2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim babam hayatta oynamaz ama düğünümde beraber kesik çayır çalmışlardı oynamıştık ikimiz:98:

benmkide oynamaz,hatta düğünleri sevmez zarzor gider :))) hep annemle biz giderdik babm bizi almaya gelirdi sadece :)))

ama kızının düğünde tabisii oynadı karşılıklı :)))

kız ankaralılar çok oynak olursiz eğlenceye katılmadınızmı

olsun zuzum yarım yamalak da olsa evini gezmişler benim evimi kimse gezemedi doğru dürüst. Komşular akrabalar hala gelecekler bana, gezemedikleri için. Kayınvalidemle görmcem yeni gelin evi mi gezilirmiş hıh dediler. Uymadım valla o aralar ben hep okl iş diye koşturuyordum

zuzu bir Ankaralı olarak Ankara da nereler gezilir diye şöyle düşündüm aklıma bir iki yer geldi başka da gelmedi. Atakuleye mutlaka gidin ama akşam gidin eşinle. Glöbaşına gidebilirsiniz pikniğe filan eymire. kayınvalidemlerin orda estargon kalesi var teleferik filan yolunuz keçiörene düşerse oralara gidin. Bir de bol bol avm ler var burda başka da bi şey yok. şimdilik aklıma gelenler b kadar daha sana yazarım

kız ankaralılar çok oynak olursiz eğlenceye katılmadınızmı

davetli değildikki

Bide üstümüz başımız ev haliydi ne bilelim eğlence olduğunu :)) eve baktılar..kaynanamlar kalın flan dedi ama bizimkiler istemedi, kıyafetleri uygun değil diye :))))

eşim keçiörenli zatii :))) hep karıştırıyom köyleri nerdeydi diye :)

ama bi keçiöreni duydum bide ımm neydiii:44:heh çubuk çubuk K.validem şuan çubuk da galiba :)))

...

Bnm kuğulu park ve kızılay aklımda...atakule, gölbaşı estrgo bunlarıda yazdım

davetli değildikki

Bide üstümüz başımız ev haliydi ne bilelim eğlence olduğunu :)) eve baktılar..kaynanamlar kalın flan dedi ama bizimkiler istemedi, kıyafetleri uygun değil diye :))))

anladım zuzumben acıktım zuzuyemekte lahmacun var ama bekliycem yine namazdan gelmelerini
operatör hanım nerelerde

Ay sirken bn eşimin nereli olduğunu tam olarak öğrenip yazıcam sana :)) hep unutuyom karıştırıyorum yaa

Anıtkabir de ilk sırada ve bide müze falan varsa onlarıda görmekistiyorum..hepsini 1 haftaya sığdırcam :))) bide çok para biriktirmem gerek galiba

offf çok sıkılıyorum ben bugün ya, iş yapasım da yok. çok da uykum var. yazdıklarınızı okuyorum ama yazasım bile yokkkk

dikmen vadisiyle ankara kalesini bir de göksu parkı yaz canım benim düğünüm de orda olmuştu hatta eğer fırsatınız olursa Beypazarına da gidiniz.

bende oynamayı sevmeme çok yakın akrabalarınkinde kendi düğünümde bile zorla oynamıştım.

zuzu ankara güzel bizde martta eşimle gittik 1gün gezebildik anıtkabir anadolu medeniyetleri müzesi atakuleye gittik ben daha öncede gitmiştim zaten çok yer var gezecek

Allahın sopası yok ya çok mutlu oldum bir an bu yanımdaki kızın kankası sürekli buraya geliyor yüksek sesle konuşuyolar şarkı bile söylediler bugün sırf bana nispet olsun diye. Dedim biraz daha sabredeyimde sonra şikayet edicem zaten o kızın bu odaya gelmesi yasak. Müdür aradı yanımdakini odasına çağırdı o niye yanında yine deyip azarlamış buda hemen savunmaya geçmiş galiba. Aşağıya geldi hemen dediki arkadaşına sen hemen yerine git ben sana yazıcam ne olduğunu. Merakla sekreterin yanına gittim kim şikayet etti diye oda dedi müdür sizin kapının ordan geçerken gördü ohh dedim iyi olmuşşşşş

bir ben oynak değilim heralde kızlar aranızda sevmem oynamayı pek:))
ben de sevmem çok

anladım zuzumben acıktım zuzuyemekte lahmacun var ama bekliycem yine namazdan gelmelerini
operatör hanım nerelerde
santral hanım yemekteydimmm

santral hanım dicektin heralde
:101:

offf çok sıkılıyorum ben bugün ya, iş yapasım da yok. çok da uykum var. yazdıklarınızı okuyorum ama yazasım bile yokkkk
biraz canlan yarenim, haftasonunu düşün

ben bu sabah geç uyandım kahvaltı gevrekleri var ya ondan yedim. Normal kahvaltı yapsaydım şimdiye kadar 10 kere acıkırdım

Tok tutuyor galiba. ama şimdi yemek söyledim geç gelmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…