allahım yarabbim adam öglen yemegi yememiş dışarda gelmiş burda sucuklu yumurta istiyor
yok artık daha neler
allahım yarabbim adam öglen yemegi yememiş dışarda gelmiş burda sucuklu yumurta istiyor
sevindim canım beğenmenize, fırında yemekler güzel oluyoben de artık öğlen yemeğimi veren bir yerde çalışmak istiyorum. her gün öğlen yemeğini düşünmek istemiyorum yaaa..
bu arada söz yemekten açılmışken, ben dün akşam nigarımın dediği gibi yaptım ciğeri gayet güzel oldu. eşim kalanını işyerine götürdü bugün
Ay Allahım, dışarıdan söylese ya bişilerallahım yarabbim adam öglen yemegi yememiş dışarda gelmiş burda sucuklu yumurta istiyor
evet canım niyeki
sevindim canım beğenmenize, fırında yemekler güzel oluyoeşin sevmiyodu dimmi ciğer ?
Ay Allahım, dışarıdan söylese ya bişiler
merak ettim birdensenin eşin urfa'da mı çalışıyordu da ordan ev aldı? yoksa orda mı yaşıyordu? orda yaşıyorsa siz nerde tanıştınız? ayyyy çok meraklı gördüm kendimi
evet nigarım sevmiyordu ciğer. ama dün akşam yedi, bugün de kalanını işe götürdünormalde böyle durumlarda kalan yemeği bana verirdi sen götür ben yumurta falan idare ederim diye, bugün hiç sesi çıkmadı doldurdu götürdü ciğeri çoook teşekkürler benim eşim biraz önyargılıdır yemeklere karşı. balık da yemem diyordu ben yaptım yedi, şimdi de diyor uzun zaman oldu balık yemeyeli:90::90:
elfimm benim ciğer 600-700 gram kadardı. nigarın dediği gibi salçalı yağlı su hazırladım göz kararı, başka da su eklemedim.
Kalbime kurdum mahkeme
Yargıladım seni her gece
Hafifletici bir bahane bulamadım
Yukarda Allah var diye
Kendimi yokladım
Hakkın var mı diye bi baktım
Aklımı bayağı bir zorladım
Yapamadım aşk gözünü açtı
cnmm facebookta dün seni ekleyen benim kabul etmedin mi
Demet Akalın - Sabıkabunu kim söylüyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?