benim babam hayatta oynamaz ama düğünümde beraber kesik çayır çalmışlardı oynamıştık ikimiz:98:
Açtım funda :))))
bide..arabada 5 evde 15
Ayy eşimin akrabaları benm kına gecemden önce kendileride erkek evinde eğlence yapmışlar...hep kendi cdlerini getirmişler :)))
yalnız çok komikti yaa..eğlence yapıyolar bizim haberimiz yok..kınadan birgün önce :))
bizim akrabalarda düğünden sonra gitcekler diye eve bakmak istediler...o akşamda yani kınadan önceki akşam toplandık arabalarla benm eve gidiyoz...nese geldik apartmanın oraya arabadan indik..müzik sesleri geliyo apartmandan ..diyomki allallah apartmanda birinin düğünü yada kınası var
Apartmnın bahçeye girdik anaaa bide baktımki k.validem ortada oynayıp duruyooSonra anladık bizim eğlenceymiş meğersem :))) nese eve çıktım anam ne görüm..bizim tv ünitesini eşim patronları yeni takıyo halıları toplamışlar falan düzülü evde
Yarım yamalak gezdiler evi
onun haricindede kaç sayfa imzaladın hatırlıyomusun ?onun arasına kaynatip imzalatmış olabilrler. sen her ihtimale karşı 10 gün öncesinden söyle bence. çünkü adam başına bea olmasın bide, anlattığın gii biriyse takıntıları olan biri.
tmmm cnm sormuştum imzaladıgımda gecim indrimi için falan imzalamıştım o kagıtlardı
olsun zuzum yarım yamalak da olsa evini gezmişler benim evimi kimse gezemedi doğru dürüst. Komşular akrabalar hala gelecekler bana, gezemedikleri için. Kayınvalidemle görmcem yeni gelin evi mi gezilirmiş hıh dediler. Uymadım valla o aralar ben hep okl iş diye koşturuyordumAçtım funda :))))
bide..arabada 5 evde 15
Ayy eşimin akrabaları benm kına gecemden önce kendileride erkek evinde eğlence yapmışlar...hep kendi cdlerini getirmişler :)))
yalnız çok komikti yaa..eğlence yapıyolar bizim haberimiz yok..kınadan birgün önce :))
bizim akrabalarda düğünden sonra gitcekler diye eve bakmak istediler...o akşamda yani kınadan önceki akşam toplandık arabalarla benm eve gidiyoz...nese geldik apartmanın oraya arabadan indik..müzik sesleri geliyo apartmandan ..diyomki allallah apartmanda birinin düğünü yada kınası var
Apartmnın bahçeye girdik anaaa bide baktımki k.validem ortada oynayıp duruyooSonra anladık bizim eğlenceymiş meğersem :))) nese eve çıktım anam ne görüm..bizim tv ünitesini eşim patronları yeni takıyo halıları toplamışlar falan düzülü evde
Yarım yamalak gezdiler evi
kız ankaralılar çok oynak olursiz eğlenceye katılmadınızmı
olsun zuzum yarım yamalak da olsa evini gezmişler benim evimi kimse gezemedi doğru dürüst. Komşular akrabalar hala gelecekler bana, gezemedikleri için. Kayınvalidemle görmcem yeni gelin evi mi gezilirmiş hıh dediler. Uymadım valla o aralar ben hep okl iş diye koşturuyordum
Zuzu bir ankaralı olarak ankara da nereler gezilir diye şöyle düşündüm aklıma bir iki yer geldi başka da gelmedi. Atakuleye mutlaka gidin ama akşam gidin eşinle. Glöbaşına gidebilirsiniz pikniğe filan eymire. Kayınvalidemlerin orda estargon kalesi var teleferik filan yolunuz keçiörene düşerse oralara gidin. Bir de bol bol avm ler var burda başka da bi şey yok. şimdilik aklıma gelenler b kadar daha sana yazarım
davetli değildikki
Bide üstümüz başımız ev haliydi ne bilelim eğlence olduğunu :)) eve baktılar..kaynanamlar kalın flan dedi ama bizimkiler istemedi, kıyafetleri uygun değil diye :))))
anladım zuzumben acıktım zuzu yemekte lahmacun var ama bekliycem yine namazdan gelmelerini
Operatör hanım nerelerde
eşim keçiörenli zatii :))) hep karıştırıyom köyleri nerdeydi diye :)
ama bi keçiöreni duydum bide ımm neydiii:44:heh çubuk çubukK.validem şuan çubuk da galiba :)))
...
Bnm kuğulu park ve kızılay aklımda...atakule, gölbaşı estrgo bunlarıda yazdım
ben de sevmem çokbir ben oynak değilim heralde kızlar aranızda sevmem oynamayı pek:))
santral hanımanladım zuzumben acıktım zuzu yemekte lahmacun var ama bekliycem yine namazdan gelmelerini
operatör hanım nerelerde
:101:santral hanım dicektin heralde
biraz canlan yarenim, haftasonunu düşünofff çok sıkılıyorum ben bugün ya, iş yapasım da yok. çok da uykum var. yazdıklarınızı okuyorum ama yazasım bile yokkkk
santral hanım dicektin heralde
Bende acıktımlahmacunu çok severim bol limonlu soğanlı ımhhhh ağzım sulandı
ne farkı varay açım ya
heee çevir yanmasın
bende birazdan yemek sölücem bayaa acıktım
ben bu sabah geç uyandım kahvaltı gevrekleri var ya ondan yedim. Normal kahvaltı yapsaydım şimdiye kadar 10 kere acıkırdım
Tok tutuyor galiba. ama şimdi yemek söyledim geç gelmese bari
nestle Fruits benim en sevdiğim :98:onlardan bende alıcam ya sen nelisini seviyosun bide hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?