. hava da güzel bugün, umarım hafta sonu da güzel olur, yağış olmasın ya... hoş olsa da çok fark etmez aslında

nigarım darısı başınıza canım.

potunu yerim senin bende arada kırarımabdulkadir bey aradı ağbiniz arıyo dedim patronadaha nelersesini çok merak ediyodum arayım dedim çok küçük geliyo sesin
evet sesim incedir, eşim hep der kedi gibi fısıldıyosun telefonda
çok mutlu oldum ki senin sesin de çok çıtır geliyoo ki kendin de öylesin

günaydın cemre gözün aydın; lys de geçsin rahatlıyorsundur oh ohh

Lys ye neden giriyosun ?? ne okumak istiyorsun ki?

günaydın :) teşekkür ederim
bende alışkanlık liseyi bitirdiğim yıldan sonra her sene sınava girdim
yabancı dilden gircem ama tercih yapmam, boğaziçi çeviribilim fena olmazdı ama okulu değiştirirsem işimden de olurum o yüzden gerek yok

evet sesim incedir, eşim hep der kedi gibi fısıldıyosun telefonda
çok mutlu oldum ki senin sesin de çok çıtır geliyoo ki kendin de öylesin

yarenim süper valla senin adına sevindim darsı nigoşumaresimlerini bekliyoruz
yenisin ya bide ondan kısık konuşuyosun sanırım bende öyleydim çünkü biraz daha açıldı sesimayy bende bi an heyecanlandım konuşurkenzuzu duysa dalga geçerdi şimdi

Liseyi türkiyede mi okudun yoksa ingilterede mi? Yani yabancı öğrenciler için olan sınava mı giriyorsun? iş önemli tabi ki ama boğaz manzaralı bir okulda olmak da çok güzel

Kızlar azmedecem eğer ayarlayabilirsem ben de kısa süreli bir tatil ayarlayacam temmuzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…