fazla yorma kendinii :26: eşin yardım eder gerçiiçiçek almış canım:))bişe istememiştim masraf buaralar çok diye bide banyomuza dolap yapılacaktı onu kurdurmuş dün eve gittim yapılmıştı tabi herataraf batmış bugün de temizlikçi gelecekti onunda bi yakını vefat etmiş gelemiyo bana kaldı işler
ya çok kıskandım ben de arıcam nigarımı. ama bi gün süpriz yapcambelki sapıklık da yapabilirim
dimmi sirkencimnektar ne uğraşıyolar bu kızlar senle ???
araya çok kıskandım ben de arıcam nigarımı. ama bi gün süpriz yapcambelki sapıklık da yapabilirim
ses yarışmasımı yapıyoz ya aman boşverin
aşkolsun elfim yaa, benim sesim de güzel değildir kii.. hele sabahları karga gibiyim kahvemi içene kadar
rezil olunacak bişi değil kii, buraya da gelmem diyo yaa
Sesim titrer dilim sürçer falan rezil olurum sonra burayada gelemem artık :))
aman yaa ne biçim sezon finaliydi fatmagül ben beğenmedim walla. Tek dişe dokunur yeri kerimin fatmagülü öpmesiydi o kadar
Bu arada geçmişe yinw göz attım ve beğendim sizleri) zuzuşum ben konudan uzak kaldım cnm güle güle kullan tlf.unu ama nereden geldi acaba hediye mi?
benim kız kardeşimde yarın lys ye girecek sanırım zuzununda kardeşinin sınavı var çünkü ygs sınavının olduğu gün zuzularda erken kalkıcaz sınava götürücez falan demişti yanlış hatırlamıyorsam
baktım minik bi ses
ses yarışmasımı yapıyoz ya aman boşverin
buraya gelemiyceksen arama ozaman kıznormaldede heycanlımısın iş yerinde falan
oku oku bitiremedin teşrif et artıknerelerdesin bakıyım saat 10 oldu
evet ayşam evlilik yıldönümü hediyem :)
pazar günü sınavcanm....bu haftaki pazar olcak..önümüzdeki haftaya da cumartesi...pazar günü gene uyuyamıcaz yani
..
Günayın buarada daha 15 dk oluyor geleliDüngecede erken yattım 10,30 da ohh :))
..
Buarada okudum hepsiniKonuşun konuşun:102:
pazar günü sınavcanm....bu haftaki pazar olcak..önümüzdeki haftaya da cumartesi...pazar günü gene uyuyamıcaz yani
hava süper bugüüün, :101: umarım haftalık alırız babalara hediye almak lazım :26:
ay ben zuzuşun benzer bişi yazıcağını tahmin etmiştim..
Buarada okudum hepsiniKonuşun konuşun:102:
kız telin hayırlı olsun nasıl beğendinmi
ay ben zuzuşun benzer bişi yazıcağını tahmin etmiştim
gömlek almiycam canım bu sene, her sene gömlek alıyorumnigoşsüvariye bak hem çok hoş gömlekler var hemde babalar günü kampanyası var
heheheOkadar biliyoruz yani birbirimizi
tripten değil kuzu, o anlamda yazmadım.. hani ilgi seven birisi olarak, lider kişi olarakNigar çokmu tiripliyim neyim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?