- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ne alıyosu
bugün kargo bedava ltb den bi hırka ile tişört alıcam
Arse naber.....bende bu akşam mesaideyim((
şimdi bi mayışıklık bastıdı gene
hayırrneden, mübarek gün diye mi
iri iri canım, ortadan bölüyorum, sonra da her ortayı ince ince yani julien oluyo sanırsam..ufak yaparsan kayboluyolar iri irisi süper oluyoayy ne güzel:))
nektarcım bişe sorcam belki bende bugün ciğer yaparımda soğanları nasıl doğruyosun içine?
bu adrese gönderilsin kutucuğunu işaretle diycem ama vazgeçmişsin canım :26:Nekkkkkkkkkk Help Help
Trendyoldan bişey alıcam adres bilgilerini gidiyorum i harfine gelemiyorum aşağı inmiyor neden?
ay herşeye bir cevabı var yaa, bilmediği yemeğe bilepiyazlık güzel olur
kızlar k.validem salı gecesi bincek çarşamba burda olur ...
d.günü ankaradayken denk gelmişti..pasta yapayım diyorum tabi hediyede almamıştım yok diye:26: napsamki
ufak bir hediye al istersen zuzuş sevinirkızlar k.validem salı gecesi bincek çarşamba burda olur ...
d.günü ankaradayken denk gelmişti..pasta yapayım diyorum tabi hediyede almamıştım yok diye:26: napsamki
ufak bir hediye al istersen zuzuş sevinirpastayla uğraşma boşver
terlik al giysin püfür püfür :101:hmm...ne alsamki....pastayı kocişe söleyip o alsın pastaneden :)
hadi gözün aydın canımsen bilirsin zaten ordayken olmuş doğum günü geçmiş aradıysan yeterli bence
kızlar k.validem salı gecesi bincek çarşamba burda olur ...
terlik al giysin püfür püfür :101:
aradımda...eşim kaynım k.babam telefon aldılar ona..yani 1 tane cep telefonu gönderdiler ankaradaki adrese :)
telde konuşuyoz diyoki kaynanam...kızım şimdi bu telefonu kim almış oldu bana, o diyo ben aldım o diyo ben aldım :) hepiniz 50şer liramı vermiş oldunuz yani dedi :)))) bide faturasıda gitmiş haliyle :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?