2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende yedim yemeğimi türlü bulgur pilavı ve cacık ama ben pilav yemedim akşamada yemeğim yok canım bişe yapmak istemiyor

sevindim canım beğenmenize, fırında yemekler güzel oluyo eşin sevmiyodu dimmi ciğer ?

allahım yarabbim adam öglen yemegi yememiş dışarda gelmiş burda sucuklu yumurta istiyor
Ay Allahım, dışarıdan söylese ya bişiler

evet canım niyeki

merak ettim birden senin eşin urfa'da mı çalışıyordu da ordan ev aldı? yoksa orda mı yaşıyordu? orda yaşıyorsa siz nerde tanıştınız? ayyyy çok meraklı gördüm kendimi

sevindim canım beğenmenize, fırında yemekler güzel oluyo eşin sevmiyodu dimmi ciğer ?
Ay Allahım, dışarıdan söylese ya bişiler

evet nigarım sevmiyordu ciğer. ama dün akşam yedi, bugün de kalanını işe götürdü normalde böyle durumlarda kalan yemeği bana verirdi sen götür ben yumurta falan idare ederim diye, bugün hiç sesi çıkmadı doldurdu götürdü ciğeri çoook teşekkürler benim eşim biraz önyargılıdır yemeklere karşı. balık da yemem diyordu ben yaptım yedi, şimdi de diyor uzun zaman oldu balık yemeyeli:90::90:

elfimm benim ciğer 600-700 gram kadardı. nigarın dediği gibi salçalı yağlı su hazırladım göz kararı, başka da su eklemedim.

kızlar ben kçıyorum anneme gidecem az önce beni aradı gidip saçını boyayacam. Görüşürüz yine iyi hftasonları size :)))

meraklı melahat

Kalbime kurdum mahkeme
Yargıladım seni her gece
Hafifletici bir bahane bulamadım
Yukarda Allah var diye
Kendimi yokladım
Hakkın var mı diye bi baktım
Aklımı bayağı bir zorladım
Yapamadım aşk gözünü açtı

selam kızlarrr. ben de geldim. ama ara ara uğrarım sanırım gelen gidenler oluyor rahat yazamam. sinemcim merabah cnm nasıl gidiyor hamilelik? kızlar geçmişi okumadım yine çok yazmışsınız :)))
acıktım ben de artık. ne yesem......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…