2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bana onlar çok tatlı geliyor ya. ben de birkere kırmızı meyvelerden almıştım, bir kaseyi yiyemedim, bi de çikolatalısını denedim aynı şekilde sonuçlandı. hatta o 2 hafta 2 öğün olayı için almıştım ama yalan oldu tabii

kırmızı meyvelisi iğrençç :120: reklamına kanıp aldımdı

Afiyet olsun kızlar

Bende gittim tavuk döner vardı biraz çorba azda pilav aldım tatlıda vardı paketteydi aldım dolaba koydum akşama doğru yicem sütlacımı

ben de artık öğlen yemeğimi veren bir yerde çalışmak istiyorum. her gün öğlen yemeğini düşünmek istemiyorum yaaa..

bu arada söz yemekten açılmışken, ben dün akşam nigarımın dediği gibi yaptım ciğeri gayet güzel oldu. eşim kalanını işyerine götürdü bugün

Soracaktım unuttun sen nasıl yaptın kaç kilo ile ne kadar su kullandın :))

demekki bende furits alıyorumtadını severim umarımay doydum tam 2.5 lahmacun yedim:96:

:26::26:yarasın :)

Afiyet olsun kızlar

Bende gittim tavuk döner vardı biraz çorba azda pilav aldım tatlıda vardı paketteydi aldım dolaba koydum akşama doğru yicem sütlacımı

bende istiyom sütleç...en çok sevdiğim tatlı

ayy kızlar ayaklarım şişmiş artık ayakkabılar çok sıkıyo öğlen kendime sandalet aldım işyerinde giyemem ama haftasonu için burası için büyük numara bir babet almalıyım:)

allahım yarabbim adam öglen yemegi yememiş dışarda gelmiş burda sucuklu yumurta istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…