bilmiyorum canım ama hamileleik naısl geçer bakabilrmiiym insan rahata alışınca etraftan görünce annem yakınımda olsa belki korkmazdım
bakarsin ya canim allha yardim eder benimde etrafimda annem yok annem türkiyede tabi dogumda gelicekde 1- en fazla 2 ay kalacak kaynanam vart ama ben ondan daha bilgiliyim yani nonun icin kendim üstesinden gelicem allahin izniyle
aslında çok yabancıda değilim aslında daha önce amcamın kızına bide aile dostumuzun bebeğine bakmıştım ama uzun süreli değil ama insanın kendi çocuğu olunca bambaşka olur ama ben yeni doğan bebekleri tutamıyorum ancak yastık üzerine koyup alıyorum biyerini acıtırım diye korkuyorum
kendi çocuğun olunca farklı olur heralde cnm. ben de asla alamam mimik bebeği elime. ama zamanı gelince o yeteneği o gücü verir bize allah heralde...
ay bizimki de arada bi tutturuyor biz ne zaman bebek yapıcaz diye. sanki kendi bakacak
işallah canım sabrıda gücüde versin allahım herkese.biizmkide isityor konuşuyor istekli istekli ama ağlama sesine falan gelince gece ağlamasın diyor deliksiz uyumam alazım diyordedim oldu küçücük bebeğe ağlamam dicen
o da iyiymiş. ağlamayan bebek mi olur yaa. yapıyorsan zorluklarına da katlanıcan bizimkine de bakma sen. yapsak doğsa çocuk başından atmaya uğraşır heralde
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar ???
Bende kaçgündür rüyamda ya çocuk görüyorum ya bebek...dün gecede erkek çocuğu gördüm küçük daha ne yürüme çağında....bi seviyorum onu rüyamda :) benm bebişmişmiş yani:))
Bende kaçgündür rüyamda ya çocuk görüyorum ya bebek...dün gecede erkek çocuğu gördüm küçük daha ne yürüme çağında....bi seviyorum onu rüyamda :) benm bebişmişmiş yani:))
canım sen test yaptınmı ki bende geçenlerde gördüm çok tatlıydı maşallah yoksa bebiş mi gelecek sana
biz cuma günleri eski saatimiz yani 18:30 da çıkıyomuşuz
biz cuma günleri eski saatimiz yani 18:30 da çıkıyomuşuz
ayy ne güzel:))
nektarcım bişe sorcam belki bende bugün ciğer yaparımda soğanları nasıl doğruyosun içine?
nekkkkkkkkkk help help
trendyoldan bişey alıcam adres bilgilerini gidiyorum i harfine gelemiyorum aşağı inmiyor neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?