2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Arse naber.....bende bu akşam mesaideyim ((

şimdi bi mayışıklık bastıdı gene

Adres bilgilerini başka pcde yaptım oldu ama şimdilik vazgeçtim hediye çeki gelmiş 20 tl lik daha süresi var güzel bişey bulursam alıcam haftaya cuma bakıcam

neden, mübarek gün diye mi
hayırr her gün 1 saat fazla geldiği için cumartesi 4,5 saat çalışıyoruz..böyle her gün 1 saat olursa 5 saat ondan mış mış

ayy ne güzel:))

nektarcım bişe sorcam belki bende bugün ciğer yaparımda soğanları nasıl doğruyosun içine?
iri iri canım, ortadan bölüyorum, sonra da her ortayı ince ince yani julien oluyo sanırsam..ufak yaparsan kayboluyolar iri irisi süper oluyo

Nekkkkkkkkkk Help Help

Trendyoldan bişey alıcam adres bilgilerini gidiyorum i harfine gelemiyorum aşağı inmiyor neden?
bu adrese gönderilsin kutucuğunu işaretle diycem ama vazgeçmişsin canım :26:

piyazlık güzel olur
ay herşeye bir cevabı var yaa, bilmediği yemeğe bile

kızlar k.validem salı gecesi bincek çarşamba burda olur ...

d.günü ankaradayken denk gelmişti..pasta yapayım diyorum tabi hediyede almamıştım yok diye:26: napsamki

d.günü ankaradayken denk gelmişti..pasta yapayım diyorum tabi hediyede almamıştım yok diye:26: napsamki

hadi gözün aydın canımsen bilirsin zaten ordayken olmuş doğum günü geçmiş aradıysan yeterli bence

çarşamba akşam içinde yemek ayarlıcam..yorgun argın gelip yemek yapmasın diye ....

hadi gözün aydın canımsen bilirsin zaten ordayken olmuş doğum günü geçmiş aradıysan yeterli bence

aradımda...eşim kaynım k.babam telefon aldılar ona..yani 1 tane cep telefonu gönderdiler ankaradaki adrese :)
telde konuşuyoz diyoki kaynanam...kızım şimdi bu telefonu kim almış oldu bana, o diyo ben aldım o diyo ben aldım :) hepiniz 50şer liramı vermiş oldunuz yani dedi :)))) bide faturasıda gitmiş haliyle :))))

Pasta yapman iyi olur hediye olarakta bi üst alabilirsin yada kapalı ise baş örtüsü

ozaman eşinde pasta alsın gelince kutlayın sevinsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…