2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fazla yorma kendinii :26: eşin yardım eder gerçii
ya çok kıskandım ben de arıcam nigarımı. ama bi gün süpriz yapcam belki sapıklık da yapabilirim
ara yarenim ama söprays yapmayın bana, heyecan yapıyorum..önceden haber verin sapıklık yap tamam :89:

ya çok kıskandım ben de arıcam nigarımı. ama bi gün süpriz yapcam belki sapıklık da yapabilirim
arayok kız ben oynatmadım direk aradım hatta belki o değilse diye nigar hanım lütfen dedimbaktım minik bi ses

aşkolsun elfim yaa, benim sesim de güzel değildir kii.. hele sabahları karga gibiyim kahvemi içene kadar
rezil olunacak bişi değil kii, buraya da gelmem diyo yaa
ses yarışmasımı yapıyoz ya aman boşverin
Sesim titrer dilim sürçer falan rezil olurum sonra burayada gelemem artık :))

buraya gelemiyceksen arama ozaman kıznormaldede heycanlımısın iş yerinde falan

evet ayşam evlilik yıldönümü hediyem :)

pazar günü sınavcanm....bu haftaki pazar olcak..önümüzdeki haftaya da cumartesi...pazar günü gene uyuyamıcaz yani

..

Günayın buarada daha 15 dk oluyor geleli Düngecede erken yattım 10,30 da ohh :))

..

Buarada okudum hepsini Konuşun konuşun:102:

kız telin hayırlı olsun nasıl beğendinmi

pazar günü sınavcanm....bu haftaki pazar olcak..önümüzdeki haftaya da cumartesi...pazar günü gene uyuyamıcaz yani

Benim kardeşim bu haftaki cumartesi haftaya olan pazar

hava süper bugüüün, :101: umarım haftalık alırız babalara hediye almak lazım :26:

Burda yağmur yağıyor yarın hava güzel olsun istiyorum tek başıma bakırköy pazarına gidicem gönlümce gezicem :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…