sözleşme yaptınızmı ? sözleşmede deneme süresi ne yazıyodu ? bazılarında 1 ay yazar ama 2 ve 3 ay yazanda var ?benim bir ayım doldu cnmay sonu çıktıgımda 1,5 ay çalışmış olucam?????
kim eğilip oynuyo kız
sigortanı başlattılar mı super?
evet cnm ilk gnden
sözleşme yaptınızmı ? sözleşmede deneme süresi ne yazıyodu ? bazılarında 1 ay yazar ama 2 ve 3 ay yazanda var ?
sözleşmeli degilm ki kadrodayım ..merkez çalışanlarıkadroda cnm
angaralılar
şarkılar çok hareketli yalnız heeee :)) iyi oynanıyo :))
ay ankara yıda çok merak ediyorum yaaaa:98:
hayatım kadro resmi kurumlarda olur. özel sektörde sözleşmeli personel vardır sadece. yani sen işe girerken sana birşey imzlatmadılarmı ? maaşının görevinin yazdığı ?sigortanı başlattılar mı super? evet cnm ilk gnden sözleşmeli degilm ki kadrodayım ..merkez çalışanlarıkadroda cnm
buyur gel zuzum. Ankaralılar eğilerek mi oynuyorlrmış?? Ben hiç dikkat etmedim
angaralılar
şarkılar çok hareketli yalnız heeee :)) iyi oynanıyo :))
ay ankara yıda çok merak ediyorum yaaaa:98:
hayatım kadro resmi kurumlarda olur. özel sektörde sözleşmeli personel vardır sadece. yani sen işe girerken sana birşey imzlatmadılarmı ? maaşının görevinin yazdığı ?
sigorta için imzalattılar cnm çizelge varya o
angara gayserik leri g yapıyolar gıcık oluyorum
Evet sözleri çok saçma ve iğrenç ama çok hareketli düğünde coşucam kimse beni tutamaz
bir ben oynak değilim heralde kızlar aranızda sevmem oynamayı pek:))
Sirken allah nasip ederse bayramda geliyoruz eşimle
Inşallah akraba ziyaretlerinde gezmeye fırsat olurbütün sülalesi orda...şimdiden pazarlık yapıyorum..bak heryeri gezdircen bana çok fazla akraba ziyareti istemiyorum sonra göremeden gelirsek başının etini yerim ona göre diyom
Gitmeden zaten liste yapıcam gezip göreceğim yerleri :))))kopya ver sende bana:)) hiç bilmiyorum ya kazıklamasın beni
Kızın oynak olur inşallah
onun haricindede kaç sayfa imzaladın hatırlıyomusun ?onun arasına kaynatip imzalatmış olabilrler. sen her ihtimale karşı 10 gün öncesinden söyle bence. çünkü adam başına bea olmasın bide, anlattığın gii biriyse takıntıları olan biri.sigorta için imzalattılar cnm çizelge varya o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?