2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sigortanı başlattılar mı super?

bende ritm hastalığı var, öyle teşhis koydu tanıdıklarım. ben müzik duyduğumda farkında olmadan oynatıyorum bir yerlerimi. hatta benim eski işyerinde karşımda kitapçı vardı, ben dışarı sigara içmeye çıktığımda falan müziğin sesini açarlardı, sırf ben oynayım diyeymiş bunu ben sonradan öğrendim tabii. bi de bizim apartmanın alt katında dans stüdyosu açılmış çoooook sevindim salsa, oryantal, zeybek herşey varmış eşim diyor burdan taşınmamız şart oldu yoksa ben eve gelirken seni ordan toplar getiririm bir süre sonra eşimin çalışma saatleri net olsa zeybeğe başlardık beraber. biz İzmirimdeyken Kırım dansları öğreniyorduk ne güzel:97::97:

Sirken allah nasip ederse bayramda geliyoruz eşimle

Inşallah akraba ziyaretlerinde gezmeye fırsat olur bütün sülalesi orda...şimdiden pazarlık yapıyorum..bak heryeri gezdircen bana çok fazla akraba ziyareti istemiyorum sonra göremeden gelirsek başının etini yerim ona göre diyom

Gitmeden zaten liste yapıcam gezip göreceğim yerleri :))))kopya ver sende bana:)) hiç bilmiyorum ya kazıklamasın beni

gezin kuzum gezin acıkta para ayarla alışveriş yap uygun outlet mağazalar oluyo
http://www.izlesene.com/video/ankarali-namik-dar-geldi-sana-ankara-2010/1915521 bu daha güzel

Açtım funda :))))
bide..arabada 5 evde 15

Ayy eşimin akrabaları benm kına gecemden önce kendileride erkek evinde eğlence yapmışlar...hep kendi cdlerini getirmişler :)))
yalnız çok komikti yaa..eğlence yapıyolar bizim haberimiz yok..kınadan birgün önce :))

bizim akrabalarda düğünden sonra gitcekler diye eve bakmak istediler...o akşamda yani kınadan önceki akşam toplandık arabalarla benm eve gidiyoz...nese geldik apartmanın oraya arabadan indik..müzik sesleri geliyo apartmandan ..diyomki allallah apartmanda birinin düğünü yada kınası var

Apartmnın bahçeye girdik anaaa bide baktımki k.validem ortada oynayıp duruyoo Sonra anladık bizim eğlenceymiş meğersem :))) nese eve çıktım anam ne görüm..bizim tv ünitesini eşim patronları yeni takıyo halıları toplamışlar falan düzülü evde

Yarım yamalak gezdiler evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…