Ayşecim ne güzel fotoların var bide amma gezmişsin :)))
ya kahve içtim hala açılmadım ya... bitsin artık bugün... bugün benim çok keyifli olmam lazım ya, niye böyle oldum ki:44::44:
ya kahve içtim hala açılmadım ya... bitsin artık bugün... bugün benim çok keyifli olmam lazım ya, niye böyle oldum ki:44::44:
aybilmem avatarinda da bebek resimleri görünce bende sen de hamilesin diye aklimda kalmis :) düsünüyormusunuz `?
zuuuzuş napıyonnn
evet düşünüyoruz canım artık bişe kalmadı bebek için en son dişlerimi hallettirdim başkada bişe kalmadı ama düşündükçe korkmaya başladım
evet düşünüyoruz canım artık bişe kalmadı bebek için en son dişlerimi hallettirdim başkada bişe kalmadı ama düşündükçe korkmaya başladım
portakallı soda içiyorumAslında çilekli içerim herzaman ama değişiklik olsun dedim...
Yarenay ne vakit çıkıyonuz yola
zuzu naber ya görüşemedikBi soda da bana yolla. Sade olsun içine limon sık ama olur muuuuu
ayy inş. olur hayırlısıyla.
olu ayşam buyurr
Nabersin..geçmişi okumadım dediydin tekraryazayım telefon kocişden hediye yıldönümü için:98:
niye korkuyorsun ki?
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?